Hlavní Chodit S Někým Michelle Collins (komik)

Michelle Collins (komik)

Michelle Collins (komik)Věk 39 let zvěrokruhu Rakovina

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Michelle Collins (komička) možná svobodná.

Vztahy

Pro Michelle Collins (komička) nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Michelle Collins (komička) je 39letá americká komička narozená 9. července 1981 v Miami Beach na Floridě v USA. Její znamení zvěrokruhu je Rak

Michelle Collins (komička) je členkou následujících seznamů: Osobnosti americké televize, narození v roce 1981 a moderátoři americké televizní talk show.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Michelle Collins (komička)! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoMichelle
PříjmeníCollins
Celé jméno při narozeníČlánek Michelle Elizabeth
Alternativní jménoMichelle Collins, Michelle Elizabeth Collins, článek Michelle Elizabeth
Stáří39 let
Narozeniny9. července 1981
RodištěMiami Beach, Florida USA
Výška6 '1' (185 cm)
Znamení zvěrokruhuRakovina
Státní příslušnostamerický
Text povoláníRůzné posádky Výrobce
obsazeníKomik
Roky aktivní2008 – současnost

Michelle Elizabeth Collins (nar Michelle Elizabeth Cikk, 9. července 1981) je americká komička a moderátorka talk show. Collins vstoupil do zábavního průmyslu jako vedoucí redaktor VH1's bestweekever.tv, popkulturní web, který se spojil do stejnojmenné série. Tato stránka získala dvě Webby Awards za nejlepší blog fanoušků celebrit. V roce 2010 se Collins připojil jako co-hostitel k nové LOGO / VH1 show The Gossip Queens, která byla také v omezeném publikování. Do The View nastoupila 13. července 2015 už 19. sezónu jako co-hostitel. Byla propuštěna 3. června 2016.

Michelle Collins (komička) - více informací Méně o Michelle Collins (komik)

FOTOGALERIE

Michelle Collins - NBC a The Cinema Society Party pro obsazení sezóny NBC 2018-2019 v New Yorku Michelle Collins - NBC a The Cinema Society Party pro obsazení sezóny NBC 2018-2019 v New Yorku Michelle Collins (komik) - Publicita Michelle Collins (komik) - Publicita Michelle Collins (komik) - Publicita

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Hvězdy v domě2020Televizní show
E! Novinky: Daily Pop2017Sama - hostitelkaTelevizní show
90denní snoubenec: Před 90 dny2017Vlastní hostitelTelevizní show
Letní dům2017Televizní show
Bachelor Live2016Sama - Celebrity Super Fan 2 epizody, 2016Televizní show
90denní snoubenec: šťastně až do smrti?2016Vlastní hostitelTelevizní show
Koktejly a klasika2015Televizní show
Po ráji2015Sama - hostitelkaTelevizní show
Rubinova zpráva2013Vlastní hostTelevizní show
Kathy2012Sama (4 epizody, 2012)Televizní show
Big Morning Buzz živě2011Vlastní účastník diskuseTelevizní show
Sledujte, co se stane: živě2009Televizní show
Wendy Williams Show2008Vlastní hostTelevizní show
Chelsea v poslední době2007Sama - Kulatý stůl (5 epizod, 2009-2010)Televizní show
Červené oči s Tomem Shillueem2007Sama - účastnice diskuseTelevizní show
Tyra Banks Show2005SebeTelevizní show
Pohled1997Self-Co-HostessTelevizní show
Extra s Billym Bushem1994Televizní show
Ranní zprávy WGN1994Televizní show
Inside Edition1988Self - Co-Hostess, The ViewTelevizní show
Životopis1987Self-komikTelevizní show
Dobré ráno, Amerika1975Vlastní hostTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články