Hlavní Vztahy Nina Li Chi

Nina Li Chi

Nina Li Chi ŽenatýVěk 59 let zvěrokruhu Kozoroh Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Jet Li a Nina Li ChiNina Li Chi a Jet Li jsou od 19. prosince 1998 manželé 22 let. zobrazit vztah

Vztahy

Nina Li Chi neměla žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Nina Li Chi je 59letá hongkongská herečka. Narodila se 31. prosince 1961 v čínském Šanghaji a je známá svou Zhuo gui he jia huan v kariéře, která trvala 1986–1992. Její znamení zvěrokruhu je Kozoroh.



kdo je Rebecca Fergusonová

Nina Li Chi je členem následujících seznamů: 1961 narození, čínští herci a hongkongští herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Nina Li Chi! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý122 let, 4 měsíce--
Celkový122 let, 4 měsíce--

Detaily

JménoNina
Prostřední jménoNa
PříjmeníChi
Alternativní jménoLi T'si Feng, Li Mei Ren, což znamená'Li krása, Lì Zhì (Mandarin), Lei Chi, Nina Li
Stáří59 let
Narozeniny31. prosince 1961
RodištěŠanghaj, Čína
Výška5 '5' (165 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuKozoroh
SexualitaRovný
Etnický původasijský
Státní příslušnostHongkong
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuZhuo gui he jia huan
Roky aktivní1986-1992, 1986-1992
Oficiální webové stránkywww.youtube.com/watch?v=AwO6cpqiBM0, www.hkcinemagic.com/en/people.asp?id=217

Nina Li Chi (narozená 31. prosince 1961) je hongkongská herečka v důchodu. Je vdaná za herce Jet Li.



Více informací o Nině Li Chi Méně o Nině Li Chi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Jet LiŽenatý1999současnost, dárek22 let
Jet Li #1

Jet Li

1999

Nina Li Chi a Jet Li se vzali za ...[zobrazit pár] #1

Jet Li

1999

Nina Li Chi a Jet Li jsou manželé 22 let.

Vztah 22 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří52%'> Kompatibilita 72% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Nina Li Chi59 KozorohHerečka
Hongkong
Jet Li58 BýkHerec
čínština

FOTOGALERIE

Nina Li Chi Nina Li Chi

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Xin qing guó qingchéng2005Wah na Anině nevlastní sestře, Wah See-mingFilm
Shuang long hui1992TammyFilm
Xi Zang xiao zi1992Čarodějova sestraFilm
Shi bu wang qing1992Fang Yi Ling, neslyšící ženaFilm
Te yi gong neng xing qiu ren1992The Park Manager (jako Chi Li)Film
Sien lui yau wan III: Do do do1991MotýlFilm
Hong fu qi tian1991LilieFilm
Mo yu fei dlouho1991Lucy WongFilm
Shen tan Ma Ru-Long1991Tam Lan HingFilm
Si da jia zu zhi long hu xiong di1991Filmová hvězdaFilm
Gong chang fei dlouho1990Zvonkohra (Fu Fung Ling)Film
Gat seng gung ziu1990Cindy ChanFilm
Jing zu 100 fen1990Feng Mu-JenFilm
Xiao xin jian umírá1990Li ChiFilm
Zhuo gui he jia huan1990Sestra kolegyněFilm
Long zai tian ya1989Kuen (jako Nina Li)Film
Qun dlouhý xi feng1989PingFilm
Mad Mission V: The Terracotta Hit1989Sestra zlodějFilm
Jin ye bu ona tesák1989HostTelevizní show
Sei tsingam1989Chin Pui LingFilm
Wo ai Tang Ren Jie1989Nina LeeFilm
Tygr v rytmu1988Marydonna (z Li Chi)Film
Zlomené pošetilosti1988ScarletFilm
Duch v domě1988Ho Fei FungFilm
Gong zi duo qing1988LičiFilm
Qun ying luan wu1988Yim HungFilm
Long hu zhi duo xing1988MimiFilm
Hun wai qing1988Ho manželkaFilm
Qi nian zhi yang1987Lam Siu HungFilm
Vyhláška o amnestii1987Ah KimFilm
Diao Chan1987Diao ChanTelevizní show
Sedmá kletba1986Dívka pití šampaňského (uncredited)Film
36 Tajemství námluvy1982Man-Jun služkaFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...