Hlavní Vztahy Pamela Reed

Pamela Reed

Pamela Reed ŽenatýVěk 72 let zvěrokruhu Beran Vztahy 1 celkem Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Sandy Smolan a Pamela Reed jsou od roku 1988 manželé 33 let. zobrazit vztah

Vztahy

Pamela Reedová neměla žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Pamela Reed je 71letá americká herečka. Narodila se 2. dubna 1949 v Tacomě ve Washingtonu v USA. Je proslulá policajtkou v mateřské škole v kariéře od roku 1963—. Její znamení zvěrokruhu je Beran.



Pamela Reed byla v 5 zápasech na obrazovce, včetně Dannyho DeVita Juniorský (1994), Kurt Russell dovnitř To nejlepší z doby (1986), Dwight Schultz v Žena s minulostí (1992), Michael Moriarty v Born Soo Soon (1993)a Richard Lineback v Žena s minulostí (1992).

Pamela Reed je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí divadelní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Pamela Reed! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý1---
Celkový1--

Detaily

JménoPamela
PříjmeníRákos
Stáří72 let
Narozeniny2. dubna 1949
RodištěTacoma, Washington, USA
Výška5 '5' (165 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůSíť
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuPolicista z mateřské školy
Roky aktivní1963 – dosud, 1963—

Pamela Reed (narozen 2. dubna 1949) je americká herečka. Ona je známá pro hraní hypoglykemického policejního partnera Arnolda Schwarzeneggera ve filmu Kindergarten Cop z roku 1990 a jako matriarcha Gail Green v Jerichu. Objevila se jako Marlene Griggs-Knope v sitcomu NBC Parks and Recreation.

Více o Pamele Reedové Méně o Pamele Reedové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Sandy SmolanŽenatý současnost, dárek-
Sandy Smolan #1

Sandy Smolan

Sandy Smolan a Pamela Reed se oženily ...[zobrazit pár] #1

Sandy Smolan

Sandy Smolan a Pamela Reed jsou manželé 33 let.

Děti 2 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Pamela Reed72 BeranHerečka
americký
Sandy Smolan- ředitel
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
RákosNeznámý Sandy Smolan
LilieNeznámý Sandy Smolan

FOTOGALERIE

Řeka Rachel - Pamela Reed Řeka Rachel - Pamela Reed Zamilovaní mladí doktoři - Pamela Reed Parky a rekreace (2009) Pamela Reed Pamela Reed Pamela Reed Pamela Reed Pamela Reed Pamela Reed Pamela Reed Pamela Reed

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Jazykové umění2019Sestra GiorgiaFilm
Dlouhá hloupá cesta2018PraštěnýFilm
Venku2017Teta BetteFilm
Architekt2016Colinova matkaFilm
Savannah Sunrise2016LoraineFilm
Řekněte svým dětem: Threadbare2016Matka, která víKrátký film
Vnímání2012Paní. PenderhaltTelevizní show
Spí za volantem2011ŽalobceFilm
Návrh 8 Znovu zkušební verze2010Dr. M. V. Lee BadgettTelevizní show
Zvíře2009Zástupce ředitele Ida PaulsonTelevizní show
Spojené státy Tara2009Bev, Beverly, Beverly CraineTelevizní show
Parky a rekreace2009Marlene KnopeTelevizní show
NCIS: Los Angeles2009Roberta DeeksTelevizní show
Eli Stone2008Paní StoneováTelevizní show
Jericho2006Gail GreenTelevizní show
Pepř Dennis2006Lynn DinkleTelevizní show
Život párty2005EvelynFilm
Dynasty: The Making of a Guilty Pleasure2005Esther ShapiroTV film
Jane Doe: Nyní to vidíte, teď už ne2005Fran HenkelTV film
Myšlenky zločince2005Mary BidwellTelevizní show
Chirurgové2005Paní BanksováTelevizní show
Tanner na Tannerovi2004T.J. CavanaughTelevizní show
Kniha dnů2003GradyTV film
Kennedyovi2001Pamela KennedyováTV film
Důkaz života2000Janis GoodmanFilm
CSI: Crime Scene Investigation2000Donna HoppeTelevizní show
Stojící na rybách1999JaniceFilm
Soudě Amy1999SarahTelevizní show
Proč se blázni zamilují1998Soudce LambreyFilm
Nosiče1998Holly ParkerTV film
Fazole1997Alison LangleyFilm
Santa Fe1997Nancy VigilFilm
Kritické volbydevatenáctset devadesát šestArleneTV film
Muž od vedledevatenáctset devadesát šestWanda GilmoreTV film
Smrtící šepotdevatenáct devadesát pětCarol ActonTV film
devatenáct devadesát pětGenerálmajor WillseyTelevizní show
Domácí souddevatenáct devadesát pětSoudce Sydney J. SolomonTelevizní show
Buford má zbraňdevatenáct devadesát pětLaurieTV film
Juniorský1994AngelaFilm
Kritik1994Jayův fanoušek č. 1Televizní show
Rodinné album1993Denise LernerTelevizní show
Born Soo Soon1993Elizabeth MehrenTV film
Bob Roberts1992Carol CruiseFilm
Zemřel1992Terry Scanlan PinterFilm
Žena s minulostí1992Dee JohnsonTV film
Cadillac Man1990TinaFilm
Policista z mateřské školy1990PhoebeFilm
Caroline?1990Grace CarmichaelTV film
Vysoký1990Janice PasettiTelevizní show
Občanská válka1990RozličnýTelevizní show
Chattahoochee1989EarleneFilm
Simpsonovi1989Ruth PowersTelevizní show
Hemingway1988Mary WelshTelevizní show
Tanner '881988T.J. CavanaughTelevizní show
Řeka Rachel1987Mary GravingFilm
To nejlepší z doby1986Gigi HightowerFilm
Klan jeskynního medvěda1986ZaFilm
Zákon L.A.1986Norma HeislerováTelevizní show
Skandální list1985Helen GrantTV film
Sbohem lidé1984Nancie ScotFilm
Správná věc1983Trudy cooperFilm
Srdce z oceli1983ValerieTV film
Chci žít1983Edie BannisterováTV film
Mladí lékaři v lásce1982Sestra Norine SprockettFilm
Mississippi1982stranaTelevizní show
Očitý svědekdevatenáct osmdesát jednaLinda MercerFilm
Vězni: Příběh láskydevatenáct osmdesát jednaSlunnýTV film
Melvin a Howard1980Bonnie DummarFilm
The Long Riders1980Krásná StarrFilm
Americké divadlo1980Judith AsheTelevizní show
Všechno je v pořádku, to končí dobře1978HelenaTV film
Androsovy cíle1977Sandi FarrellTelevizní show
Spencerovi piloti1976SusanTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Danny DeVito a Pamela ReedDanny DeVito
    • Juniorský
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Kurt Russell a Pamela ReedKurt Russell
    • To nejlepší z doby
      1986
    [zobrazit shodu]
  • Dwight Schultz
    • Žena s minulostí
      1992
    [zobrazit shodu]
  • Pamela Reed a Michael MoriartyMichael Moriarty
    • Born Soo Soon
      1993
    [zobrazit shodu]
  • Richard Lineback
    • Žena s minulostí
      1992
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...