Hlavní Vztahy Pauline Chan

Pauline Chan

Pauline Chan 1973-2002Věk 29 při smrti Zodiac Blíženci Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Pauline Chan byla ve vztahu s Huang Jen-Cung.



O

Pauline Chan je členem následujících seznamů: narození v roce 1973, herci ženských pornografických filmů a herci, kteří spáchali sebevraždu.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Pauline Chan! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým1---
Celkový1--

Detaily

JménoPauline
PříjmeníChan
Celé jméno při narozeníBolián. Šálek
Alternativní jménoPauline Chan Bo-Lin
Stáří29 (věk smrti) let
Narozeniny23. května 1973
RodištěŠanghaj, Čína
Zemřel31. července 2002
Místo smrtiŠanghaj, Čína
Příčina smrtiSebevražda skokem (z okna jejího bytu v 24. patře)
StavětŠtíhlý
Barva očíČerná
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuBlíženci
SexualitaRovný
Etnický původasijský
Státní příslušnostčínština
Text povoláníHerečka
obsazeníPornohvězda
Roky aktivní1990-2002, 1990–2002

Pauline Chan Bo-Lin (zjednodušená čínština: 陈宝莲; tradiční čínština: 陳寶蓮; pchin-jin: Chén Bǎolián; 23. května 1973 - 31. července 2002) byla čínsko-hongkongská herečka, která v oblasti Velké Číny vzbudila během čínské oblasti velkou přitažlivost a kontroverze. její aktivní roky v 90. letech.



Více o Pauline Chan Méně o Pauline Chan

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Huang Jen-GungNeznámý -
#1

Huang Jen-Gung

Huang Jen-Cung a Pauline Chan byly v re ...[zobrazit pár] #1

Huang Jen-Gung

Huang Jen-Cung a Pauline Chan měli vztah.

zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Pauline Chan29 BlíženciPornohvězda
čínština
Huang Jen-Gung-

FOTOGALERIE

Pauline Chan Pauline Chan Pauline Chan

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Millennium Mambo2001Film
Ching ham baak lok moon2000Wyman Li Ting-tingFilm
Yim gong wan1999PaulineFilm
Hai shang hua1998Film
Ji lao si shi1997Film
Wo you wo feng kuang1997Liu Siu-SuenFilm
Gui ju yuan zhi: Jing qing yan nu langdevatenáctset devadesát šestDuchFilm
Jia nan jia nudevatenáctset devadesát šestPaulineFilm
Wong Kok cha 'fit' yandevatenáctset devadesát šestZdravotní sestřičkaFilm
Ye ban er dian zhongdevatenáctset devadesát šestEva (první, druhý segment)Film
Di ba zong zuidevatenáctset devadesát šestPaulineFilm
Nebo jodevatenáct devadesát pětPaulineFilm
Z Pekingu s láskou1994Zabiják s podprsenkouFilm
Ching mai heung gong1994Lin ChenFilm
Qing chun meng li ren1994Film
Létající dýka1993Zlá paní z Yi-hoFilm
Čest a sláva1993Film
Bei mei1993Film
Cui hua shen long jiao1993Film
Otrok meče1993Mu-LinFilm
Sang gong lau ang1993Inspektorka Pauline ChenFilm
Saam kim hap yue fei gei mooi1993Film
Xian dai qing yu pian zhi: Huang qi dang an1993SusanFilm
Anděl Kickboxer1993Film
Shi da qiangji yaofan zhi shasheng zhuangyuan1993Film
Hua jie kuang ben1992ViselFilm
Jian mo1992Film
Liao zhai san ji zhi deng cao on shang1992Wan Yee-MungFilm
Wo lai zi Bei Jing1992Au Fung (jako Bo-Lin Chan)Film
Ying chao nu lang zhi er: Xian dai ying zhao nu lang1992PředvečerFilm
Fei nu zheng zhuan1992ŽvýkačkaFilm
Da ji ye1992Boss, vydavatelFilm
Spider Force1992Pan Chen (jako Baolian Chen)Film
Bak moai chyun kei1992Film
Ďábel znásilnění1992Film
Ye sheng huo nu wang-Ba jie chuan qi1991RoztomilýFilm
Bao zha xing xing wei1990Film
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Nejlepší quarterbacky Západní Virginie Mountaineers vůbec
Nejlepší quarterbacky Západní Virginie Mountaineers vůbec
Fanoušci univerzitního fotbalu přinášíme nejlepší quarterbacky Západní Virginie Mountaineers všech dob. Zahrnuje každého začínajícího quarterbacka na západě ...
Asli Tandogan a Cahit Tan Yeşilada
Asli Tandogan a Cahit Tan Yeşilada
28. května 2021 ... Asli Tandogan a Cahit Tan Yeşilada fotky, novinky a drby. Zjistit více o ...
Geena Davis
Geena Davis
28. května 2021 ... Zprávy Geeny Davisové, drby, fotky Geeny Davisové, životopis, seznam přátel Geeny Davisové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Geenou Davisovou. Geena Davis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Geena Davis.
Bonnie Large
Bonnie Large
28. května 2021 ... Bonnie Large novinky, drby, fotky Bonnie Large, životopis, seznam přátel Bonnie Large 2016. Historie vztahů. Bonnie Velký seznam vztahů. Historie datování Bonnie Large, 2021, 2020, seznam vztahů Bonnie Large.
Lindsey Shaw
Lindsey Shaw
28. května 2021 ... zprávy Lindsey Shaw, drby, fotky Lindsey Shaw, životopis, seznam přátel Lindsey Shaw 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Lindsey Shaw. Historie seznamování Lindsey Shaw, 2021, 2020, seznam vztahů Lindsey Shaw.
Frida Farrell
Frida Farrell
28. května 2021 ... Zprávy Fridy Farrellové, drby, fotky Fridy Farrellové, životopis, seznam přátel Fridy Farrellové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Fridy Farrellové. Seznamovací historie Fridy Farrellové, 2021, 2020, seznam vztahů Fridy Farrellové.
Susan Hampshire a Eddie Kulukundis
Susan Hampshire a Eddie Kulukundis
28. května 2021 ... Fotky, zprávy a drby Susan Hampshire a Eddieho Kulukundise. Zjistit více o ...