Hlavní Vztahy Patrick St. Esprit

Patrick St. Esprit

Patrick St. EspritVěk 67 let zvěrokruhu Býk Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Patrick St. Esprit možná svobodný.

Vztahy

Patrick St. Esprit byl dříve ženatý s Tawny Moyer.



O

Patrick St. Esprit je 66letý americký herec. Narodil se 18. května 1954 v Kalifornii v USA a je známý pro The Hunger Games: Catching Fire. Jeho znamení zvěrokruhu je Býk.

kdo je rhonda rousey seznamka

Patrick St. Esprit je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a narození v roce 1954.

Casey Deidrick a Molly Burnett

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Patrick St. Esprit! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý1---
Celkový1--

Detaily

JménoPatrick
PříjmeníSt. Esprit
Stáří67 let
Narozeniny18. května 1954
RodištěKalifornie, USA
Výška6 '1' (185 cm)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůSůl a pepř
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuHunger Games: Vražedná pomsta
Roky aktivní1985 – dosud

Patrick St. Esprit (narozený 18 května 1954) je americký herec, nejlépe známý pro hraní tvrdých a autoritativních rolí jako Romulus Thread v The Hunger Games: Catching Fire, Elliot Oswald ve Sons of Anarchy a velitel LAPD Robert Hicks ve SWAT .

Více informací o Patricku St. Espritovi Méně o Patricku St. Espritovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Tawny MoyerŽenatý -
Tawny Moyer #1

Tawny Moyer

Tawny Moyer a Patrick St. Esprit jsou manželé ...[zobrazit pár] #1

Tawny Moyer

Tawny Moyer a Patrick St. Esprit jsou ženatí.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 54% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Patrick St. Esprit67 BýkHerec
americký
Tawny Moyer64 BeranHerečka
americký

FOTOGALERIE

Váleční psi (2016) Osud zběsile (2017) Den nezávislosti: Oživení (2016) Den nezávislosti: Oživení (2016) Akty násilí (2018) Akty násilí (2018) Ray Donovan (2013) Ray Donovan (2013) Ray Donovan (2013) Patrick St. Esprit Patrick St. Esprit Patrick St. Esprit

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Násilí2018VlastFilm
Nevyřešené: Vraždy Tupaca a Notorious B.I.G.2018Šéf William BrattonTelevizní show
Velké malé lži2017Major BartleyTelevizní show
Osud zběsile2017DS AllanFilm
Jeff a někteří mimozemšťané2017Nick, generál Steve, ZorgoTelevizní show
S.W.A.T.2017Robert HicksTelevizní show
Den nezávislosti: Oživení2016Ministr obrany TannerFilm
Váleční psi2016Kapitán Philip SantosFilm
Jsem hněv2016Guvernér MerserveFilm
Začleněno2016Televizní show
Úlovek2016Phillip ThompsonTelevizní show
Zabíjení Reagana2016Alexander HaigTV film
Ballers2015Dallas Cowboys GM, Hal, Dallas Cowboys GMTelevizní show
Narcos2015Plukovník Wysession, major WysessionTelevizní show
Little Loopers2015Soudce ThomasFilm
Pravda2015Briga. Gen. Buck StaudtFilm
Poslední loď2014WittTelevizní show
TripTank2014Nick, důstojník SWAT, Zargonsiin otecTelevizní show
Den návrhu2014Tom MichaelsFilm
Štír2014Kapitán James PikeTelevizní show
Království2014PastýřTelevizní show
Kdo je F Buddy Applebaum2013SinclairFilm
Roztržený2013CharlesiFilm
Hunger Games: Vražedná pomsta2013Velitelské vláknoFilm
Ray Donovan2013Randall DyckmanTelevizní show
Vyvolený2013HenrickTelevizní show
Poslední Robin Hood2013Bylina AadlandFilm
Ironside2013Nick SturgessTelevizní show
Skandál2012Peter FosterTelevizní show
Revoluce2012Wayne RamseyTelevizní show
Modrá laguna: Probuzení2012Jack McMullenTV film
Degradován2011JR DanielsFilm
Tělo jako důkaz2011Leonard WaxmanTelevizní show
Chicagský zákoník2011Hugh KillianTelevizní show
Super 82011Velitel zbraníFilm
Proti zdi2011Důstojník WhitesideTelevizní show
Vlast2011AaroneTelevizní show
Řetězová zpráva2010Dean JonesFilm
Zelená zóna2010Vojenský Intel 2 StarFilm
Rizzoli a ostrovy2010Detektiv Artie McMurphyTelevizní show
Paseky2010Tim BallardTelevizní show
Hawaii Five-02010Viceadmirál Graham RhodesTelevizní show
Zpět devět2010ŠerifTV film
hrad2009Zvláštní agent ForrestTelevizní show
Muži určitého věku2009Ski-boTelevizní show
Duševní2009Poručík TruittTelevizní show
NCIS: Los Angeles2009LAPD poručík Roger BatesTelevizní show
Řešení Charlie2009Poručík JamisonTV film
Jedenáctá hodina2008Henry BrooksTelevizní show
Synové anarchie2008Elliott OswaldTelevizní show
The Oaks2008WilliamTelevizní show
Mentalista2008Frank LockhardtTelevizní show
Bury My Heart at Wounded Knee2007Major WalshTV film
Cestovatel2007Carl HansonTelevizní show
Saving Grace2007Leo HanadarkoTelevizní show
Smokin 'Aces2006KnírFilm
United 932006Major Kevin NasypanyFilm
Bratři a sestry2006Bill StantonTelevizní show
Jednotka2006Agent InmanTelevizní show
Nouzové přistání2005Pilot CraigFilm
Musí milovat psy2005MarshallFilm
Myšlenky zločince2005Šerif Merrill DobsonTelevizní show
Oči2005George SanbornTelevizní show
Sleeper Cell2005ErskineTelevizní show
Blíže2005Caleb WalkerTelevizní show
CSI: NY2004Gerald BransonTelevizní show
Zoufalé manželky2004Detektiv BerryTelevizní show
Dům M.D.2004Keith TannenbaumTelevizní show
Král mravenců2003Sgt. MaurskýFilm
Ztracený poklad2003Poručík MullenFilm
Odložený případ2003Porter Rawley - 2007Televizní show
NCIS2003Velitel WeidmanTelevizní show
Třes2003Karl HartungTelevizní show
Byli jsme vojáci2002Generál na chodběFilm
CSI: Miami2002Paul JenningsTelevizní show
George Lopez2002Zvláštní agent SaundersTelevizní show
Mnich2002ZmrzlinaTelevizní show
Ona Spies2002Dallas DassiTelevizní show
Štít2002LestereTelevizní show
Bez stopy2002Bob CliffordTelevizní show
Nominální hodnota2001Agent EdwardsFilm
Přes Jordán2001Vypnuto. DoddTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000Šerif GardnerTelevizní show
Anděl1999JenoffTelevizní show
Křížová výprava1999Kapitán RossTelevizní show
Každý den1998Televizní show
Narozen svobodný1998CihlovýTelevizní show
Black Dawn1997Kapitán McnicholsFilm
Ochránce1997OchrankaFilm
Texas Paybackdevatenáctset devadesát šestJimmyFilm
devatenáct devadesát pětCAG - USS Patrick Henry, plk. Bootney, MarkovTelevizní show
Miluji potíže1994VrahFilm
JE1994Pane ThorpeTelevizní show
Dr. Quinn, lékařka1993CarleTelevizní show
NYPD modrá1993James FranklinTelevizní show
Akta X1993Stráž # 2Televizní show
Walker, Texas Ranger1993Darby, Jack Garrett, Lester RawlinsTelevizní show
Odpadlík1992Kyle Kramerův stoupenecTelevizní show
Hedvábné pronásledování1991Taylor ElliottTelevizní show
Terminálová expozice1987Ned CarsonFilm
Divoký pár1987KomandoFilm
Kráska a zvíře1987Arvin CatesTelevizní show
Houston Knights1987Televizní show
Ohara1987KraydelTelevizní show
Ona je šerif1987Trenér CampbellTelevizní show
Lupič1987Joe GreenTelevizní show
Matlock1986Rick AllenTelevizní show
Pomocníci1986PayneTelevizní show
Oheň v noci1986Mike SwansonFilm
1st & Ten: The Championship1984Jack CrosbyTelevizní show
lovec1984Dino Morelli, Jack ColefaxTelevizní show
Strašák a paní Kingová1983ForetuneTelevizní show
Rytíř Rider1982Tommy-Lee BurgessTelevizní show
Policejní jednotka!1982KamarádTelevizní show
Simon a Simondevatenáct osmdesát jednaTony StantonTelevizní show
Loď lásky1977Televizní show
Dny našich životů1965Zástupce RodneyTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články