Hlavní Vztahy Paul Ben-Victor

Paul Ben-Victor

Paul Ben-VictorVěk 55 let zvěrokruhu Lev Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Paul Ben-Victor možná svobodný.

Vztahy

Paul Ben-Victor byl dříve ženatý s Julie Austin(2009).



O

Paul Ben-Victor je 55letý americký herec. Paul Friedman, který se narodil 24. července 1965 v Brooklynu v New Yorku v USA, je proslulý filmem In Plain Sight, řeckým gangsterem Spirosem „Vondasem“ Vondopoulosem v dramatickém seriálu HBO The Wire v kariéře od roku 1987 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Lev.

jak starý je dr robin zasio

Paul Ben-Victor je členem následujících seznamů: Herci z New Yorku, američtí filmoví herci a američtí televizní herci.

kdo je hoopz ženatý

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Paul Ben-Victor! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý1---
Celkový1--

Detaily

JménoPavel
PříjmeníBen-Victor
Celé jméno při narozeníPaul Friedman
Alternativní jménoPaul Ben-Victor, Paul Friedman
Stáří55 let
Narozeniny24. července 1965
RodištěBrooklyn, New York, USA
Výška5 '7½' (171 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůJiž brzy
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaUniverzita Carnegie Mellon
Text povoláníHerec, producent, spisovatel
obsazeníHerec
Získejte slávuV dohledu,
Řecký gangster Spiros 'Vondas' Vondopoulos v dramatickém seriálu HBO The Wire
Roky aktivní1990 – současnost, 1987 – současnost
Talent Agency (např. Modeling)Industry Entertainment Productions LLC
Schválení značkyTelevizní reklama: IBM, (1998) TV reklama: Lotus Notes, (počátek až polovina 90. let) TV reklama: hamburgerové restaurace McDonald's
Oficiální webové stránkywww.nndb.com/people/008/000030915/, www.starbuzz.tv/paulbenvictor/, twitter.com/paulben_victor

Paul Ben-Victor (narozený 24 července 1965) je americký herec. On je nejlépe známý pro hraní řecký gangster Spiros 'Vondas' Vondopoulos v dramatickém seriálu HBO The Wire.

Více o Paulu Ben-Victorovi Méně o Paulu Ben-Victorovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Julie AustinováŽenatý -
Julie Austinová #1

Julie Austinová

Julie Austin a Paul Ben-Victor byli ...[zobrazit pár] #1

Julie Austinová

Julie Austin a Paul Ben-Victor jsou manželé 11 let.

OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruh40%Stáří44%'> Kompatibilita dvacet jedna% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Paul Ben-Victor55 LevHerec
americký
Julie Austinová42 Herečka
americký

FOTOGALERIE

Get Hard (2015) Get Hard (2015) Paul Ben-Victor Ties the Knot! Paul Ben-Victor Ties the Knot! Paul Ben-Victor Ties the Knot! Paul Ben-Victor Paul Ben-Victor Michael Chiklis ('The Shield') a dobrý přítel Paul Ben-Victor Přečtěte si více: http://broadwayworld.com/article/Photo_Flash_The_Good_Steno_Opens_in_LA_20070213#ixzz1B5tEztnP Leah Kornfeld Friedman a Paul Ben-Victor Paul Ben-Victor Paul Ben-Victor Paul Ben-Victor

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Potíže2021Film
Bankéř2020Donald SilverthorneFilm
Krev a peníze2020ÚčtovatFilm
Pekař a kráska2020DodavatelTelevizní show
Křížení mých bratrů2020Důstojník ByrdFilm
Gravesend2020Matty doutníkyTelevizní show
Ir2019Jake GottliebFilm
Svátek sedmi ryb2019JohnnyFilm
Vesnice2019Angelo NapolitanoTelevizní show
Adventure Force 52019Výkonný VictorFilm
Netvor2018Anthony PetrocelliFilm
Obyvatel2018Edmund CarverTelevizní show
Vraždy v Amityville2018Ronnie Defeo, Sr.Film
FBI2018Mark KrawleyTelevizní show
Obchod s fotoaparáty2017Pane BibideauxFilm
Dieta Santa Clarita2017OznačitTelevizní show
Mick2017Jerry BerlínTelevizní show
Super2017Pane JohnsoneFilm
Křivý někdo2017Detektiv ZimmerFilm
Jeho milenec2017Scotty Davidson Jr.Krátký film
Sousedství2017Matty doutníkyTelevizní show
Bronzeville2017Tony FedericiTelevizní show
Láska je vše, co potřebujete?2016Ředitel Henry BirdsellFilm
Opalovací lampa2016BlackieFilm
Vinyl2016Maury GoldTelevizní show
Goliáš2016Rozštěp bradyTelevizní show
Kazatel2016ViktoreTelevizní show
Smrtící zbraň2016Frank TrunoTelevizní show
Býk2016Ryan VanceTelevizní show
Goliáš2016Rozštěp bradyKrátký film
Ztvrdnout2015GayleFilm
Každý den2015WilliamFilm
Věrnost2015Zvláštní agent FaberTelevizní show
Chicago Med2015Pane McGregoreTelevizní show
Skutečný detektiv2014Major Leroy SalterTelevizní show
U zbraně2014Vincent TortanoFilm
Přátelé a Římané2014Dennis PartnerFilm
Torero2014Gene BalascoTelevizní show
Království2014BobTelevizní show
Naposledy jsem slyšel2013Vinnie NeroFilm
Grudge Match2013Lou CamareFilm
Černí měsíčky2013Doktor TaylorFilm
Empire State2013TommyFilm
Don Jon2013KnězFilm
Mob City2013Jack DragnaTelevizní show
8-Ball2013Vincent Di FrancoFilm
Mocný fajn2012BobbyFilm
Měl jsem být Romeo2012JoeyFilm
FDR: American Badass!2012MussoliniFilm
Zoufalé snahy2012Bill LoneyFilm
Vegas2012Barry SilverTelevizní show
Video dívka2011Jermaine Stanford (jako Paul Ben Victor)Film
Poolboy: Drowning Out the Fury2011Kip TippingtonFilm
Zajímavá osoba2011Detektiv CameronTelevizní show
Přepravce2011VládaKrátký film
Venuše a Vegas2010CarloFilm
Jsme tam ještě?2010Pane ParkereTelevizní show
Hawaii Five-02010Agent Devin CampbellTelevizní show
Modrá zeď2010Charlie SullivanKrátký film
Reuben jakýmkoli jiným jménem2010MaxKrátký film
Americký tyran2009Hlavní WheelerFilm
Clear Lake, WI2009Šerif Joe DietzerFilm
hrad2009Dino ScarpellaTelevizní show
Tohle pondělí2009TonyKrátký film
Hráč 51502008JimmyFilm
V dohledu2008Stan McQueenTelevizní show
Mentalista2008Noah LandauTelevizní show
Joe Move2008ŠéfKrátký film
Deset: Třicet jedna2008GerryKrátký film
Dětská nemocnice2008SpirosTelevizní show
Na panenku2007Jimmy SoursFilm
Randy a dav2007UpřímnýFilm
Řídit2007Řidič kamionuTelevizní show
John z Cincinnati2007ŽábaTelevizní show
Nahý pod nebem2007BenFilm
Tam2006ToniFilm
Žralok2006Ricky RagoTelevizní show
Blízko domova2005Paul BoscoTelevizní show
Všichni nenávidí Chrise2005Trenér Thurman, pan Thurman, ThurmanTelevizní show
Jmenuji se hrabě2005Trenér LouTelevizní show
Projekt bez názvu Oakley & Weinstein2005TV film
CSI: NY2004Carmen EnzoTelevizní show
Entourage2004Alan, Alan Gray, Allen GrayTelevizní show
Žena na pláži2004PavelKrátký film
Opovážlivec2003Jose QuesadaFilm
Las Vegas2003MichaeleTelevizní show
Fastlane2002MartyTelevizní show
Mnich2002NicolettoTelevizní show
Štít2002Detektiv Paul ReyesTelevizní show
Drát2002Spiros 'Vondas' VondopoulosTelevizní show
Výklenek2002ŠpiceKrátký film
Alias2001PovozníkTelevizní show
Přes Jordán2001Theo, dozorceTelevizní show
Výběr Matthiase2001HonitFilm
Lék na nudu2001Rudy (jako Paul Ben Victor)Film
Topící se Mona2000CarlucciFilm
Gun Shy2000HowardeFilm
Velmi zlí muži2000Jimmy D.Film
Příběh Davida Cassidyho2000Wes FarrellTV film
Tři loutky2000Moe HowardTV film
CSI: Crime Scene Investigation2000JoeyTelevizní show
Mírni svoje nadšení2000Scalper na lístkyTelevizní show
Silná medicína2000UpřímnýTelevizní show
Neviditelný muž2000Robert Albert HobbesTelevizní show
Blázen v Alabamě1999MackieFilm
Polib Toledo na shledanou1999VinceFilm
Koruptor1999SchabackerFilm
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Poradce Peter AbramsTelevizní show
Civilní žaloba1998Bobby PasqueriellaFilm
Loupež1998AbbieFilm
Bod prázdný1998HowardeFilm
Standoff1998Hank McGillFilm
Lákavý osud1998PolicistaTV film
Lékaři L.A.1998Televizní show
Hrubé probuzení1998CarleTelevizní show
Will & Grace1998MarioTelevizní show
Metro1997Clarence TealFilm
Šestý muž1997BernieFilm
87. okrsek Eda McBaina: vlna veder1997The. Meyer (jako Paul Ben Victor)TV film
Brooklyn jih1997Steve RichardsTelevizní show
Procvičování1997Benny MalýTelevizní show
Maximální rizikodevatenáctset devadesát šestAgent PellmanFilm
Brzy vydánídevatenáctset devadesát šestElliott RosenfieldTelevizní show
Bushwhackeddevatenáct devadesát pětOtec Dany (uncredited)Film
Houseguestdevatenáct devadesát pětPauly GasperiniFilm
Ohnivá bouředevatenáct devadesát pětPosledníFilm
Vyděšenýdevatenáct devadesát pětSol LipsteigerFilm
Patnáctiminutová vesničkadevatenáct devadesát pětFrancisco, Duch, GravediggerKrátký film
Red Scorpion 21994Vince D'AngeloFilm
Stav ohrožení1994Trevor JacobsTV film
Aaahh !!! Skutečné příšery1994Carney, Muž na chůdáchTelevizní show
Sladká spravedlnost1994Terry PhillipsTelevizní show
Web podvodu1994Detektiv FracinettiTV film
Milovník snů1993KlaunFilm
Extrémní spravedlnost1993Radní Joe TaylorFilm
Náhrobek1993FlorentskýFilm
Trouble Bound1993PísekFilm
True Romance1993LucaFilm
Poslední psanec1993Grubb PossemanTV film
NYPD modrá1993Steve RichardsTelevizní show
The Adventures of Brisco County Jr.1993Joey TatagliaTelevizní show
Akta X1993Dr. Aaron MonteTelevizní show
Skvělý svět1992Komorník (jako Paul Benvictor)Film
Oči pozorovatele1992Dr. MedarisFilm
Spřízněné duše1992ŘidičFilm
Západ slunce1992NewyorčanFilm
Jumpin 'Joe1992Patsy LazerriTV film
Části těla1991Ray KolbergFilm
100 životů Black Jack Savage1991Charlie DilwigTelevizní show
Sibiři1991KopíTelevizní show
Commish1991Benny gorzoTelevizní show
Sám1991DoKrátký film
Ulice1990Důstojník # 2Film
Nováček1990Malý FelixFilm
Po šoku1990Dr. Steven BrattesaniTV film
The Trials of Rosie O'Neill1990VinnieTelevizní show
Kabelové1989Tom PerinoFilm
Nový Adam-121989Gregory SmithTelevizní show
Doogie Howser, M.D.1989KarlTelevizní show
Záhady otce Dowlinga1989OchrankaTelevizní show
Zátah1989Jack MiddletonTelevizní show
Assault of the Killer Bimbos1988ZákazníkFilm
Předejte munici1988Eddie DepaulFilm
China Beach1988LazarTelevizní show
Freddyho noční můry1988PavelTelevizní show
Blood Vows: The Story of a Mafia Wife1987TV film
Ohara1987BillyTelevizní show
Zákon L.A.1986Bowles 'Atty. Peters, Sgt. CostellanoTelevizní show
1st & Ten: The Championship1984RockoTelevizní show
lovec1984LichvářTelevizní show
Cagney a Laceydevatenáct osmdesát jednaTrucker # 2Televizní show
Legitimní WiseguyTony SpilotroFilm
3 dny rostouDetektiv DetektivFilm
WaldoConadyFilm
Návrat kouzelniceKrál EchoFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.