Hlavní Chodit S Někým Patricia aulitzky

Patricia aulitzky

Patricia aulitzkyVěk 41 let zvěrokruhu Rakovina

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Patricia Aulitzky možná svobodná.

Vztahy

Pro Patricii Aulitzky nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



kdo je seznamka Anthonyho Bourdaina

O

Patricia Aulitzky je 41letá rakouská herečka. Narodila se 7. července 1979 v rakouském Salcburku a je známá filmem Falco: Sakra, jsme stále naživu !, Die Seelen im Feuer, Attack of the Lederhosen Zombies. Její znamení zvěrokruhu je Rak.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Patricie Aulitzky! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Lily Collins, kdo s kým chodil

Detaily

JménoPatricie
PříjmeníAulitzky
Narozeniny7. července 1979
RodištěSalzburg, Rakousko
Výška5 '9)' (176 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuRakovina
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostrakouský
UniverzitaPerforming Arts Studios Vienna- - [1999-2003], Masterclass: Larry Moss (Berlín, 2009), Meissner Training: Frank Betzelt (Berlín 2009)
Text povoláníFilmová herečka, zpěvačka, hlasová umělkyně
obsazeníHerečka
Získejte slávuFalco: Sakra, jsme stále naživu !, Die Seelen im Feuer, Attack of the Lederhosen Zombies
Roky aktivní2003> současnost
Talent Agency (např. Modeling)Agent: Jochen Doell, PR: SPR - public relations pro herce
Oficiální webové stránkywww.patricia-aulitzky.com, patriciaaulitzky@hotmail.com
Více informací o Patricii Aulitzky Méně o Patricii Aulitzky

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Slepě určeno: mrtvé dívky z Vídně2018Sophie HallerFilm
Trakehnerova krev2017Silvia HochstettenTelevizní show
Modlit se2016Edith RiederTelevizní show
Útok zombie Lederhosen2016HildeFilm
Lena Lorenz2015.Lena LorenzTelevizní show
Mrtvá žena bez alibi2012PathologinTV film
Šéf2012Renate SteigerTelevizní show
Poslední stopa Berlína2012Ulrike EichmannTelevizní show
Hubert a Staller2011Martina ChristTelevizní show
den a noc2010HotovoFilm
Určeno rychle2009Valerie LeskyTelevizní show
Peníze, síla, láska2009Silke Hasselberg 6 epizod, 2009Televizní show
Falco - Sakra, jsme stále naživu!2008Jacqueline A.Film
Horský doktor2008Nora RahnTelevizní show
Císař Schexing2008ChristineTelevizní show
Nakupování2006Mladá žena v taxíkuFilm
Dobrý zabij2006rukojmíKrátký film
Sex a další2005Vivian Steiner (2 epizody, 2007)Televizní show
SOKO Donau2005Eva WinklerTelevizní show
Novotný a Maroudi2005Karin 1 epizoda, 2006Televizní show
SOKO Kolín nad Rýnem2003Sandra FreibergerováTelevizní show
Rosenheimští policisté2002Johanna Reitmann-SchwarzTelevizní show
SOKO Kitz bühel2001caroline KratkyTelevizní show
Rosamunde Pilcher1993Bridget FosterTelevizní show
Pouzdro pro dvadevatenáct osmdesát jednaTelevizní show
SOKO Mnichov1978Carola SchwarzTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Diskuse

Redakce Choice

Nejlepší skladby s podobnými názvy
Nejlepší skladby s podobnými názvy
Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik písní bylo napsáno s Like v názvu? Tento seznam uvádí nejlepší skladby se stejným názvem, bez ohledu na ...
John Baxter a Marie-Dominique Montel
John Baxter a Marie-Dominique Montel
28. května 2021 ... John Baxter a Marie-Dominique Montel fotografie, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší postavy ve filmech Johna Hughese
Nejlepší postavy ve filmech Johna Hughese
Připravte se na výbuch z minulosti, když kontrolujeme některé z nejlepších a nejpamátnějších postav Johna Hughese. V Johnu Hughesovi je tolik skvělých postav ...
Finneas
Finneas
28. května 2021 ... zprávy Finneas, drby, fotky Finneasa, životopis, seznam přítelkyň Finneas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Finneas. Historie seznamování Finneas, 2021, 2020, seznam vztahů Finneas.
Nell Sigland
Nell Sigland
28. května 2021 ... Zprávy Nell Sigland, drby, fotky Nell Sigland, životopis, seznam přátel Nell Sigland 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Nell Sigland. Seznamovací historie Nell Sigland, 2021, 2020, seznam vztahů Nell Sigland.
Anita Wachter
Anita Wachter
28. května 2021 ... zprávy Anity Wachterové, drby, fotografie Anity Wachterové, životopis, seznam přátel Anity Wachterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Anitou Wachterovou. Seznamovací historie Anity Wachterové, 2021, 2020, seznam vztahů Anity Wachterové.
Nejlepší písničky Shania Twain
Nejlepší písničky Shania Twain
Seznam nejlepších písní Shania Twain, které hlasovali fanoušci jako vy. Tato anketa zahrnuje všechny hity Shanie Twain, ale opravdoví fanoušci vědí, že existují i ​​další skvělé písně ...