Hlavní Vztahy Maya Rudolph

Maya Rudolph

Maya Rudolph DlouhodobýVěk 48 let zvěrokruhu Lev Vztahy celkem 4 Děti
4 děti

S kým právě teď chodí?

Maya Rudolph a Paul Thomas AndersonPaul Thomas Anderson a Maya Rudolph jsou v dlouhodobém vztahu od roku 2001. zobrazit vztah

Vztahy

Maya Rudolph byla ve vztazích s Chrisem Kattanem(2001)a Jerry Minor.

Maya Rudolph se setkala s Mattem Sharpem.



kdo má datovaný Kelly Rowland

O

Maya Rudolph je 48letá americká herečka. Maya Khabira Rudolph se narodila 27. července 1972 v Gainesville na Floridě v USA a je známá pro Saturday Night Live. Její znamení zvěrokruhu je Lev.

Maya Rudolph byl v 6 zápasech na obrazovce, včetně Chris Rock v Dospělí (2010), Jason Lee dovnitř Vzhůru celou noc (2011), John Krasinski v Pryč jdeme (2009), Rupert Everett Shrek Třetí (2007)a Sean Penn dovnitř Angry Birds (2016).

Maya Rudolph je členem následujících seznamů: Herci z Floridy, narození v roce 1972 a američtí impresionisté (baviči).



Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Maya Rudolph! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým319 let, 6 měsíců6 let, 6 měsíců-
Setkání1---
Celkový419 let, 6 měsíců4 roky, 10 měsíců-

Detaily

JménoMaya
Prostřední jménoKhabira
Jméno za svobodnaRudolf
Celé jméno při narozeníMaya khabira rudolf
Alternativní jménoRudy, M, M.R.
Stáří48 let
Narozeniny27. července 1972
RodištěGainesville, Florida, USA
Výška5 '7' (170 cm)
Hmotnost125 liber (57 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaRovný
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
Střední školaSt. Augustine by the Sea
UniverzitaBA Photography, University of California at Santa Cruz (1994)
Text povoláníKomik, herečka, zpěvačka, hudební producentka
obsazeníHerečka
Získejte slávuSobotní noční život
Roky aktivní1996 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)William Morris Endeavour Entertainment
Poprsí (palce)36
Velikost šálkuC
Pas (palce)26
Boky (palce)37
Velikost oblečení8
Velikost boty8
Oficiální webové stránkywww.nndb.com/people/394/000108070/, twitter.com/MayaRudolph, https://twitter.com/mayarudolph
OtecRichard Rudolph
MatkaMinnie Riperton
BratrMarc Rudolph

Maya Khabira Rudolph (narozený 27 července 1972) je americká herečka, komik a zpěvák. Rudolph se poprvé proslavil v polovině 90. let jako člen alternativní rockové skupiny The Rentals, než se později v tomto desetiletí připojil k improvizované skupině Groundlings. V roce 2000 se Rudolph stal členem obsazení komediálního seriálu NBC Night Night Live Saturday Night Live a následně se objevil ve vedlejších rolích ve filmech jako 50 prvních dat (2004), Prairie Home Companion (2006) a Idiocracy (2006).

Více informací o Mayě Rudolphové Méně o Mayovi Rudolphovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
4Paul Thomas AndersonVztahListopad 2001Listopad 2001-
3Chris KattanVztahŘíjen 2001Říjen 2001-
dvaJerry MinorVztah -
1Matt SharpSetkání -
Paul Thomas Anderson #4

Paul Thomas Anderson

2001

Paul Thomas Anderson a Maya Rudolph byli ...[zobrazit pár] Chris Kattan #3

Chris Kattan

2001

Maya Rudolph a Chris Kattan jsou odděleni ...[zobrazit pár] Jerry Minor #dva

Jerry Minor

Jerry Minor a Maya Rudolph jsou odděleni ...[zobrazit pár] Matt Sharp #1

Matt Sharp

Matt Sharp a Maya Rudolph jsou odděleni ...[zobrazit pár] #4

Paul Thomas Anderson

2001

Paul Thomas Anderson a Maya Rudolph měli vztah od listopadu 2001 do listopadu 2001.



OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 70% Děti
4 děti
zobrazit vztah #3

Chris Kattan

2001

Maya Rudolph a Chris Kattan se datují v říjnu 2001.

chelsea kane a její manžel
OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 80% zobrazit vztah #dva

Jerry Minor

Jerry Minor a Maya Rudolph měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 60% zobrazit vztah #1

Matt Sharp

Matt Sharp se setkal s Mayou Rudolphovou.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Stáří84%'> Kompatibilita 36% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Maya Rudolph48 LevHerečka
americký
Paul Thomas Andersonpadesátka Rakovinaředitel
americký
Chris Kattanpadesátka VáhyHerec
americký
Jerry Minor51 VáhyHerec
americký
Matt Sharp51 PannaHudebník
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Pearl Baileyženský15. října 200515 let starý Paul Thomas Anderson
Lucilleženský6. listopadu 200911 let starý Paul Thomas Anderson
Zvedákmužský3. července 20119 let Paul Thomas Anderson
IdaženskýSrpen 20137 let Paul Thomas Anderson

FOTOGALERIE

Družičky (2011) Družičky - Maya Rudolph Maya Rudolph a Lindsay Shookus - společně po zkouškách SNL v New Yorku Maya Rudolph a Lindsay Shookus - společně po zkouškách SNL v New Yorku Maya Rudolph a Lindsay Shookus - společně po zkouškách SNL v New Yorku Maya Rudolph a Lindsay Shookus - společně po zkouškách SNL v New Yorku 2021 Ocenění Zlatý glóbus 2021 Ocenění Zlatý glóbus 2021 Ocenění Zlatý glóbus 2021 Ocenění Zlatý glóbus Calista Flockhart - Saturday Night Live - Episode 5 - vysílaný 11/11/2000 Calista Flockhart - Saturday Night Live - Episode 5 - Aired 11/11/2000

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Mitchells vs stroje2021Linda Mitchell (hlas)Film
Willoughbyové2020Chůva (hlas)Film
Hubie Halloween2020Paní HennesseyováFilm
Sarah Cooper: Všechno je v pořádku2020Andrea SteeleTelevizní show
Booksmart2019Motivační hlas (hlas)Film
Lego Movie 2: Druhá část2019MaminkaFilm
Film Angry Birds 22019Matilda (hlas)Film
Vinařská země2019NaomiFilm
Požehnej Harts2019Betty Hart, Dr. Chakrabarti, zloděj šperkůTelevizní show
Neoprávněné zkušenosti Bash Brothers2019Val GalKrátký film
Prázdninové pozdravy z cukru a alkoholu (Audible Original - audio komedie)2019Cukr (hlas)Film
Happytime Murders2018BublinyFilm
Život párty2018ChristineFilm
Navždy2018červenTelevizní show
BRAMBOROVÉ HRANOLKY2017Sgt. Hernandez (neoficiálně)Film
The Nut Job 2: Nutty by Nature2017Precious (hlas)Film
Tady nepatříme2017JoanneFilm
Nikdo2017Maya RudolphTelevizní show
Film Emoji2017Smiler (hlas)Film
Moje celá střední škola potopená do moře2017Verti Sharpe (hlas)Film
Lékárna Tower2017Lucy FlerngTV film
Big Hero 6: The Series2017Teta Cass, Passerby 2, Student # 2Televizní show
Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special2017Maya RudolphTelevizní show
Velká pusa2017Connie, hormonální monstresska Connie, Diane BirchTelevizní show
Vánoční příběh naživo!2017Matka ParkerováTV film
Pane Prase2016EuniceFilm
Angry Birds2016Matilda (hlas)Film
Angie Tribeca2016Jackie WilderTelevizní show
Popstar: Never Stop Never Stopping2016DeborahFilm
Dobré místo2016SoudceTelevizní show
Maya a Marty2016Melania Trump, RůznéTelevizní show
Sestry2015ToastFilm
Nerozbitná Kimmy Schmidt2015Dionne WarwickTelevizní show
Maggie plán2015FelicieFilm
The Spoils Before Dying2015Fresno NáprstníkTelevizní show
Podivná magie2015Griselda (hlas)Film
Velmi Murrayovy Vánoce2015Lounge SingerTelevizní show
Bruska2015JillianTelevizní show
Dokumentární film teď!2015AnitaTelevizní show
Matice Job2014Precious (hlas)Film
Inherentní zlozvyk2014Petunia LeewayFilm
Velký hrdina 62014Cass (hlas)Film
Mike Tyson Mysteries2014Dilma Rousseff, Gracela, Kimber SmallmanTelevizní show
Projekt Bez názvu Riddle / Salahuddin2014ShirleyTV film
Cesta zpět2013CaitlinFilm
Turbo2013Burn (hlas)Film
Dospělí 22013Deanne McKenzieFilm
Brooklyn devět devět2013NÁS. Maršál Karen HaasTelevizní show
Awesomes2013Lady Evil EyeTelevizní show
Opilá historie2013Černá vdova - Griselda BlancoTelevizní show
Potřebujeme pomoc2013MayaTelevizní show
Zookeeper2011Mollie the Giraffe (voice)Film
Družičky2011LillianFilm
Přátelé s dětmi2011LeslieFilm
Portlandia2011Televizní show
Bojujte za své právo znovu2011Metal ChickKrátký film
Vzhůru celou noc2011Ava AlexanderTelevizní show
Dospělí2010Deanne McKenzieFilm
MacGruber2010CaseyFilm
Pryč jdeme2009VeronaFilm
Bollywoodský hrdina2009Maya RudolphTelevizní show
Kath & Kim2008Athena ScoobermanTelevizní show
Živé sobotní noci: víkendová aktualizace čtvrtek2008Oprah WinfreyTelevizní show
Prop 8: The Musical2008California Gayové a lidé, kteří je milujíKrátký film
Shrek Třetí2007Rapunzel (hlas)Film
Prairie Home Companion2006MollyFilm
Idiokracie2006RitaFilm
Campus dámy2006Profesorka Theresa Winslow FabréTelevizní show
50 prvních dat2004StacyFilm
Soundtracky v přímém přenosu2004Caroline MulfordTV film
Duplex2003TaraFilm
Religetables2002Krátký film
Frankova kniha2001Fantasy PlayerKrátký film
Chuck & Buck2000JamillaFilm
Duety2000Omaha Karaoke HostessFilm
Město andělů2000Sestra Grace PattersonTelevizní show
TV Funhouse2000OprahTelevizní show
Pravá láska1999TV film
Akce1999PhinaTelevizní show
Rodinný typ1999ChloeTelevizní show
Svlékla se1999Televizní show
Pohled pryč1999Jordan BrightenKrátký film
Tak dobře, jak to jen jde1997PolicistkaFilm
Gattaca1997Porodní sestraFilm
Ďáblovo dítě1997CesmínaTV film
Chicago Hope1994Sestra Leah MartineTelevizní show
Simpsonovi1989JulieTelevizní show
Sobotní noční život1975Kamala Harris, Různé, Whitney HoustonTelevizní show
Mapleworth Murders (TV seriál)Baby, Broda BcBillanTelevizní show
ŽíznivýKomárKrátký film
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Maya Rudolph a Chris RockChris Rock
    • Dospělí
      2010
    [+1 další]
  • Maya Rudolph a Jason LeeJason Lee
    • Vzhůru celou noc
      2011
    [zobrazit shodu]
  • Maya Rudolph a John KrasinskiJohn Krasinski
    • Pryč jdeme
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Maya Rudolph a Rupert EverettRupert Everett
    • Shrek Třetí
      2007
    [zobrazit shodu]
  • Maya Rudolph a Sean PennSean Penn
    • Angry Birds
      2016
    [zobrazit shodu]
  • Maya Rudolph a Tim HeideckerTim Heidecker
    • Družičky
      2011
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...