Hlavní Chodit S Někým Muse Watson

Muse Watson

Muse WatsonVěk 72 let zvěrokruhu Rakovina

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Muse Watson možná svobodná.

Vztahy

Pro Muse Watson nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Muse Watson je 72letý americký herec. Narodil se 20. července 1948 v Alexandrii v Louisianě v USA. Je znám svým vězením. Jeho znamení zvěrokruhu je Rak.

Muse Watson je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí divadelní herci.

jak starý je laz alonso

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Muse Watson! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoMúza
PříjmeníWatson
Celé jméno při narozeníMuse Watson
Alternativní jménoMuse Watson
Stáří72 let
Narozeniny20. července 1948
RodištěAlexandria, Louisiana, USA
Výška6 '1' (185 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůSůl a pepř
Znamení zvěrokruhuRakovina
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaLouisiana Tech, Berea College
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuÚtěk z vězení
Roky aktivní1989 – dosud
Oficiální webové stránkymusewatson.com, http://www.musewatson.com, www.allmovie.com/artist/p221146

Muse Watson (narozený 20 července 1948) je americký divadelní a filmový herec. Stal se známým pro své role jako Ben Willis, primární protivník franšízy Vím, co jste udělali minulé léto, Charles Westmoreland v televizním seriálu Fox Prison Break a jako Mike Franks v televizním seriálu CBS NCIS.

Více o Muse Watson Méně o Muse Watson

FOTOGALERIE

„Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service“ (2003) „Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service“ (2003) Muse Watson Muse Watson Muse Watson Muse Watson Muse Watson Muse Watson Muse Watson Muse Watson

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Mrtví2018GusFilm
Údolí kostí2017TerryFilm
Temná rezonance2016Profesor Walter JacksonFilm
Uloženo Grace2016JeremiášFilm
Komplikovaná zlomenina2014Gary WolffsenFilm
Suburban Gothic2014AmbroseFilm
jubileum2014Film
Poslední exorcismus, část II2013Frank MerleFilm
Setkání se zlem2012UpřímnýFilm
Franklin & Bash2011Důstojník Tom WerthTelevizní show
Lampa2011SamFilm
Drahý Shane2011Shanův otecKrátký film
Malé město v sobotu večer2010Charlie CarsonFilm
Přítomnost2010Pane BrowmaneFilm
Oprávněné2010Elmont SwainTelevizní show
Ticha2010DannyFilm
Orlí srdce2010QuintTelevizní show
Vánoční sníh2010SamFilm
Kus2010LewisKrátký film
Modrá hvězda2009PetrFilm
ČASOVAČ2009Rick O'LearyFilm
Bílé světlo2009D. Ray WhiteFilm
hrad2009Ivan PodofskiTelevizní show
Cop House2009ÚtržkyTV film
Účes2009MúzaKrátký film
Steamroom2008PatFilm
Mentalista2008Jake CoobyTelevizní show
Polibek o půlnoci2008Ben WiattTV film
Očista2008KázatKrátký film
iCarly2007BuckyTelevizní show
Jane Doe: The Harder They Fall2006Kapitáne BarnesiTV film
Konec kopí2005AdolfoFilm
House of Grimm2005Film
Iowo2005Šerif WalkerFilm
Blízko domova2005Bob PetersTelevizní show
Myšlenky zločince2005Mickey BatesTelevizní show
posel ztracených duší2005Milt CharlesTelevizní show
Útěk z vězení2005Charles WestmorelandTelevizní show
Den bez Mexičana2004Louis McClaireFilm
Vánoční dítě2004Jimmy-JamesFilm
Mrtví ptáci2004OtecFilm
Poslední léto2004Jerimiah ShumanFilm
Frankenfish2004ElmerTV film
The Dark Agent and the Passing of the Torch Kapitola 72004Lester KingKrátký film
Sezóna lovených2003UpřímnýFilm
Poslední kovboj2003Otis BertramTV film
Odložený případ2003John Norwood '09Televizní show
NCIS2003Agent Michael Franks, Michael Franks, Mike FranksTelevizní show
Divoký krocan2003Krátký film
Hollywood Vampyr2002Profesor FultonFilm
Američtí psanci2001Burly detektivFilm
Morgan's Ferry2001ŠerifFilm
Zpěvák2000Parley GentryFilm
CSI: Crime Scene Investigation2000Controller Yard ControllerTelevizní show
Všechen vztek1999ČističFilm
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me1999KlansmanFilm
Víš, jak se jmenuji1999Herec kovbojů (uncredited)TV film
Umění kulky1999Kapitáne WaltersiFilm
Jádrové dřevo1998Zástupce Jim KellerFilm
Stále vím, co jsi dělal minulé léto1998Ben WillisFilm
If I Die Before I Wake1998DarylFilm
Shadrach1998KapitánFilm
Rozchod1998Baker Cop # 1Film
Skutky zrady1997Mars, Trenton FraserFilm
vím, co jsi dělal minulé léto1997Benjamin Willis, rybářFilm
Lolita1997Film
Palisandr1997Henry AndrewsFilm
Lazarův muždevatenáctset devadesát šestDawkinsTelevizní show
Vrahovédevatenáct devadesát pětKetchamFilm
O čem mluvitdevatenáct devadesát pětHank CorriganFilm
Cesta krále srpnadevatenáct devadesát pětpokoj, místnostFilm
Grampsdevatenáct devadesát pětOtecTV film
Pakdevatenáct devadesát pětTom PendelTV film
Tecumseh: Poslední válečníkdevatenáct devadesát pětWhitleyTV film
Americká gotikadevatenáct devadesát pětUmyjte SutpenTelevizní show
devatenáct devadesát pětAdmirál Arthur FessendenTelevizní show
Spravedlnost v malém městě1994D.A. Robert StubbsTV film
Prázdniny1994ChlapTV film
Sommersby1993Drifter # 1Film
Walker, Texas Ranger1993Freddy zakazujeTelevizní show
Příběh služebnice1990StrážceFilm
Slepá pomsta1990VarsacTV film
Černá duha1989PolicistaFilm
Matlock1986Hlídkový důstojník, bezpečnostní mužTelevizní show
Sobotní noční život1975Ben WillisTelevizní show
Křesťanský filmFarář GaryFilm
Deník bláznaTvůrceFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články