Hlavní Vztahy Michael Gladis

Michael Gladis

Michael Gladis ŽenatýVěk 43 let zvěrokruhu Panna Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Michael Gladis a Beth BehrsBeth Behrs a Michael Gladis jsou od 21. července 2018 manželé 2 roky. zobrazit vztah

Vztahy

Michael Gladis neměl žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Michael Gladis je 43letý americký herec. Narodil se Michael James Gladis 30. srpna 1977 v Houstonu v Texasu v USA a je známý díky Mad Men. Jeho znamení zvěrokruhu je Panna.



Michael Gladis je členem následujících seznamů: američtí televizní herci, vynikající herecké výkony souboru v dramatickém seriálu Screen Actors Guild Award a americký televizní herec, rodná čísla sedmdesátých let.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Michaela Gladise! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý110 let, 11 měsíců--
Celkový110 let, 11 měsíců--

Detaily

JménoMichaele
Prostřední jménoJames
PříjmeníGladis
Celé jméno při narozeníMichael James Gladis
Stáří43 let
Narozeniny30. srpna 1977
RodištěHouston, Texas, USA
Výška6 '2' (188 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaFarmington High School v roce 1995
UniverzitaState University of New York at New Paltz, kde získal titul B.A. v divadle v roce 1999
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuBlázen
Roky aktivní2002 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Galantní management, Talentworks
Oficiální webové stránkytwitter.com/MichaelGladis, www.funnyordie.com/michael_gladis

Michael James Gladis (narozený 30 srpna 1977) je americký herec. Hrál Paula Kinseyho v televizním seriálu Mad Men; objevil se v prvních třech sezónách seriálu a jako hostující hvězda v páté sezóně přehlídky.



Více o Michaelovi Gladisovi Méně o Michaelovi Gladisovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Beth BehrsŽenatýČerven 2010současnost, dárek10 let
Beth Behrs #1

Beth Behrs

2010

Beth Behrs a Michael Gladis byli manželé ...[zobrazit pár] #1

Beth Behrs

2010

Beth Behrs a Michael Gladis jsou manželé 2 roky. Chodili spolu 4 roky poté, co se dali dohromady v červnu 2010. Po 2 letech zasnoubení se vzali 21. července 2018.

Vztah 10 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 81% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Michael Gladis43 PannaHerec
americký
Beth Behrs35 KozorohHerečka
americký

FOTOGALERIE

Mary Poppins se vrací (2018) Mary Poppins se vrací (2018) Terminator Genisys (2015) Terminator Genisys (2015) Terminator Genisys (2015) Terminator Genisys (2015) AMC slaví závěrečných 7 epizod 'Mad Men' Mad Men (2007) Mad Men (2007) Mad Men (2007) Mad Men (2007) Mad Men (2007)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Penny Dreadful: City of Angels2020Radní Charlton TownsendTelevizní show
Oprava2019Ben MitchellTelevizní show
Osvědčený nevinný2019Toby KissellTelevizní show
Starožitnosti2018DelaneyFilm
Zdraví králi2018FredeKrátký film
Sousedství2018Dr. FisherTelevizní show
Mentální stát2018Michael KennedyFilm
Nakrmte zvíře2016Patrick WoichikTelevizní show
Volací místnost2016Jim (hlas)Televizní show
Terminátor Genisys2015Poručík MatiasFilm
Battle Creek2015RobertTelevizní show
Lucifer2015SamTelevizní show
Není bezpečné pro práci2014InformátorFilm
Bez Warda2014T.S. Garp GaultFilm
Bezohledný2014Zástupce náčelníka KnoxeTelevizní show
Existující2014Nate MaloneTelevizní show
Knihovníci2014Frankensteinovo monstrumTelevizní show
Jeden a hotovo2014Dr. HarrisTelevizní show
Den první2014PrepperFilm
Ďáblův uzel2013Dan StidhamFilm
Knights of Badassdom2013King DiamondFilm
Ozbrojená reakce2013BruceFilm
Nízká očekávání2013Pernell RobertsKrátký film
dům lží2012John AndrewsTelevizní show
Revoluce2012Kapitán lodi miliceTelevizní show
Základní2012Rodger StapletonTelevizní show
Argument s Beth Behrsovou a Michaelem Gladisem2012Michael GladisKrátký film
Invaze2012YoutuberKrátký film
J. Edgar2011Majitel klubu čápFilm
Oprávněné2010KennethTelevizní show
Orlí srdce2010HlavníTelevizní show
Dobrá manželka2009Mark RichardsonTelevizní show
Vliv2008Reed RockwellTelevizní show
Mentalista2008Curtis WileyTelevizní show
Zajatý2008VyšetřovatelTV film
Život2007Dean GillTelevizní show
Blázen2007Paul KinseyTelevizní show
Xavier: Renegade Angel2007SpolupracovníkTelevizní show
Myšlenky zločince2005Pastor Hollis MonroeTelevizní show
Jak jsem poznal vaši matku2005ChesterTelevizní show
Střední2005Dave AndersonTelevizní show
Dům M.D.2004JaimieTelevizní show
Stiskněte Gang2004BrianeKrátký film
Naděje víra2003EMTTelevizní show
K-19: The Widowmaker2002Jevgenij BorzenkovFilm
Zaseknout2002A KelleyTelevizní show
Zákon a pořádek: Zločinný úmysl2001Donny, RandalleTelevizní show
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Bill DixonTelevizní show
Třetí hlídka1999Eugene RossiTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.