Hlavní Chodit S Někým Norman D. Golden II

Norman D. Golden II

Norman D. Golden IIVěk 37 let Zvěrokruh Beran

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Norman D. Golden II možná svobodný.

Vztahy

Pro Normana D. Golden II nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Norman D. Golden II je 36letý americký herec. Narodil se 7. dubna 1984 v Racine ve státě Wisconsin v USA a je známý pro True Colors. Jeho znamení zvěrokruhu je Beran.

Norman D. Golden II je členem následujících seznamů: američtí dětští herci, američtí rapperi a narození v roce 1984.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Norman D. Golden II! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoNorman
Prostřední jménoD.
PříjmeníZlatý
Celé jméno při narozeníNorman D. Golden II
Alternativní jménoEnore
Stáří37 let
Narozeniny7. dubna 1984
RodištěRacine, Wisconsin, USA
Výška5 '7' (170 cm)
Hmotnost150 liber (68 kg)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Náboženstvíjiný
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
Text povoláníBývalý herec, rapper
obsazeníHerec
Získejte slávuPravé barvy
Velikost oblečení7
Velikost boty10
Oficiální webové stránkywww.imdb.com/name/nm0325382/
Přidružené osobyBurt Reynolds
Oblíbená místaRacine, Madison, Milwaukee, Los Angeles, Vegas, Malibu, Miami, Frisco, New York City
Oblíbené barvyČerná, bílá, zelená, modrá, červená, zlatá, oranžová, šedá, hnědá
Oblíbené příslušenstvíŠperky, sluneční brýle

Norman D. Golden II je bývalý herec.

Více informací o Norman D. Golden II Méně o Norman D. Golden II

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
B.T.S.B.B.2019NormanTelevizní show
Chybná představa2018QuantrelKrátký film
Skuteční rádoby Hollywoodu2012Japonský producentKrátký film
Moby Dick1998Malý PipTelevizní show
Gone Fishin '1997Young Gus (neoficiálně)Film
Americký sendevatenáctset devadesát šestAaron (segment „Chlapec, který namaloval Krista na černo“)TV film
Shaughnessydevatenáctset devadesát šestTV film
Na zaslíbené zemi1994Jimmy (Jim Jam) WeenTV film
Policajt & ½1993Devon ButlerFilm
Nejsou tu žádné děti1993Řeky PharoahTV film
Sestry1991Dexter WarrenTelevizní show
Pravé barvy1990KroutitTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.