Hlavní Vztahy Peter Reckell

Peter Reckell

Peter Reckell ŽenatýVěk 66 let zvěrokruhu Býk Vztahy celkem 2 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Kelly Moneymaker a Peter ReckellPeter Reckell a Kelly Moneymaker jsou od 18. dubna 1998 manželé 22 let. zobrazit vztah

Vztahy

Peter Reckell byl dříve ženatý s Dale Kristien(1987-1991).

O

Peter Reckell je 65letý americký herec. Narodil se Peter Paul Reckell 20. května 1955 v Elkhartu v Indianě. Proslavil ho Bo Brady On Days of Our Lives v kariéře, která sahá do roku 1979. Jeho znamení zvěrokruhu je Býk.



Peter Reckell byl ve 2 zápasech na obrazovce, včetně Crystal Chappell v Dny našich životů (1965)a Kristian Alfonso v Dny našich životů (1965).

Peter Reckell je členem následujících seznamů: američtí herci z telenovely, narození v roce 1955 a herci z Indiany.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Peter Reckell! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva25 let, 1 měsíc14 let, 1 měsíc3 roky, 1 měsíc
Celkovýdva25 let, 1 měsíc14 let, 1 měsíc3 roky, 1 měsíc

Detaily

JménoPetr
Prostřední jménoPavel
PříjmeníReckell
Celé jméno při narozeníPeter Paul Reckell
Stáří66 let
Narozeniny20. května 1955
RodištěElkhart, Indiana
Výška5 '11' (180 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuBo Brady ve dnech našich životů
Roky aktivní1980 – dosud, 1979 – dosud

Peter Paul Reckell (narozen 7. května 1955) je americký herec. On je nejlépe známý pro hraní Bo Brady, role, kterou vytvořil v roce 1983 v NBC dramatu Dny našich životů.

Více o Peteru Reckellovi Méně o Peteru Reckellovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaKelly MoneymakerŽenatýDubna 1996současnost, dárek25 let
1Dale KristienŽenatýProsince 198719913 roky
Kelly Moneymaker #dva

Kelly Moneymaker

devatenáctset devadesát šest

Peter Reckell a Kelly Moneymaker byli ...[zobrazit pár] Dale Kristien #1

Dale Kristien

1987-1991

Dale Kristien a Peter Reckell se rozvedli ...[zobrazit pár] #dva

Kelly Moneymaker

devatenáctset devadesát šest

Peter Reckell a Kelly Moneymaker jsou manželé 22 let. Chodili spolu 2 roky poté, co se dali dohromady v dubnu 1996, a vzali se 18. dubna 1998.

Vztah 25 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří13%'> Kompatibilita 13% Děti 1 dítě zobrazit vztah #1

Dale Kristien

1987-1991

Dale Kristien a Peter Reckell byli manželé 3 roky. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v prosinci 1987, vzali se v prosinci 1987. O 3 roky později se v roce 1991 rozvedli.



Vztah 3 roky zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Peter Reckell66 BýkHerec
americký
Kelly Moneymakerpadesátka BlíženciHerečka
americký
Dale Kristien- Herečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Véstženský25. října 200713 let Kelly Moneymaker

FOTOGALERIE

Winsor Harmon Peter Reckell Peter Reckell Peter Reckell Peter Reckell Peter Reckell Peter Reckell Peter Reckell Peter Reckell Peter Reckell Peter Reckell Peter Reckell

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Háj2013JohnnyTV film
sny ulice2009Dan ReynoldsFilm
Benátky série2009RichardeTelevizní show
30 Rock2006Bo BradyTelevizní show
Broken Bridges2004JeffeFilm
Dny 35. výročí našich životů2000Bo BradyTV film
Sheena2000CodyTelevizní show
Ženy domudevatenáct devadesát pětSteve BristonTelevizní show
Nebeská cesta1994BenTV film
Jedna bouřlivá noc1992Bo BradyTV film
Locked Up: A Mother's Rage1991DannyTV film
pobřežní hlídka1989Jordan StewartTelevizní show
Shades of Love: Moonlight Flight1988Tommy RiversTV film
Moonlight Flight1988TV film
Zákon a Harry McGraw1987PackardTelevizní show
Přistání uzlů1979Johnny RourkeTelevizní show
Fakta o životě1979Alan CookeTelevizní show
Dny našich životů1965Bo BradyTelevizní show
Jak se svět otočí1956Eric HollisterTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Crystal Chappell a Peter ReckellCrystal Chappell
    • Dny našich životů
      1965
    [zobrazit shodu]
  • Kristian Alfonso a Peter ReckellKristian Alfonso
    • Dny našich životů
      1965
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...