Hlavní Chodit S Někým Patrick McKenna

Patrick McKenna

Patrick McKennaVěk 61 let zvěrokruhu Býk

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Patrick McKenna možná svobodný.

Vztahy

Pro Patricka McKennu nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Patrick McKenna je 60letý kanadský herec. Narodil se 8. května 1960 v Hamiltonu v Ontariu v Kanadě a je znám pro The Red Green Show. Jeho znamení zvěrokruhu je Býk.

Patrick McKenna je členem následujících seznamů: kanadští filmoví herci, kanadští televizní herci a narození v roce 1960.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Patrick McKenna! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoPatrick
PříjmeníMcKenna
Celé jméno při narozeníPatrick McKenna
Stáří61 let
Narozeniny8. května 1960
RodištěHamilton, Ontario, Kanada
Výška6 '0' (183 cm)
StavětPrůměrný
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostkanadský
Střední školaWestmount High School v Hamiltonu
UniverzitaSheridan College
Text povoláníHerec, komik
obsazeníHerec
Získejte slávuČervená zelená show
Roky aktivní80. léta - současnost
Oficiální webové stránkywww.patrickmckenna.ca/, http://www.PatrickMcKenna.ca
MatkaPatricia McKenna
Rodinný příslušníkBrendan (syn) 1985

Patrick McKenna (narozen 8. května 1960) je kanadský komik a herec. On je nejlépe známý pro hraní Harold Green v televizním seriálu The Red Green Show.

Více o Patricku McKennovi Méně o Patricku McKennovi

FOTOGALERIE

Náprava - Patrick McKenna Maskovaný světec (2016) Maskovaný světec (2016) Maskovaný světec (2016) Červená zelená - Steve Smith Patrick McKenna Patrick McKenna Patrick McKenna

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Červený balón2019Prodejce balónůKrátký film
Nespavost2018GerardTelevizní show
Povozník2018Byron KaneTelevizní show
Dean McDermott: pracující herec2018Bernie (2018)Televizní show
Home in Time2018Starší FelixKrátký film
Jdi pryč, Unicorn!2018BratrTelevizní show
Esme a Roy2018RoyTelevizní show
Hotel Transylvánie: Série2017Další hlasy, strýčku GeneTelevizní show
Zataženo, občas trakaře2017Gil, MannyTelevizní show
Mysticons2017Král DariusTelevizní show
Frankie Drake Mysteries2017CC GlendaleTelevizní show
Horní křídlo2017Televizní show
Maskovaný světec2016Judd LumpkinFilm
Hlodá schválení2016Richard LoddKrátký film
ZhuZhus2016Pane KerdleTelevizní show
Inspektor Gadget2015Dracula, agent ústředí, vědecTelevizní show
Lék2014Frank KanaskieTelevizní show
Spokojenost2013Televizní show
Hard Rock Medical2013Dr. Fraser HealyTelevizní show
Problémy2013Toronto Star ExecutiveKrátký film
Camp Lakebottom2013Televizní show
Paranormální vyšetřovatelé2013Pane JonesiTelevizní show
Sluneční náčrtky městečka2012Strýček EP LeacockTV film
Záchrana naděje2012Roddy GrayTelevizní show
Sedmikráska květ2012BenFilm
Stůjte u svého stánku2012BarryTV film
Tichý, ale smrtelný2011VítězFilm
Spyburbia2011GrampsTelevizní show
John A .: Zrození země2011Alexander GaltTV film
Ozdobný2011VydTelevizní show
Crash Canyon2011Bobby Joe, Norm Wendell, Vernon WendellTelevizní show
Bezvýznamný muž2011Náš mužKrátký film
Wingin 'It2010Pane TelsoneTelevizní show
Rosie jede vlakem2010DirigentKrátký film
Všude2010JimFilm
Sidekick2010Profesor Pamplemoose, profesor Pamptemoose, profesor PamtemooseTelevizní show
Americká manželka2010OkrástKrátký film
Strašidelná veverka2010NestorTelevizní show
Bob & Doug2009Dennis, DonhuckleTelevizní show
Problémy s kontinuitou2009ČíšníkKrátký film
Ron James Show2009PropojkaTelevizní show
Splétané2009Dvounohý JoeTelevizní show
Kája2008SamKrátký film
Zbraně2008Starosta Dean CampbellTelevizní show
Nejlepší ed2008KamarádTelevizní show
Méně než druh2008Důstojník KyleTelevizní show
Hranice2008Ministr spravedlnosti Don Campbell, ministr Donald CampbellTelevizní show
Murdochovy záhady2008Detektiv Hamish Slorach, inspektor Hamish SlorachTelevizní show
Vezmeš si mě?2008Hank KringleTV film
P.M.O.2008David BencasterKrátký film
Artopia2008Televizní show
Publikum2008LukeKrátký film
Uvízl2007Joe VáženíFilm
Iggy Arbuckle2007RobearTelevizní show
Malá mešita na prérii2007Pan Bowman, hlavní BowmanTelevizní show
Volno2007Reverend BrownTelevizní show
Clang Invasion2007NýtTelevizní show
Skvěle spolu2006Jeffrey LittlemanTelevizní show
Vyrůstat Creepie2006Farmář Flannery, Scare CrowTelevizní show
Robson Arms2005Jason RogermanTelevizní show
Skvěle spolu2005Jeffrey LittlemanTV film
Geraldine's Fortune2004Louie OwenFilm
Milo 551602004Milo 55160Krátký film
Atomová Betty2004TátoTelevizní show
Pondělní zpráva2004C-51: Ottawa Agent # 1, Downey, Oil Worker # 2Televizní show
ReGenesis2004Dr. Julius BookerTelevizní show
Příběhy Štítů2004RossTelevizní show
This Is Wonderland2004Dr. Gavin BrookesTelevizní show
Mann to Mann2004Jerry RigginsTelevizní show
The Music Man2003Charlie CowellTV film
Tvůrci hry2003Televizní show
Show Seána Cullena2003Důstojník RCMPTelevizní show
Lepicí páska navždy2002Harold GreenFilm
Trudeau2002DuncaneTV film
Loutky, které zabíjejí2002Hostitel herní showTelevizní show
Obchod2002ManažerTelevizní show
Punch & Judy2002DarrenFilm
CBC Winnipeg Comedy Festival2002Televizní show
Chladnější druh smrti2001Gary HargraveTV film
Blackfly2001Televizní show
Modrá vražda2001Clifford CookeTelevizní show
Pištění sovy2001Harvey MelmanTelevizní show
Associates2001Adam LindyTelevizní show
Nejezte sousedy2001SimoneTelevizní show
Pravda v reklamě2001Krátký film
Hořký kruh2001Desk Cop (jako Pat McKenna)Film
Xxxposed2000Video ClerkKrátký film
Slib1999RandallTV film
Velký vlk na akademické půdě1999Pane GeigeriTelevizní show
Skutečný Howard Spitz1998RogereFilm
Eerie, Indiana: The Other Dimension1998Todd McLaughlinTelevizní show
Příběhy z mého dětství1998Televizní show
Průmysl1998Nick FindleyTelevizní show
Elvis se setká s Nixonem1997Vedoucí - letecký agentTV film
Hvězdná brána SG-11997Jay FelgerTelevizní show
The Adventures of Sam & Max: Freelance Police1997Lorn the Friend for Life, LorneTelevizní show
Všechno, co získátedevatenáctset devadesát šestProdavačTV film
PSI Factor: Chronicles of the Paranormaldevatenáctset devadesát šestTodd WilsonTelevizní show
Obchodnícidevatenáctset devadesát šestMarty StephensTelevizní show
Joeova svatbadevatenáctset devadesát šestPriest (neoficiálně)Film
Vnější mezedevatenáct devadesát pětDr. SeigelTelevizní show
The Wonderful World of Disneydevatenáct devadesát pětLaboratorní technikTelevizní show
Vezmeme Fallsdevatenáct devadesát pětTelevizní show
Na jih1994Gary RedfieldTelevizní show
RoboCop1994Umberto OrtegaTelevizní show
TekWar1994SokolTelevizní show
The Adventures of Dudley the Dragon1994TrolleTelevizní show
Mocná džungle1994Kennith CrispTelevizní show
Obyčejná magie1993Televizní reportérFilm
Kung Fu: Legenda pokračuje1993SnyderTelevizní show
Královská kanadská letecká fraška1993Afghánský velitel zvláštních vojenských sil, Harold Green, různéTelevizní show
Navždy rytíři1992Billy, manažer klubuTelevizní show
Pocení kulky1991O'ConnorTelevizní show
Červená zelená show1991Harold GreenTelevizní show
Šmírák1991ŠmírákTV film
Kdo je Harry Crumb?1989TV ManFilm
E.N.G.1989Gary Vane, PeteTelevizní show
T a T1988Gaurdian č. 2, Larry The Mole, ZackTelevizní show
Street Legal1987Gerry SiazakTelevizní show
Moudrý člověk1987Barry BerlínTelevizní show
Up the Academy1980Stoupenec # 1Film
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články