Hlavní Chodit S Někým Nancy Carrollová

Nancy Carrollová

Nancy CarrollováVěk 47 let

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Nancy Carrollová možná svobodná.

Vztahy

Pro Nancy Carrollovou nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Nancy Carroll je členem následujících seznamů: 1974 narození, členové Royal Shakespeare Company a absolventi London Academy of Music and Dramatic Art.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Nancy Carrollové! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoNancy
PříjmeníCarrolle
Alternativní jménoNancy Carrollová
Narozeniny30. listopadu 1973
RodištěSpojené království
StavětŠtíhlý
Barva očíLíska
Barva vlasůHnědá - Světlá
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostbritský
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Roky aktivní1999 – dosud

Nancy Carroll (narozen 1974) je anglická herečka. Intenzivně spolupracovala s divadelními inscenacemi, zejména s Royal Shakespeare Company. Má také řadu filmových a televizních titulů, včetně dlouholeté celovečerní role Lady Felicia v seriálu BBC Father Brown.



Více o Nancy Carrollové Méně o Nancy Carrollové

FOTOGALERIE

Nancy Carroll - otec Brown

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Queens of Mystery2019Isabella WolfeTelevizní show
Vůle2017Ellen BurbageTelevizní show
Prime Suspect 19732017Mary CollinsTelevizní show
Koruna2016Anne TennantTelevizní show
Agatha Raisin2014Fiona RichardsováTelevizní show
Otec Brown2013Lady FeliciaTelevizní show
Zavolejte porodní asistentku2012Linda BuckTelevizní show
Inspektore Lewise2006Anne RandTelevizní show
The Gathering Storm2002Diana ChurchillTV film
Duhovka2001BBC PAFilm
Lékaři2000Dahlia ChurchmanTelevizní show
Ideální manžel1999CecilyFilm
Holby City1999Elaine GillTelevizní show
Midsomer Murders1997Antonia WilmotTelevizní show
Dalziel a Pascoedevatenáctset devadesát šestSamantha Mantell (2 epizody, 2007)Televizní show
Tichý svědekdevatenáctset devadesát šestGill BaileyTelevizní show
Účet1984Belinda BrookesTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Michelle Face
Michelle Face
28. května 2021 ... Zprávy Michelle Visage, drby, fotky Michelle Visage, životopis, seznam přátel Michelle Visage 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Michelle Visage. Historie datování Michelle Visage, 2021, 2020, seznam vztahů Michelle Visage.
Marion Maréchal-Le Pen
Marion Maréchal-Le Pen
28. května 2021 ... Novinky Marion Maréchal-Le Pen, drby, fotografie Marion Maréchal-Le Pen, životopis, seznam přátel Marion Maréchal-Le Pen 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Marion Maréchal-Le Pen. Marion Maréchal-Le Pen datování historie, 2021, 2020, seznam vztahů Marion Maréchal-Le Pen.
Manny Pacquiao a Krista Ranillo
Manny Pacquiao a Krista Ranillo
28. května 2021 ... Manny Pacquiao a Krista Ranillo fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Carin C. Tietze
Carin C. Tietze
28. května 2021 ... Zprávy Carin C. Tietze, drby, fotografie Carin C. Tietze, životopis, seznam přátel Carin C. Tietze 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Carin C. Tietze. Carin C. Tietze seznamovací historie, 2021, 2020, seznam vztahů Carin C. Tietze.
Irene Papas
Irene Papas
28. května 2021 ... Novinky Irene Papas, drby, fotky Irene Papas, životopis, seznam přátel Irene Papas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Irene Papas. Irene Papas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Irene Papas.
LeAnn Rimes
LeAnn Rimes
28. května 2021 ... Zprávy LeAnn Rimes, drby, fotky LeAnn Rimes, biografie, seznam přátel LeAnn Rimes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů LeAnn Rimes. Historie datování LeAnn Rimes, 2021, 2020, seznam vztahů LeAnn Rimes.
Dave Mustaine
Dave Mustaine
28. května 2021 ... Dave Mustaine novinky, drby, fotky Dave Mustaine, životopis, seznam přítelkyní Dave Mustaine 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dave Mustaine. Dave Mustaine seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dave Mustaine.