Hlavní Vztahy Peter Falk

Peter Falk

Peter Falk 1927-2011Věk 83 let po smrti zvěrokruhu Panna Vztahy celkem 2 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Peter Falk byl dříve ženatý se Sherou Danese(1977-2011)a Alice Mayo(1960 - 1976).



O

Americký herec Peter Falk se narodil Peter Michael Falk 16. září 1927 v New Yorku, New York, USA a zemřel 23. června 2011 v Beverly Hills, Kalifornie, USA ve věku 83 let. Nejpamátnější je pro Columba. Jeho znamení zvěrokruhu je Panna.

Peter Falk je členem následujících seznamů: vítězové cen Emmy, američtí filmoví herci a američtí televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Peter Falk! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva35 let, 5 měsíců26 let, 4 měsíce17 let, 4 měsíce
Celkovýdva35 let, 5 měsíců26 let, 4 měsíce17 let, 4 měsíce

Detaily

JménoPetr
Prostřední jménoMichaele
PříjmeníFalk
Celé jméno při narozeníPeter Michael Falk
Alternativní jménoPeter Michael Falk, Peter Falk
Stáří83 (věk smrti) let
Narozeniny16. září 1927
RodištěNew York City, New York, USA
Zemřel23. června 2011
Místo smrtiBeverly Hills, Kalifornie, USA
PohřbenWestwood Memorial Park, Los Angeles, Los Angeles, Kalifornie, USA
Výška5 '6' (168 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostSkleněné oko
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Náboženstvížidovský
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaOssining High School, Ossining, NY
UniverzitaBA, New School for Social Research (1951), MPA, Syracuse University (1953), Howard University, University of Wisconsin
Text povoláníHerec, producent, hlasový umělec
obsazeníHerec
Získejte slávuColumbo
Roky aktivní1956–2008, 1956–2009
Oficiální webové stránkyhttp://www.peterfalk.com/, www.nndb.com/people/222/000023153/, www.biography.com/people/peter-falk-9291304, www.findagrave.com/cgi-bin/fg. cgi? page = gr & GRid = 71906173, www.behindthevoiceactors.com/Peter-Falk/
PříteliBen Gazzara, John Cassavetes

Peter Michael Falk (16. září 1927 - 23. června 2011) byl americký herec a komik, známý svou rolí poručíka Columba v dlouhotrvajícím televizním seriálu Columbo (1968–2003), za který získal čtyři ceny Primetime Emmy. (1972, 1975, 1976, 1990) a cena Zlatý glóbus (1973). Nejprve hrál Columba ve dvou 90minutových televizních pilotech; první s Gene Barrym v roce 1968 a druhá s Lee Grantem v roce 1971. Přehlídka se poté vysílala jako součást seriálu The NBC Mystery Movie v letech 1971 až 1978 a znovu na ABC v letech 1989 až 2003.

Více o Peteru Falkovi Méně o Peteru Falkovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaShera DaneseŽenatý1976Červen 201135 let
1Alice MayŽenatý1959Květen 197617 let
Shera Danese #dva

Shera Danese

1976-2011

Shera Danese a Peter Falk se vzali za ...[zobrazit pár] Alice May #1

Alice May

1959-1976

Peter Falk a Alice Mayo se rozvedli 28. ...[zobrazit pár] #dva

Shera Danese

1976-2011

Shera Danese a Peter Falk byli manželé 33 let, než Peter Falk zemřel ve věku 83 let.

Vztah 35 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Výška37%Stáří1%'> Kompatibilita 25% zobrazit vztah #1

Alice May

1959-1976

Peter Falk a Alice Mayo byli manželé 16 let. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v roce 1959, a vzali se 17. dubna 1960. O 16 let později se 28. května 1976 rozvedli.



Vztah 17 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Stáří72%'> Kompatibilita 68% Děti 2 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Peter Falk83 PannaHerec
americký
Shera Danese71 VáhyHerečka
americký
Alice May85 KozorohLicenční poplatek
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Kateřinaženský Alice May
Jackieženský Alice May

FOTOGALERIE

Ztracený svět - Peter Falk Ztracený svět - Peter Falk Je to všechno ve hře - Peter Falk, Faye Dunaway Brzy - Peter Falk Brzy - Peter Falk Peter Falk v epizodě Columbo Peter Falk - Nostalgia Magazine Picture [Polsko] (září 2017) Peter Falk - Nostalgia Magazine Picture [Polsko] (září 2017) Peter Falk - Otdohni Magazine Picture [Rusko] (10. června 1998) Peter Falk - Yours Retro Magazine Pictorial [Velká Británie] (8. prosince 2016) Peter Falk - Yours Retro Magazine Pictorial [Velká Británie] (8. prosince 2016) Peter Falk - Yours Retro Magazine Pictorial [Velká Británie] (8. prosince 2016)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Americký petrklíč2009Otec RandolphFilm
další2007IrvFilm
Tři dny do Vegas2007Gus 'Fitzy' FitzgeraldFilm
Odhlášení2005Morris ApplebaumFilm
Věc o mých lidech2005Sam KleinmanFilm
Příběh žraloka2004Don Feinberg (hlas)Film
Když andělé přijdou do města2004MaxTV film
Nalezení Johna Vánoc2003MaxTV film
Wilder Days2003James 'Pop Up' MorseTV film
Tři dny deště2002WaldoFilm
Nesporný2002Mendy ripsteinFilm
Corky Romano2001Francis A. RomanoFilm
Vyrobeno2001MaxFilm
Hubertův mozek2001Bailey (hlas)Krátký film
Město bez Vánoc2001MaxTV film
Ztracený svět2001Reverend Theo KerrTelevizní show
Nepřátelé smíchu2000Paulův otecFilm
Lakeboat2000PiermanFilm
V létě bouře2000Abel ShaddickTV film
Z místa, kde sedím2000AbeTV film
Vig1998VinnieTV film
Již brzy1997Harry Arno (Henri Arnaud)TV film
The Sunshine Boysdevatenáctset devadesát šestWillie ClarkTV film
Spolubydlícídevatenáct devadesát pětRocky HoleczekFilm
Policajti n Robertsdevatenáct devadesát pětSalvatore SantiniFilm
Daleko tak blízko!1993Peter FalkFilm
Hráč1992Peter FalkFilm
Show Larryho Sanderse1992Peter FalkTelevizní show
V duchu1990Roger FlanFilm
Nalaďte se zítra ...1990Pedro CarmichaelFilm
Cookie1989Dominick, rozumímFilm
Vibrace1988Harry SeekerFilm
Šťastný nový rok1987NickuFilm
Princezna nevěsta1987DědečekFilm
Křídla touhy1987Filmová hvězdaFilm
Velké problémy1986Steve RickeyFilm
... Všechny kuličkydevatenáct osmdesát jednaHarry SearsFilm
The Great Muppet Caperdevatenáct osmdesát jednaTramp (neoficiálně)Film
Tchánci1979Vince RicardoFilm
The Brink's Job1978Tony boroviceFilm
Levný detektiv1978Lou PeckinpaughFilm
Premiéra1977Peter Falk (uncredited)Film
Mikey a Nicky1976MikeyFilm
Vražda smrtí1976Sam DiamondFilm
Griffin a Phoenix1976Geoffrey GriffinTV film
Žena pod vlivem1974Nick LonghettiFilm
Krok z řady1971Harry ConnorsTV film
Columbo1971ColumboTelevizní show
Manželé1970Archie BlackFilm
Rosolino Paternò, vojáku ...1970Peter PawneyFilm
Castle Keep1969Sgt. RossiFilm
Machine Gun McCain1969Adam, Charlie AdamoFilm
Anzio1968Cpl. Jack RabinoffFilm
Předpis: Vražda1968Poručík ColumboTV film
Název hry1968Lewis CorbettTelevizní show
Klobouk deště1968Polo papežTV film
Luv1967Milt ManvilleFilm
Příliš mnoho zlodějů1967DannyFilm
Laugh-In1967Hostující umělecTelevizní show
Penelope1966Poručík BixbeeFilm
Brigadoon1966Jeff DouglasTV film
Velká rasa1965Maximilián MeenFilm
Zkoušky O'Briena1965Daniel O'BrienTelevizní show
Útok a ústup1964Medic kapitánFilm
Robin and the 7 Hoods1964Guy GisborneFilm
Ambassador at Large1964TV film
Je to šílený šílený šílený šílený svět1963Třetí řidič kabinyFilm
Balkón1963Policejní šéfFilm
Bob Hope představuje divadlo Chrysler Theater1963Bara, Bert Graumann, Mike GalwayTelevizní show
Tady je Edie1963TaxikářTelevizní show
Tlakový bod1962Mladý psychiatrFilm
Alfred Hitchcock Hour1962Robert EvansTelevizní show
Kapsy zázraků1961Joy BoyFilm
87. okrsek1961Greg BrovaneTelevizní show
Jsem Casey1961Dr. Jimmy ReynoldsTelevizní show
Dr. Kildare1961Dr. Matt GundersonTelevizní show
Divadlo Dicka Powella1961Aristede Fresco, Dr. Alan Keegan, MartinTelevizní show
DuPont Show týdne1961Collucci, Danilo DiazTelevizní show
Nové plemeno1961LopezTelevizní show
Cíl: Corruptors1961Nick LongTelevizní show
Incident v milionech dolarů1961SammyTV film
Cry Vengeance!1961KnězTV film
Murder, Inc.1960Abe RelesFilm
Pretty Boy Floyd1960Shorty WaltersFilm
Aquanauti1960Angel, Jeremiah WilsonTelevizní show
Show Barbara Stanwyck1960JoeTelevizní show
Tajemství Purpurového útesu1960Tom WeberFilm
Ostrované1960ŠlapkaTelevizní show
Zákon a pan Jones1960Carbell CarneyTelevizní show
Svědek1960Abe RelesTelevizní show
Krvavý plod1959NicoFilm
Hra týdne1959Polovina krveTelevizní show
Nedotknutelní1959Vévoda Mullen, Nate SelkoTelevizní show
Zóna soumraku1959Ramos ClementeTelevizní show
hořák1959Fred GainesTelevizní show
New York Důvěrné1959PeteTelevizní show
Uzávěrka1959Al BaxTelevizní show
Vítr přes Everglades1958SpisovatelFilm
Nahé město1958Frankie O'Hearn, Gimpy, Lee StauntonTelevizní show
Vějička1957Fred DanaTelevizní show
Have Gun - Will Travel1957Waller - GamblerTelevizní show
Vagón1957Gus MorganTelevizní show
Alfred Hitchcock uvádí1955Meyer FineTelevizní show
Fotoaparát tři1955StendhalTelevizní show
Všechno1952Charlie (segment)Televizní show
The Red Skelton Hour1951Plukovník Hush-HushTelevizní show
Armstrong Circle Theatre1950Petar PorovicTelevizní show
Robert Montgomery uvádí1950Televizní show
Studio One v Hollywoodu1948Carmenin pomocník, JackuTelevizní show
Kraft divadlo1947Izzy, radarový operátorTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.