Hlavní Vztahy Maxwell Caulfield

Maxwell Caulfield

Maxwell Caulfield ŽenatýVěk 61 let zvěrokruhu Střelec Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Maxwell Caulfield a Juliet MillsMaxwell Caulfield a Juliet Mills jsou od 2. prosince 1980 manželé 40 let. zobrazit vztah

Vztahy

Maxwell Caulfield neměl žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Maxwell Caulfield je 61letý britský herec. Narodil se 23. listopadu 1959 v Duffieldu v Derbyshire v Anglii ve Velké Británii. Proslavil se filmem Grease 2, The Colby v kariéře od roku 1967 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Střelec.



Maxwell Caulfield byl v 5 zápasech na obrazovce, včetně Emmy Samms Dynastie (devatenáct osmdesát jedna), Kim Morgan Greene dovnitř Colbyové (1985), Patricia Charbonneau v To je vražda, napsala (1984), Michelle Pfeiffer v Tuk 2 (1982)a Shannen Doherty Beverly Hills, 90210 (1990).

Maxwell Caulfield je členem následujících seznamů: narození 1959, angličtí filmoví herci a Angličané skotského původu.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Maxwell Caulfield! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý142 let, 2 měsíce--
Celkový142 let, 2 měsíce--

Detaily

JménoMaxwell
PříjmeníCaulfield
Stáří61 let
Narozeniny23. listopadu 1959
RodištěDuffield, Derbyshire, Anglie, Velká Británie
Výška6 '0' (183 cm)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuStřelec
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostbritský
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuGrease 2, The Colby`s
Roky aktivní1981 – současnost, 1967 – současnost

Maxwell Caulfield (rozená Newby, narozená 23. listopadu 1959) je britsko-americký filmový, divadelní a televizní herec a zpěvák. Objevil se ve filmech Grease 2 (1982), Electric Dreams (1984), The Boys Next Door (1985), The Supernaturals (1986), Sundown: The Vampire in Retreat (1989), Waxwork 2 (1992), Gettysburg (1993) Empire Records (1995), The Real Blonde (1997) a The Man Who Knew Too Little (1997). Nedávno se objevil jako Král ve filmu Princ na Vánoce (2015).

Více o Maxwell Caulfield Méně o Maxwellovi Caulfieldovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Juliet MillsŽenatý1979současnost, dárek42 let
Juliet Mills #1

Juliet Mills

1979

Maxwell Caulfield a Juliet Mills byli ...[zobrazit pár] #1

Juliet Mills

1979

Maxwell Caulfield a Juliet Mills jsou manželé 40 let. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v roce 1979, a 2. prosince 1980 se vzali.

Vztah 42 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 29% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Maxwell Caulfield61 StřelecHerec
britský
Juliet Mills79 ŠtírHerečka
britský

FOTOGALERIE

Mazivo 2 - Maxwell Caulfield Mazivo 2 - Maxwell Caulfield Maxwell Caulfield Maxwell Caulfield Maxwell Caulfield Maxwell Caulfield Maxwell Caulfield Maxwell Caulfield Maxwell Caulfield Maxwell Caulfield Maxwell Caulfield Maxwell Caulfield

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Láska náhodně2021CraigFilm
Axcellerator2017MoritzFilm
Princ na Vánoce2015KrálTV film
Nejsem připraven na Vánoce2015Greydon DuPoisTV film
Ti, kteří bloudí2014RexFilm
Druhá šance2013JindřichTV film
Správně lituje2013Charles WickhamKrátký film
DeVanity2011Richard DeVanityTelevizní show
hrad2009Sir Ian RasherTelevizní show
Řekni vlk2009Šerif ParkerFilm
Moderní rodina2009Profesor CookeTelevizní show
Nightmare City 20352007Alex McDowellFilm
Pláč okřídleného hada2007GriffinTV film
Symfonie milovníka psů2006TomFilm
Living Quake2006Major SchmitzTV film
Dragon Storm2004SilasTV film
NCIS2003Dr. Madison FieldingováTelevizní show
Tváří v tvář nepříteli2001Harlan MossFilm
Noční senzace2000Mark ConnorFilm
Ponořené2000Agent Jim CarpenterFilm
Dokonalý nájemce2000Daniel SummerFilm
Chybějící kousky2000StuartTV film
Syn pláže2000StevensTelevizní show
Strip Mall2000Rafe BarrettTelevizní show
Oslnit1999TomFilm
Více milovat1999Barry GordonFilm
Smut1999Film
Holby City1999Jim BrodieTelevizní show
Love Boat: The Next Wave1998ArmandTelevizní show
Božští milenci1997Jeff ThompsonFilm
Muž, který věděl příliš málo1997Britský agentFilm
Skutečná blondýnka1997BobFilm
La Femme Nikita1997Helmut VolkerTelevizní show
Mike Hammer, soukromé oko1997Tony BerelliTelevizní show
Veronikina skříň1997BrianeTelevizní show
Oblivion 2: Backlashdevatenáctset devadesát šestSweeneyFilm
Lazarův muždevatenáctset devadesát šestGenerál CusterTelevizní show
Rockford Files: Kmotr to ví nejlépedevatenáctset devadesát šestIan LevinTV film
Empire Recordsdevatenáct devadesát pětRex ManningFilm
Nevyhnutelná Grace1994Adam CestareFilm
Spider-Man: Animovaná série1994Alistair Smythe, redaktor, Spider-SlayerTelevizní show
Ipi Tombi1994Martin GilbertFilm
Dívka z kalendáře1993Muž v županuFilm
Gettysburg1993Plk. Silný VincentFilm
Půlnoční svědek1993GirlandaFilm
Žádný útěk, žádný návrat1993William Robert SloanFilm
Dr. Quinn, lékařka1993Andrew Strauss, David LewisTelevizní show
Sirény1993Maxwell CaulfieldTelevizní show
Chůva1993Rodney PembrokeTelevizní show
Tanec se smrtí1992ShaughnessyFilm
Vyhoštěn v Americe1992Joe MooreFilm
Waxwork II: Lost in Time1992MickeyFilm
Dynasty: The Reunion1991Miles ColbyTelevizní show
Fatální nebe1990George AbbottFilm
Sundown: The Vampire in Retreat1990ShaneFilm
Beverly Hills, 902101990Jason CroftTelevizní show
Protiúder1990Van GelderTelevizní show
Blue Bayou1990Phil SerullaTV film
Hry mysli1989Eric GarrisonFilm
Dokud se znovu nepotkáme1989Alain MaraisTelevizní show
Monstra1988Timothy DanforthTelevizní show
Nadpřirozené1986Pvt. Ray EllisFilm
Oběť1986Jim BrodieTelevizní show
Chlapci od vedle1985Roy AlstonFilm
Colbyové1985Miles ColbyTelevizní show
Elektrické sny1984ÚčtovatFilm
Průvod1984JeffeTV film
To je vražda, napsala1984Derek Padley, Roger TravisTelevizní show
hotel1983Alex MorrisonTelevizní show
Konec cesty1983Kapitáne StanhopeTV film
Tuk 21982MichaeleFilm
The Powers of Matthew Star1982Scotty FergusonTelevizní show
Dynastiedevatenáct osmdesát jednaMiles ColbyTelevizní show
Ryan's Hope1975PunkTelevizní show
Emmerdale Farm1972Mark WyldeTelevizní show
Všechny mé děti1970Pierce Riley # 3Televizní show
Nehoda1967Ted (jako Maxwell Findlater)Film
MučiteléRob TurnerKrátký film
Ztráty a nálezy v ŘíměHoward ThorndykeTV film
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Emma Samms a Maxwell CaulfieldEmma Sammsová
    • Dynastie
      devatenáct osmdesát jedna
    [zobrazit shodu]
  • Maxwell Caulfield a Kim Morgan GreeneKim Morgan Greene
    • Colbyové
      1985
    [zobrazit shodu]
  • Patricia charbonneau
    • To je vražda, napsala
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Michelle Pfeiffer a Maxwell CaulfieldMichelle Pfeiffer
    • Tuk 2
      1982
    [zobrazit shodu]
  • Shannen Doherty a Maxwell CaulfieldShannen Doherty
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

27 nejlepších profesionálních hrdinů v seriálu „My Hero Academia“
27 nejlepších profesionálních hrdinů v seriálu „My Hero Academia“
Profesionální hrdinové v My Hero Academia mají náročnou práci. Jste zodpovědní za boj proti padouchům a za udržení míru ve společnosti. Něco ...
Winnie Hollman
Winnie Hollman
28. května 2021 ... Novinky Winnie Hollman, drby, fotky Winnie Hollman, životopis, seznam přátel Winnie Hollman 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Winnie Hollman. Historie seznamek Winnie Hollman, 2021, 2020, seznam vztahů Winnie Hollman.
Die besten Melodic-Black-Metal-Bands
Die besten Melodic-Black-Metal-Bands
Seznam melodických black metalových umělců s fotografiemi, které byly hlasy hodnoceny od nejhoršího po nejhorší. Seznam dobrých melodických black metalových kapel má filtr, který vám umožní hledat ...
Seznam italských kapel populární hudby
Seznam italských kapel populární hudby
Seznam italských popových kapel seřazených podle popularity s fotografiemi, pokud jsou k dispozici. Tento seznam obsahuje více než jen kapely, protože sóloví umělci pop music z Itálie jsou ...
Jeremy Bieber
Jeremy Bieber
28. května 2021 ... zprávy Jeremyho Biebera, drby, fotografie Jeremyho Biebera, životopis, seznam přítelkyň Jeremyho Biebera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Jeremym Bieberem. Jeremy Bieber seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Jeremy Bieber.
Leila Forouhar
Leila Forouhar
28. května 2021 ... Zprávy Leily Forouharové, drby, fotografie Leily Forouharové, životopis, seznam přátel Leily Forouharové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Leila Forouhar. Historie seznamování Leila Forouhar, 2021, 2020, seznam vztahů Leila Forouhar.
Aligátorové supí želvy jsou noční můry plazů
Aligátorové supí želvy jsou noční můry plazů
Pokud jste někdy přemýšleli, jak by dinosaurus vypadal ve skutečném životě, aligátorská želva je co nejblíže. Všechno o ...