Hlavní Vztahy Patrick Bauchau

Patrick Bauchau

Patrick BauchauVěk 82 let zvěrokruhu Střelec Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Patrick Bauchau možná svobodný.

Vztahy

Patrick Bauchau byl dříve ženatý s Mijanou Bardot.



O

Patrick Bauchau je 82letý belgický herec narozený 6. prosince 1938 v Bruselu v Belgii. Jeho znamení zvěrokruhu je Střelec

Patrick Bauchau byl v zápase na obrazovce s Dinou Merrillovou To je vražda, napsala (1984).

Patrick Bauchau je členem následujících seznamů: útržky herců na plátně, narození v roce 1938 a belgičtí filmoví herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Patrick Bauchau! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý1---
Celkový1--

Detaily

JménoPatrick
PříjmeníBauchau
Stáří82 let
Narozeniny6. prosince 1938
RodištěBrusel, Belgie
Výška6 '3' (191 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůSůl a pepř
Znamení zvěrokruhuStřelec
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostbelgický
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Roky aktivní1963 – dosud

Patrick Nicolas Jean Sixte Ghislain Bauchau (narozen 6. prosince 1938) je belgický herec nejlépe známý pro jeho roli jako Scarpine ve filmu Jamese Bonda 1985, Pohled na vraždu; Sydney (Jarodův mentor) v televizním seriálu The Pretender; a doktor Rowan Chase, odcizený otec doktora Roberta Chase v televizním seriálu House.

Více o Patricku Bauchauovi Méně o Patrickovi Bauchauovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Mijanou BardotŽenatý -
Mijanou Bardot #1

Mijanou Bardot

Mijanou Bardot a Patrick Bauchau jsou manželé ...[zobrazit pár] #1

Mijanou Bardot

Mijanou Bardot a Patrick Bauchau jsou manželé.



john paul jones hudebník manželka
OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří98%'> Kompatibilita 40% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Patrick Bauchau82 StřelecHerec
belgický
Mijanou Bardot83 BýkHerečka
francouzština

FOTOGALERIE

Buňka - Patrick Bauchau Pohled na zabití - Patrick Bauchau Mijanou Bardot a Patrick Bauchau Mijanou Bardot a Patrick Bauchau Patrick Bauchau jako Nikolai a Roselyn Sanchez jako Porphyria v Magnolia Home Entertainment „The Perfect Sleep“. Patrick Bauchau hraje jako Nikolaj v dramatickém thrilleru The Perfect Sleep. Patrick Bauchau hraje jako Nikolaj v dramatickém thrilleru The Perfect Sleep. Patrick Bauchau a Michele Hicks v Twin Falls Idaho Patrick Bauchau jako Dr. Arndt v Karle 2006 Patrick Bauchau jako Dr. Arndt v Karle 2006 Patrick Bauchau Patrick Bauchau

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Proti hodinám2019GoldstuckerFilm
Překladatelé2019Georges FontaineFilm
Beyond Metal2016RichardeFilm
Dívka Král2015.René DescartesFilm
Všechno bude v pořádku2015.TátoFilm
Já a Kaminski2015.Prof. MegelbachFilm
Mega žralok vs. Kolossus2015.Dr. Sergie AbramovFilm
Amnesiac2014DoktorFilm
Aféra2014Etienne, GuillaumeTelevizní show
Velký zadek Spider!2013Dr. LucasFilm
Křížení čar2013Christophe BernardTelevizní show
Enchanted Amore: Velmi neobvyklý milostný příběh2013JosephFilm
Získejte Gringo2012ChirurgFilm
Satelitní láska2012AlexiFilm
Vojáci duchů2012KitcherFilm
Perla2012PoseidonKrátký film
Chaos2011LiškaTelevizní show
Glenn, létající robot2010RichardeFilm
Mimořádná opatření2010CEO Erich LoringFilm
Jak to udělat v Americe2010Pane LardneriTelevizní show
Dharma Guns (La posloupnost Starkov)2010Profesor StarkovFilm
20122009Roland PicardFilm
Perfektní spánek2009NikolaiFilm
Vůně úspěchu2009Pane RoseFilm
Vrhač nožů2009Cerle de SmetFilm
hrad2009Caine PowellTelevizní show
Možnost ostrova2008ProrokFilm
Můj vlastní nejhorší nepřítel2008ZelloffTelevizní show
Rychlost světla2008RinaldoFilm
9 životů Mary2007DokumentaristaFilm
Kukla2007Charles BeckerFilm
Šedý muž2007Albert FishFilm
Zloděj paměti2007Pane FisherFilm
Zloději2007StarožitnýFilm
Tajemství2007Generál de LestradeTelevizní show
Vypálit oznámení2007Lucien BalanTelevizní show
Klub vražd žen2007Victor AtkinsonTelevizní show
Chlapecká kultura2006Gregory TalbotFilm
Karla2006Dr. ArnoldFilm
Láska a město2006Carlos Miguel - Elisin otecFilm
Suzanne2006UpřímnýFilm
Upíři: Turning2005RainesFilm
Odhalení2005Dr. Daniel GoranTelevizní show
Numb3rs2005Jean StephanoisTelevizní show
Země zaslíbená2004Jim WilliamsonFilm
Paprsek2004Dr. HackerFilm
CSI: NY2004Dr. WillemsTelevizní show
Dům M.D.2004Dr. Rowan ChaseTelevizní show
Justice League Unlimited2004Kasnian MonkTelevizní show
Odstín2003MaliniFilm
Carnivàle2003Profesor Ernst LodžTelevizní show
Matice ohrožení2003Frederick FrontTelevizní show
Pět nohou se rozprostírá2003Řečník (segment „Obstrukce č. 4 - Perfektní člověk: kreslený film“), Perfektní muž, Voice-over (segment „Perfektní člověk: Brunelles Brusel“)Film
Panická místnost2002Stephen AltmanFilm
Tajemník2002Dr. HardonFilm
Mrtvá zóna2002Andrew LyneTelevizní show
VÝKONNÝ ŘEDITEL.2002Monsieur de ReaumurFilm
Jackpot2001Santa Claus, hlas SevonuFilm
The Beatnicks2001PřadenoFilm
The Pretender: Island of the Haunted2001SydneyTV film
Uchazeč 20012001SydneyTV film
242001Jacob RosslerTelevizní show
Alias2001Dr. Aldo DesantisTelevizní show
Buňka2000Lucien BainesFilm
Sochařka2000Profesore GiraudFilm
Twin Falls Idaho1999Miles k doktoroviFilm
Svatý muž1998Chlap na večírku, který je hypnotizován (uncredited)Film
Bastardský chlébdevatenáctset devadesát šestPierre-Yves MénardFilm
Kindred: The Embraceddevatenáctset devadesát šestArchon RaineTelevizní show
Uchazečdevatenáctset devadesát šestDr. Sydney Green, Jacob, SydneyTelevizní show
My osvobodíme králedevatenáctset devadesát šestBaldassarreFilm
The Beatnicksdevatenáctset devadesát šestHank ŠátekKrátký film
Hadí doupědevatenáct devadesát pětSamFilm
OP Centrumdevatenáct devadesát pětKurteTelevizní show
Rozhovordevatenáct devadesát pětOtec Stephen LouisFilm
Jasné a současné nebezpečí1994Enrique RojasFilm
Temná stránka génia1994Sherman McPheeFilm
Každý dech1994RichardeFilm
Lisabonský příběh1994Friedrich MonroeFilm
Nový věk1994Jean LevyFilm
Země 21994„Govenor“ SheppardTelevizní show
Lovec štěstí1994Arno RutmanTelevizní show
Den zúčtování1994Andre RouselleTV film
A kapela hrála dál1993Dr. Luc MontagnierTV film
Působení na impuls1993Yoram SussmanTV film
Řetěz touhy1992Jerald BuckleyFilm
Čas od času1992Krátký film
Komplikace v noci1992Boris PeraltaFilm
Havana 18201992Pane JohnsoneFilm
Robertův film1992RobertFilm
Nová země1991Pane StaleFilm
Vytržení1991VicFilm
Krevní pouta1991Eli ChelarinTV film
Nestor Barma1991BaxterTelevizní show
Nejpřirozenější1991PavelFilm
Uzel v kravatě1991CaesarFilm
Jak zvednout 1000 kilogramů1991Film
Zbabělý1991Film
Tinikling nebo 'Madona a drak'1990PavelTV film
Žena vašeho života1990Dr. HopkinsTelevizní show
Austrálie1989André GauthierFilm
Mladistvá chyba1989PavelFilm
Učitel hudby1989Princ ScottiFilm
Láska komedie1989VollardFilm
Soukromé vize1989Boris cevereauxFilm
Vysoké napětí1988Raymond RavennesTelevizní show
Mount Royal1988André ValueTelevizní show
Miguel Servet, krev a popel1988ChampierTelevizní show
Smrt přátelství1987KublerFilm
Láska mezi zloději1987Alan ChanningTV film
Balada pláže psů1987Kapitán DantasFilm
Přejít1987Simon LeenhardtFilm
Riviéra1987RikerTV film
Háček na srdce1987LevFilm
Arhangelos tou pathous1987GregoireFilm
Můry ve světle1987GaspariFilm
Rodinná rada1986Octave, the brother (neoficiálně)Film
Lola1986RobertFilm
Pohled na zabití1985ObuvFilm
Jevy1985Inspektor Rudolf GeigerFilm
Kryštof Kolumbus1985Don RodrigoTelevizní show
Kane & Abel1985LouisTelevizní show
Noční podvazek1985Film
Švýcarské šílenství1985FrederickFilm
Polovina lásky1985Film
Vyber mě1984Zack AntoineFilm
Emmanuelle IV1984MarcFilm
Veřejná žena1984Ethelin otecFilm
To je vražda, napsala1984Inspektor MorelTelevizní show
Jádro nula1984Giovanni DettoreTV film
Zimní výlet1984AdamFilm
Hádanka1983Ruský voják (hlas)Film
Mezi námi1983CarlierFilm
První přání1983JordánFilm
Ostrovy1983EdwardeFilm
Stav věcí1982Friedrich MunroFilm
Crystal Gazing1982ManželFilm
Zbraně1980TonyFilm
Komisař Moulin1976Dr. MeredithTelevizní show
Kino 161975Novosky, Pierre, přítel matkyTelevizní show
Columbo1971Max BarsiniTelevizní show
Tuset Street1968Jorge ArtigasFilm
Zábava a hry pro každého1968Film
Sběratel1967AdrieneFilm
Suzanne kariéra1963Frank (neoficiálně)Film
Mimořádně běžnéBledý králFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Dina Merrill
    • To je vražda, napsala
      1984
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.