Hlavní Vztahy Matt Ryan

Matt Ryan

Matt Ryan ŽenatýVěk 36 let zvěrokruhu Býk Vztahy 1 celkem Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Matt Ryan a Sarah Marshall RyanSarah Marshall Ryan a Matt Ryan jsou od 2. dubna 2011 manželé 9 let. zobrazit vztah

Vztahy

Matt Ryan neměl žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Matt Ryan je 35letý hráč amerického fotbalu. Matthew Thomas Ryan se narodil 17. května 1985 v Extonu v Pensylvánii a je známý Quarterbackem pro Atlanta Falcons. Jeho znamení zvěrokruhu je Býk.



Matt Ryan je členem následujících seznamů: quarterbacky amerického fotbalu, američtí římští katolíci a narození v roce 1985.

co právě dělá tanya memme

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Matt Ryan! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý117 let, 1 měsíc--
Celkový117 let, 1 měsíc--

Detaily

JménoMatt
Prostřední jménoThomas
PříjmeníRyane
Celé jméno při narozeníMatthew Thomas Ryan
Alternativní jménoMatty Ice, Matthew Thomas Ryan, Matthew Ryan, Matt Ryan
Stáří36 let
Narozeniny17. května 1985
RodištěExton, Pensylvánie
Výška6 '4' (193 cm)
Hmotnost100 kg
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaCharterová škola Williama Penna
UniverzitaBoston College
Text povolánífotbalová hvězda (sokoli)
obsazeníAmerický fotbal)
Pozice amerického fotbaluRozehrávač
NávrhVypracovali Atlanta Falcons v 1. kole (celkově 3.) draftu NFL z roku 2008.
Získejte slávuZadák pro Atlanta Falcons
MatkaBernice Ryan
BratrMichael Ryan
Rodinný příslušníkJohn Loughery (strýc)
Přidružené osobyJoe Flacco (stejná třída draftu)
Oblíbené televizní pořadyFringe, Entourage
Oblíbené příslušenstvíKlobouky

Matthew Thomas Ryan (narozený 17 května 1985) je americký fotbal quarterback a kapitán týmu pro Atlanta Falcons v National Football League (NFL). Poté, co hrál univerzitní fotbal na Boston College, byl Ryan draftován Falcons s celkovým třetím výběrem v prvním kole draftu NFL 2008.



kdo je Hayden byerly chodit s někým
Více o Mattovi Ryanovi Méně o Mattovi Ryanovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Sarah Marshall RyanŽenatý2004současnost, dárek17 let
Sarah Marshall Ryan #1

Sarah Marshall Ryan

2004

Sarah Marshall Ryan a Matt Ryan byli m ...[zobrazit pár] #1

Sarah Marshall Ryan

2004

Sarah Marshall Ryan a Matt Ryan jsou manželé 9 let. Chodili spolu 6 let poté, co se dali dohromady v roce 2004. Po 5 měsících zasnoubení se vzali 2. dubna 2011.

Vztah 17 let OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruh100%Stáří98%'> Kompatibilita padesátka% Děti 2 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Matt Ryan36 BýkAmerický fotbal)
americký
Sarah Marshall Ryan36 Manželka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Marshallmužský8. dubna 20183 roky starý Sarah Marshall Ryan
John (Johnny)mužský8. dubna 20183 roky starý Sarah Marshall Ryan

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Školní2019Matt RyanTelevizní show
Super Bowl LI2017SámTelevizní show
Vše nebo nic: Sezóna s Los Angeles Rams2017Zadák # 2Televizní show
Odpadky s Katie Nolan2015Sám 1 epizoda, 2016Televizní show
Fotbalový život2011Televizní show
ESPN First Take2007SámTelevizní show
Mike a Mike2006Sám - Atlanta Falcons QuarterbackTelevizní show
NFL ve čtvrtek večer fotbal2006Televizní show
Řím hoří2003Sám sebe (2 epizody, 2007-2009)Televizní show
Denní showdevatenáctset devadesát šestTelevizní show
NFL na FOX1994Self - Atlanta Falcons QuarterbackTelevizní show
Fotbal NFL v pondělí večer1970Self - Atlanta Falcons QuarterbackTelevizní show
NFL na CBS1956Self - Atlanta Falcons QuarterbackTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.