Hlavní Vztahy Ramin Karimloo

Ramin Karimloo

Ramin Karimloo ŽenatýVěk 42 let zvěrokruhu Panna Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Ramin Karimloo a Amanda RamsdenAmanda Ramsden a Ramin Karimloo jsou manželé. zobrazit vztah

Vztahy

Ramin Karimloo neměl žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Ramin Karimloo je 42letý íránský herec. Narodil se 19. září 1978 v Teheránu v Íránu. Proslavil ho Fantom ve Fantomu opery Andrewa Lloyda Webbera. Jeho znamení zvěrokruhu je Panna.



Ramin Karimloo byl v zápase na obrazovce se Sierrou Boggessovou Fantom opery v Royal Albert Hall (2011).

kdo je seznamka porsha stewart

Ramin Karimloo je členem následujících seznamů: narození v roce 1978, herci z Ontaria a vítězové divadelní světové ceny.

Lauren Lambert John C. McGinley

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Ramin Karimloo! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý116 let, 4 měsíce--
Celkový116 let, 4 měsíce--

Detaily

JménoRamin
PříjmeníKarimloo
Stáří42 let
Narozeniny19. září 1978
RodištěTeherán, Írán
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostíránský
Text povoláníHerec, zpěvák
obsazeníHerec
Získejte slávuFantom ve Fantomu opery Andrewa Lloyda Webbera.
Oficiální webové stránkyhttp://raminkarimloo.com

Ramin Karimloo (Peršan: رامین کریملو; narozený 19. září 1978) je íránsko-kanadský herec, zpěvák a skladatel uznávaný především pro svou práci v londýnském West Endu. Hrál hlavní mužské role v obou nejdelších muzikálech West Endu: Phantom a Raoul, Vicomte de Chagny ve Fantomu opery a Jean Valjean, Enjolras a Marius Pontmercy v Les Misérables. Rovněž vytvořil role Gleba v Anastasii a Fantoma ve filmu Láska nikdy neumírá Andrewa Lloyda Webbera, která pokračuje v příběhu Fantomu opery.

Více o Raminovi Karimloovi Méně o Raminovi Karimloovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Amanda RamsdenŽenatý2005současnost, dárek16 let
Amanda Ramsden #1

Amanda Ramsden

2005

Amanda Ramsden a Ramin Karimloo jsou manželé ...[zobrazit pár] #1

Amanda Ramsden

2005

Amanda Ramsden a Ramin Karimloo jsou manželé.

Vztah 16 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří1%'> Kompatibilita patnáct% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Ramin Karimloo42 PannaHerec
íránský
Amanda RamsdenN VodnářManželka
britský

FOTOGALERIE

Ramin Karimloo Fotky Ramin Karimloo Fotky Ramin Karimloo a Sierra Bogess ve filmu „Láska nikdy neumírá“ (muzikál Andrewa Lloyda Webbera) Ramin Karimloo a Sierra Bogess ve filmu Fantom opery v Royal Albert Hall (2011) Ramin Karimloo a Sierra Bogess ve filmu Fantom opery v Royal Albert Hall (2011) Ramin Karimloo ve filmu Fantom opery v Royal Albert Hall (2011) Ramin Karimloo jako Jean Valjean v Les Misérables (hudební) Ramin Karimloo jako Enjolras v Les Misérables in Concert: 25. výročí Ramin Karimloo Ramin Karimloo ve filmu Fantom opery v Royal Albert Hall (2011)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Ježíš: Jeho život2019JosephTelevizní show
Betlémské skály!2018Doruův tátaFilm
Royal Misfits: Backstage v Anastasii s Christy Altomare2017Televizní show
Cleveland.2015ThomasFilm
Les Miserables: The Broadway Musical2014Jean ValjeanFilm
Lázně2013PobřežíTelevizní show
Pomsta2013New York ThugFilm
Déšť2012SamKrátký film
Život je moc krátký2011ScientologTelevizní show
Fantom opery v Royal Albert Hall2011FantomFilm
Modrá krev2010Barry HamidiTelevizní show
Les Misérables in Concert: 25. výročí2010EnjolrasFilm
Fantom opery2004Christine's FatherFilm
Flipside2001PavelKrátký film
Holby City1999Kian MadaniTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Ramin Karimloo a Sierra BoggessSierra Boggess
    • Fantom opery v Royal Albert Hall
      2011
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.