Hlavní Vztahy Nicholas Gleaves

Nicholas Gleaves

Nicholas Gleaves ŽenatýPořadí 4339 0Věk 52 let zvěrokruhu Kozoroh Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Nicholas Gleaves a Lesley Sharp Nicholas Gleaves a Lesley Sharp jsou od roku 1994 manželé 27 let. zobrazit vztah

Vztahy

Nicholas Gleaves neměl žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Nicholas Gleaves je 52letý britský herec narozený 1. ledna 1969 v Boltonu, Lancashire, Anglie, Velká Británie. Jeho znamení zvěrokruhu je Kozoroh



kdo je kane brown dating

Nicholas Gleaves je členem následujících seznamů: narození 1969, angličtí dramatici a dramatici a angličtí herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Nicholase Gleavesa! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý127 let, 5 měsíců--
Celkový127 let, 5 měsíců--

Detaily

JménoNicholas
PříjmeníGleaves
Celé jméno při narozeníNicholas Gleaves
Alternativní jménoNicholas Gleaves
Stáří52 let
Narozeniny1. ledna 1969
RodištěBolton, Lancashire, Anglie, Velká Británie
Znamení zvěrokruhuKozoroh
Státní příslušnostbritský
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Roky aktivní1992 – dosud

Nicholas Gleaves (narozen 1. ledna 1969) je anglický herec a dramatik.



Více o Nicholasovi Gleavesovi Méně o Nicholasovi Gleavesovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1 Lesley Sharp Ženatý1994současnost, dárek27 let
Lesley Sharp #1

Lesley Sharp

1994

Nicholas Gleaves a Lesley Sharp byli m ...[zobrazit pár] #1

Lesley Sharp

1994

Nicholas Gleaves a Lesley Sharp jsou manželé 27 let.

Vztah 27 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Stáří1%'> Kompatibilita 6% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Nicholas Gleaves 52 KozorohHerec
britský
Lesley Sharp 61 BeranHerečka
britský

FOTOGALERIE

Nicholas Gleaves a Lesley Sharp se zúčastní předpremiéry letní výstavy The Royal Academy of Arts - (5. června 2013) Nicholas Gleaves a Lesley Sharp se účastní Moet British Independent Film Awards na Old Billingsgate Market - (9. prosince 2012) Nicholas Gleaves a Lesley Sharp se účastní Moet British Independent Film Awards na Old Billingsgate Market - (9. prosince 2012) Nicholas Gleaves a Lesley Sharp Nicholas Gleaves a Lesley Sharp se zúčastní tiskové noci po večírku k filmu The Father - (5. října 2015) Nicholas Gleaves a Lesley Sharp se zúčastní tiskové noci po večírku k filmu The Father - (5. října 2015) Nicholas Gleaves a Lesley Sharp se zúčastní tiskové noci „Soukromé životy“ - (3. července 2013) Nicholas Gleaves a Lesley Sharp dorazili na cenu British Academy Television Craft Awards konanou v The Brewery - (8. května 2011)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Spider-Man: Daleko od domova2019GutermanFilm
Ředitel démonů2019ŘeditelTelevizní show
Osobní strážce2018RogereTelevizní show
Split2018Bill GrahamTelevizní show
Ženatý s pedofilem2018AlexiTV film
Noční stolek2015OkrástKrátký film
Není bezpečné pro práci2015MinistrTelevizní show
United Passions2014Henri DelaunayFilm
Chasing Shadows2014Alex WernleyTelevizní show
Úžasné2014Rev MarkTV film
Již2013Maurice LangloisTelevizní show
Veřejní nepřátelé2012Trevor BrothertonTelevizní show
Veru2011Tim HopkinsTelevizní show
Dvacet dvanáct2011Anthony PrestonTelevizní show
Scott & Bailey2011DS Andy RoperTelevizní show
Smrt v ráji2011Peter BaxterTelevizní show
Chatovací místnost2010PavelFilm
Smířen2010AndrewTV film
Banky DCI2010Gerald FosterTelevizní show
Murderland2009OliverTelevizní show
Kongregace duchů2009Ellis BaxterFilm
Zápalný2008LennyFilm
Vypadnout2008DS Matt RyderTV film
Popel k popelu2008Jeff BevanTelevizní show
Pozůstalí2008James Whitaker, WhitakerTelevizní show
Světla města2007DS Gary TateTelevizní show
Mary a Mick2007MickuKrátký film
Poloviční světlo2006Dr. Robert FreedmanFilm
Počínaje 102006Řečník za jaderné odzbrojeníFilm
Tajemná stvoření2006Richard NicholasTV film
Bomba2006Sean CollinsTelevizní show
Robin Hood2006ThorntonTelevizní show
Honička2006Tom BedfordTelevizní show
Waterloo Road2006Richard WhitmanTelevizní show
Přesvědčení2004Ray FairburnTelevizní show
Foylova válka2002Larry HainsTelevizní show
Být duben2002EddieTelevizní show
Perfektní2001MikeTV film
Hluboko2001Bradley SullivanTelevizní show
Linda Green2001Carl WilliamsonTelevizní show
Tajemství inspektora Lynleyho2001Dr. Simon WilsonTelevizní show
Teď ji vidíš2001PavelTV film
Lékaři2000Pete PrestonTelevizní show
Dolů na zem2000Steve BensonTelevizní show
Moje křehké srdce2000Joe MacavoyTV film
Bezpečnější1999Krátký film
Hraní na pole1998Rick PowellTelevizní show
Mimo hodiny1998Pane RussellTelevizní show
Studené nohy1997Trevor GreenTelevizní show
Midsomer Murders1997Ray FryerTelevizní show
Wokenwell1997PC Rudy WhitesideTelevizní show
Poldarkdevatenáctset devadesát šestStephen CravensonTV film
Dalziel a Pascoedevatenáctset devadesát šestSam MattisTelevizní show
Tichý svědekdevatenáctset devadesát šestD.S.I. Phil ElliottTelevizní show
Ellingtondevatenáctset devadesát šestBradley StokesTelevizní show
Madsondevatenáctset devadesát šestPhil HartiganTelevizní show
Královnin nosdevatenáct devadesát pětDuncaneTelevizní show
Filmová výzva Lloyds Bank Channel 4devatenáct devadesát pětKřídovýTelevizní show
Víra1994Andy MorganTelevizní show
99-11994PcTelevizní show
Dojemný příběh1994SamTelevizní show
Horečka1994JižKrátký film
Kapitál žije1994PhilTelevizní show
Století1993DanieliFilm
Harry1993Dean HawkinsTelevizní show
Tlukot srdce1992Barry Calder, Eric DoubledayTelevizní show
Voják Voják1991Nicholas PopeTelevizní show
Dobrodiní1986CarleTelevizní show
Oběť1986George ReynoldsTelevizní show
Účet1984Danny CharltonTelevizní show
Korunovační ulice1960Duncan RadfieldTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Diskuse

Redakce Choice

Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Veselé Vánoce, seznam herců Drake a Josh, seřazený podle abecedy s fotografiemi, jsou-li k dispozici. Tento seznam herců Veselé Vánoce, Drake a Josh zahrnuje ...
Madonna a Timor Steffens
Madonna a Timor Steffens
28. května 2021 ... Madonna a Timor Steffensové, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik písní bylo napsáno se zdí v názvu? Tento seznam uvádí nejlepší skladby se jménem Wall bez ohledu na jejich ...
První Carnera
První Carnera
28. května 2021 ... Zprávy Primo Carnera, drby, fotky Primo Carnera, životopis, seznam přítelkyň Primo Carnera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Primo Carnera. Seznamovací historie Primo Carnera, 2021, 2020, seznam vztahů Primo Carnera.
Hélène de Saint-Père
Hélène de Saint-Père
28. května 2021 ... Zprávy Hélène de Saint-Père, drby, fotografie Hélène de Saint-Père, životopis, seznam přátel Hélène de Saint-Père 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Hélène de Saint-Père. Seznamovací historie Hélène de Saint-Père, 2021, 2020, seznam vztahů Hélène de Saint-Père.
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
28. května 2021 ... Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Juliet Casablancas
Juliet Casablancas
28. května 2021 ... zprávy Juliet Casablancas, drby, fotky Juliet Casablancas, životopis, seznam přátel Juliet Casablancas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Julie Casablancasové. Juliet Casablancas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Juliet Casablancas.