Hlavní Chodit S Někým Matthew McNulty

Matthew McNulty

Matthew McNultyVěk 38 let zvěrokruhu Střelec

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Matthew McNulty možná svobodný.

Vztahy

Pro Matthewa McNultyho nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Matthew McNulty je 38letý anglický herec. Narodil se Michael Anthony McNulty 14. prosince 1982 v Manchesteru v Anglii ve Velké Británii. Je známý svými Misfits (TV Show) a Little Ashes. Jeho znamení zvěrokruhu je Střelec.

Matthew McNulty byl ve 3 zápasech na obrazovce, včetně Jenny Coleman Místnost nahoře (2012), Jessica Brown Findlay v Jamaica Inn (2014)a Maxine Peake dovnitř Místnost nahoře (2012).

Matthew McNulty je členem následujících seznamů: anglické filmové herce, anglické televizní herce a anglické hlasové herce.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Matthew McNulty! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoMatouši
PříjmeníMcNulty
Celé jméno při narozeníMichael Anthony McNulty
Stáří38 let
Narozeniny14. prosince 1982
RodištěManchester, Anglie, Velká Británie
Výška5 '10' (178 cm)
StavětAtletický
Barva očíLíska
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuStřelec
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostAngličtina
UniverzitaDivadelní škola Laine Johnson
Text povoláníHerec, hlasový umělec
obsazeníHerec
Získejte slávuMisfits (TV pořad) a Little Ashes
Roky aktivní2001 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Hamilton Hodell (Londýn), Troika Talent (Londýn), Authentic Talent and Literary Management (NYC)
Oficiální webové stránkylittlesashesmovie-spanish.blogspot.com/2008/12/interview-matthew-mcnulty.html, themovie-fanatic.com/la/index.php/exclusives/matt-mcnulty-interview.html, www.hamiltonhodell.co.uk/ page.asp? partid = 139, www.sueterryvoices.com/artist/matthew-mcnulty, www.instagram.com/mcdusty24/, twitter.com/nauttynulty?lang=cs

Michael Anthony McNulty (narozený 14 prosince 1982), známý profesionálně jako Matthew McNulty, je anglický herec.

Více o Matthewovi McNultym Méně o Matthewovi McNultym

FOTOGALERIE

Lark Rise to Candleford - Matthew McNulty Spike Island (2012) Spike Island (2012) Spike Island (2012) Spike Island (2012) Malý popel (2008) Malý popel (2008) Malý popel (2008) Matthew McNulty jako Luis Bunuel a Javier Beltrán jako Federico García Lorca. Matthew McNulty hraje jako Luis Buñuel v dramatu Paula Morrisona „Malý popel“. Portrét Matthewa McNultyho jako Luise Bunuela. Matthew McNulty

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Ovládat2021GaiusTelevizní show
Deadwater Fell2020Steve, Steve CampbellTelevizní show
Běh nahý2019Mark DohertyFilm
Čištění2019DaveTelevizní show
Zátoka2019Nicholas Mooney, NickTelevizní show
Nerušit2019PeteTelevizní show
Teror2018Poručík Edward MalýTelevizní show
Vázaný2017MattFilm
Stan Lee's Lucky Man2016Rob SpencerTelevizní show
Potit se2015JamieKrátký film
Černá práce2015DC Jack Clark, JackuTelevizní show
Versailles2015GuillaumeTelevizní show
Značka2015Dean EllisFilm
Mušketýři2014Lucien GrimaudTelevizní show
Jamaica Inn2014Jem MerlynTelevizní show
The Great War: The People's Story2014Alan LloydTelevizní show
The Mill2013Daniel, Daniel BateTelevizní show
Naše dívka2013Desátník GeddingsTV film
Uzel2012JeremyFilm
Místnost nahoře2012Joe LamptonTelevizní show
Spike Island2012Ibiza SteFilm
Syndikát2012Stuart BradleyTelevizní show
Ráj2012DudleyTelevizní show
Hedvábí2011Kapitán Ed RyanTelevizní show
Zmizení Jennifer Pope2011Stefan PopeFilm
Toast2010JoshiTV film
Altán2010Andrew DunbarFilm
Zákon a pořádek: UK2009Billy Wells, Joe NashTelevizní show
Bankovnictví na pana Ropucha2009Courtauld ThomsonFilm
Hledám Erica2009Mladý EricFilm
Ztracení2009SethTelevizní show
Garrowův zákon2009David JaskerTelevizní show
Neodpustil2009Steve WhelanTelevizní show
Vivaldi, rudý kněz2009Philippe d'OrléansFilm
Dejte si pozor na děti2009OznačitFilm
Fox's Tale2008Alex (hlas)Film
Malý popel2008Luis BunuelFilm
Natáčení Thomase Hurndalla2008Tom HurndallTV film
Upřímný2008Taylor Carter, Vincent 'Vin' CarterTelevizní show
Lark Rise to Candleford2008Fisher BloomTelevizní show
Řízení2007NickuFilm
Kainova značka2007Shane GulliverFilm
Pět dní2007Danny PrestonTelevizní show
Jednoruční2007Brian DoyleTelevizní show
Cranford2007Edward BellTelevizní show
True Dare Kiss2007ArloTelevizní show
Inspektor George jemně2007Harry CarsonTelevizní show
Viz No Evil: The Maurs Murders2006Dave SmithTelevizní show
Láska + nenávist2005Shane (jako Michael McNulty)Film
Doktor kdo2005Adam Lang |Televizní show
Psanci2004Dwayne AlsopTelevizní show
Nestydatý2004Tough LadTelevizní show
Sladký lék2003SamTelevizní show
Královský2003StanTelevizní show
Anděl na květen2002Sniffer (jako Michael McNulty)TV film
Oslavenkyně2002Justin (jako Michael McNulty)TV film
Lékaři2000Zelená rybaTelevizní show
Holby City1999Rob GibsonTelevizní show
Tichý svědekdevatenáctset devadesát šestSeržant Craig WhiteheadTelevizní show
Poirot Agathy Christie1989Major AllertonTelevizní show
Emmerdale Farm1972Dominic SkeltonTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Jenna Coleman a Matthew McNultyJenna Coleman
    • Místnost nahoře
      2012
    [zobrazit shodu]
  • Jessica Brown Findlay a Matthew McNultyJessica Brown Findlay
    • Jamaica Inn
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Matthew McNulty a Maxine PeakeMaxine Peake
    • Místnost nahoře
      2012
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.