Hlavní Vztahy Melissa Benoist

Melissa Benoist

Melissa Benoist ŽenatýPořadí 1103 354Věk 32 let zvěrokruhu Váhy Vztahy celkem 3 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Melissa Benoist a Chris WoodChris Wood a Melissa Benoist jsou od 1. září 2019 manželé 1 rok. zobrazit vztah

Vztahy

Melissa Benoist byla dříve vdaná za Blakea Jennera(2015 - 2016).

Melissa Benoistová byla ve vztahu s Nickem Vordermanem(2008 - 2012).



O

Melissa Benoist je 32letá americká herečka. Melissa Marie Benoist se narodila 4. října 1988 v Houstonu v Texasu a vystudovala střední školu Williama McKinleye a je známá Marley Rose v Glee, Kara Danvers / Kara Zor-El / Supergirl v Supergirl v kariéře od roku 2008– současnost, dárek. Její znamení zvěrokruhu je Váhy.

Melissa Benoist byla v 7 zápasech na obrazovce, včetně Blake Jenner Veselí (2009), Chris Wood dovnitř Super holka (2015), Jacob umělec v Veselí (2009), Jeremy Jordan dovnitř Super holka (2015)a Mehcad Brooks v Super holka (2015).

Melissa Benoist je členem následujících seznamů: američtí emigranti v Kanadě, američtí filmoví herci a americké zpěvačky.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Melissa Benoist! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

jak starý je Jackie Guerrido

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva4 roky, 10 měsíců4 roky, 7 měsíců4 roky, 5 měsíců
Chodit s někým14 roky--
Celkový34 roky, 10 měsíců4 roky, 5 měsíců4 roky

Detaily

JménoMelissa
Prostřední jménoMarie
PříjmeníBenoist
Celé jméno při narozeníMelissa Marie Benoist
Alternativní jménoMarley vstal
Stáří32 let
Narozeniny4. října 1988
RodištěHouston, Texas, USA
Výška5 '8' (173 cm)
Hmotnost121 liber (55 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůObarvená blondýnka
Znamení zvěrokruhuVáhy
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaArapahoe High School v Centennial, Colorado, USA v roce 2007, William McKinley High School
UniverzitaMarymount Manhattan College v New Yorku, New York, USA v roce 2011
Text povoláníHerečka, zpěvačka
obsazeníHerečka
Získejte slávuMarley Rose na Glee, Kara Danvers / Kara Zor-El / Supergirl na Supergirl
Hudební žánr (text)Klasický jazz
Roky aktivní2000 – dosud, 2008 – dosud
Nástroj (text)Zpěv
Talent Agency (např. Modeling)Anonymní obsah (NYC)
Schválení značkyApple Facetime, čisté a jasné, Tampax Radiant
Poprsí (palce)32
Velikost šálkuNA
Pas (palce)2. 3
Boky (palce)3. 4
Velikost oblečení4
Velikost boty8 (USA), 40 (EU), 6,5 (UK), 250 (J)
Oficiální webové stránkywww.instagram.com/melissabenoist/, twitter.com/melissabenoist, www.facebook.com/MelissaBenoist, melissa-benoist.com/
OtecJim Benoist
MatkaJulie Benoist, paní Rose (Dinner Lady)
SestraJessica, Kristina
PříteliBlaine Anderson, Sam Evans
Domácí mazlíčciFarley
Oblíbené televizní pořadyGlee [2009]
Oblíbené písně'Blow Me (One Last Kiss)' od Pink

Melissa Marie Benoist (narozen 04.10.1988) je americká herečka a zpěvačka. Vystupovala na jevišti, v televizi a filmu. Je známá tím, že ztvárnila titulární postavu v superhrdinském dramatickém seriálu Supergirl (2015 - současnost) založeném na CBS / CW DC.

Více informací o Melissa Benoist Méně o Melissa Benoist

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Chris WoodŽenatýProsince 2016současnost, dárek4 roky
dvaBlake JennerŽenatýÚnor 2012Prosince 20164 roky
1Nick VordermanVztah200820124 roky
Chris Wood #3

Chris Wood

2016

Chris Wood a Melissa Benoist se oženili ...[zobrazit pár] Blake Jenner #dva

Blake Jenner

2012 - 2016

Blake Jenner a Melissa Benoist se rozvedli ...[zobrazit pár] Nick Vorderman #1

Nick Vorderman

2008 - 2012

Nick Vorderman a Melissa Benoist se rozešli ...[zobrazit pár] #3

Chris Wood

2016

Chris Wood a Melissa Benoist jsou manželé 1 rok. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v prosinci 2016. Po 6 měsících zasnoubení se vzali 1. září 2019.



Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh40%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 73% Děti 1 dítě zobrazit vztah #dva

Blake Jenner

2012 - 2016

Blake Jenner a Melissa Benoist byli manželé po dobu 1 roku. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v únoru 2012. Po roční angažmá se vzali v dubnu 2015. O rok později se 28. prosince 2016 rozvedli.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří33%'> Kompatibilita 52% zobrazit vztah #1

Nick Vorderman

2008 - 2012

Nick Vorderman a Melissa Benoist pocházejí z let 2008 až 2012.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 56% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Melissa Benoist32 VáhyHerečka
americký
Chris Wood33 BeranHerec
americký
Blake Jenner28 PannaHerec
americký
Nick Vorderman39 KozorohFotograf
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Huxley RobertmužskýZáří 20208 měsíců starý Chris Wood

FOTOGALERIE

Melissa Benoist - Natáčení filmu Supergirl ve Vancouveru Melissa Benoist - Natáčení filmu Supergirl ve Vancouveru Melissa Benoist - Natáčení filmu Supergirl ve Vancouveru Melissa Benoist - Natáčení filmu Supergirl ve Vancouveru Melissa Benoist - Natáčení filmu Supergirl ve Vancouveru Melissa Benoist - Natáčení filmu Supergirl ve Vancouveru Melissa Benoist - Natáčení filmu Supergirl ve Vancouveru Melissa Benoist - Natáčení filmu Supergirl ve Vancouveru Melissa Benoist - Natáčení filmu Supergirl ve Vancouveru Melissa Benoist - Natáčení filmu Supergirl ve Vancouveru Melissa Benoist - Na souboru Supergirl se svými hvězdami ve Vancouveru Melissa Benoist - Na souboru Supergirl se svými hvězdami ve Vancouveru

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Jay a tichý Bob se restartují2019ChronickýFilm
Batwoman2019Kara Danvers, SupergirlTelevizní show
Guláš2019SusanKrátký film
Waco2018Rachel KoreshTelevizní show
Billy Boy2017JenniferFilm
Sluneční psi2017Tally PetersenFilm
Bojovníci za svobodu: The Ray2017OvergirlTelevizní show
Lowriders2016LoreleiFilm
DC's Legends of Tomorrow2016Kara Danvers, Overgirl, SupergirlTelevizní show
Den vlastenců2016Katherine RussellFilm
Danny Collins2015.JamieFilm
Nejdelší jízda2015.březenFilm
Super holka2015.Kara Danvers, Red Daughter, SupergirlTelevizní show
Lupičská banda2015.Becky ThatcherováFilm
Whiplash2014NicoleFilm
Blesk2014Kara Danvers, Overgirl, SupergirlTelevizní show
Šipka2012Kara Danvers, Overgirl, SupergirlTelevizní show
Vlast2011Stacy MooreTelevizní show
Modrá krev2010ReneeTelevizní show
Veselí2009Marley vstalTelevizní show
Dobrá manželka2009MollyTelevizní show
Tennessee2008Laurel - věk 18Film
Robot kuře2005Laura, Malorie HayesTelevizní show
Zákon a pořádek: Zločinný úmysl2001Jessalyn KerrTelevizní show
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999AvaTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Melissa Benoist a Blake JennerBlake Jenner
    • Veselí
      2009
    [+1 další]
  • Melissa Benoist a Chris WoodChris Wood
    • Super holka
      2015.
    [zobrazit shodu]
  • Melissa Benoist a Jacob ArtistJacob Artist
    • Veselí
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Melissa Benoist a Jeremy JordanJeremy Jordan
    • Super holka
      2015.
    [zobrazit shodu]
  • Melissa Benoist a Mehcad BrooksMehcad Brooks
    • Super holka
      2015.
    [zobrazit shodu]
  • Melissa Benoist a Vivien CardoneVivien Cardone
    • Zákon a pořádek: Zločinný úmysl
      2001
    [zobrazit shodu]
  • Miles Teller a Melissa BenoistMiles Teller
    • Whiplash
      2014
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články