Hlavní Vztahy Raviv Ullman

Raviv Ullman

Raviv Ullman DlouhodobýPořadí 3052 -250Věk 35 let zvěrokruhu Vodnář Vztahy celkem 8

S kým právě teď chodí?

Sarah Steele a Raviv UllmanSarah Steele a Raviv Ullman jsou v dlouhodobém vztahu od roku 2012. zobrazit vztah

Vztahy

Raviv Ullman byl ve vztazích s Lailou Lilianou Garro(2008), Brenda Song(2006 - 2007), Lalaine(2005 - 2008)a Aly Michalka(2005-2011).

Raviv Ullman se setkal s Danielle Faurot(2004 - 2005).



Raviv Ullman se říká, že se spojil s Whitney Martin(2009)a Rachel Perry(2005).

O

Raviv Ullman je 35letý izraelský herec. Narodil se 24. ledna 1986 v Eilatu v Izraeli. Proslavil ho Phil budoucnosti v kariéře od roku 1997 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Vodnář.

Raviv Ullman byl v 5 zápasech na obrazovce, včetně Aly Michalky Phil budoucnosti (2004), Brenda Song dovnitř Phil budoucnosti (2004), Alia Shawkat Prom Wars: Love Is a Battlefield (2008), Leah Pipes dovnitř Pixel Perfect (2004)a Natalie Dreyfuss v Rita Rocks (2008).



Raviv Ullman je členem následujících seznamů: američtí televizní herci, američtí Židé a američtí dětští herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Raviv Ullman! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým59 let, 4 měsíce3 roky, 7 měsíců9 měsíců, 5 dní
Setkání15 měsíců, 1 den--
Říká sedva1 měsíc1 měsíc-
Celkový89 let, 4 měsíce2 roky, 4 měsíce1 měsíc

Detaily

JménoRicky
PříjmeníUllman
Celé jméno při narozeníRaviv Ullman
Alternativní jménoRicky Ullman
Stáří35 let
Narozeniny24. ledna 1986
RodištěEilat, Izrael
Výška5 '9' (175 cm)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Výrazná vlastnostMalá výška, lehký hlas, zabijácký úsměv
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaRovný
Náboženstvížidovský
Etnický původBílý
Státní příslušnostizraelský
Střední školaFairfield Warde High School
Text povoláníHerec, hudebník
obsazeníHerec
Získejte slávuPhil budoucnosti
Roky aktivní1997—, 1997 – dosud
Schválení značky(2011) Televizní reklama na State Farm „Magic Jingle Kicked Out“ - hraje Kevina
Velikost boty9
Oficiální webové stránkywww.ricky-ullman.info/, dani.innovativestars.com/ricky, www.shineon-media.com/gallery/index.php?cat=111, www.fanpop.com/spots/ricky-ullman, www.myspace .com / therickyullman, twitter.com/ravivullman
OtecBrian Ullman
MatkaLaura Ehrenkrantz Ullman
BratrNadav
SestraTakový
PříteliLalaine Paris, Alyson Michalka, Amy Bruckner, Jessica Bridgeman, Dougals Smith, Kestrin Pantera, Julia Garro, Ryan Eggold, Whitney, Dylan Martenez (ex přítelkyně)
Domácí mazlíčciZoe (pes)
Oblíbené kapelyDveře, Slabé, Tahy
Oblíbená místaHomewith Family, Disneyland
Oblíbená jídlaZmrzlina, Mac & Cheese, Pizza, M&M, špagety
Oblíbené barvyModrý
Oblíbené příslušenstvíFedora (lze ji vidět na sobě několikrát), Vesta

Raviv 'Ricky' Ullman (hebrejsky רביב אולמן; narozen 24. ledna 1986) je izraelsko-americký herec, režisér a hudebník. On je nejlépe známý pro hraní Phil Diffy, hlavní postava v Disney Channel seriálu Phil of the Future.



Kristin Davis si vzal Steve Martin
Více o Ravivovi Ullmanovi Méně o Ravivovi Ullmanovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
8Sarah SteeleVztahLeden 2012Leden 2012-
7Whitney MartinSetkání R Dubna 2009Květen 20091 měsíc
6Laila Liliana GarroVztahProsince 2008Prosince 2008-
5Brenda SongVztahDubna 2006Leden 20079 měsíců
4LalaineVztahListopad 2005Srpna 20082 roky
3Aly MichalkaVztahSrpna 200520115 let
dvaRachel PerrySetkání R Dubna 2005Květen 20051 měsíc
1Danielle FaurotSetkáníListopad 2004Dubna 20055 měsíců
Sarah Steele #8

Sarah Steele

2012

Sarah Steele a Raviv Ullman byli v ...[zobrazit pár] Whitney Martin #7Pověst

Whitney Martin

2009

Whitney Martin a Raviv Ullman se říkalo ...[zobrazit pár] Laila Liliana Garro #6

Laila Liliana Garro

2008

Laila Liliana Garro a Raviv Ullman jsou oddělené ...[zobrazit pár] Brenda Song #5

Brenda Song

2006 - 2007

Raviv Ullman a Brenda Song se rozešli v lednu ...[zobrazit pár] Lalaine #4

Lalaine

2005 - 2008

Lalaine a Raviv Ullman se rozešli 9. srpna ...[zobrazit pár] Aly Michalka #3

Aly Michalka

2005 - 2011

Raviv Ullman a Aly Michalka se rozešli za 20 ...[zobrazit pár] Rachel Perry #dvaPověst

Rachel Perry

2005

Rachel Perry a Raviv Ullman se říkalo, že ...[zobrazit pár] Danielle Faurot #1

Danielle Faurot

2004 - 2005

Danielle Faurot a Raviv Ullman se rozešli v ...[zobrazit pár] #8

Sarah Steele

2012

Sarah Steele a Raviv Ullman měli vztah od ledna 2012 do ledna 2012.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 74% zobrazit vztah #7

Whitney Martin

2009 (fáma)

Whitney Martin se říká, že se spojil s Ravivem Ullmanem v dubnu 2009.

Chuck Woolery a Kim Barnes
Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Stáří98%'> Kompatibilita 40% zobrazit vztah #6

Laila Liliana Garro

2008

Laila Liliana Garro a Raviv Ullman se datují v prosinci 2008.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří72%'> Kompatibilita 76% zobrazit vztah #5

Brenda Song

2006 - 2007

Raviv Ullman a Brenda Song se datují od dubna 2006 do ledna 2007.

Vztah 9 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 84% zobrazit vztah #4

Lalaine

2005 - 2008

Lalaine a Raviv Ullman se datují od 20. listopadu 2005 do srpna 2008.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah #3

Aly Michalka

2005 - 2011

Raviv Ullman a Aly Michalka se datují od srpna 2005 do roku 2011.

Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 55% zobrazit vztah #dva

Rachel Perry

2005 (fáma)

Rachel Perry se říká, že se spojila s Ravivem Ullmanem v dubnu 2005.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 44% zobrazit vztah #1

Danielle Faurot

2004 - 2005

Danielle Faurot a Raviv Ullman se setkali v listopadu 2004.

Vztah 5 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 63% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Raviv Ullman35 VodnářHerec
izraelský
Sarah Steele32 PannaHerečka
americký
Whitney Martin35 Rakovina
Laila Liliana Garro30 RakovinaHerečka
Brenda Song33 BeranHerečka
americký
Lalaine33 BlíženciHerečka
americký
Aly Michalka32 BeranHerečka
americký
Rachel PerryČtyři pět KozorohHerečka
kanadský
Danielle Faurot3. 4 BlíženciHerečka
americký

FOTOGALERIE

Ricky Ullman Alyson Michalka a Ricky Ullman Brenda Song a Ricky Ullman Ricky Ullman Ricky Ullman Ricky Ullman Ricky Ullman Ricky Ullman Alyson Michalka a Ricky Ullman Alyson Michalka a Ricky Ullman Alyson Michalka a Ricky Ullman Alyson Michalka a Ricky Ullman

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Náhodný vlk2017Televizní show
Cizinci2017RoryTelevizní show
Broad City2014Reginald CarollaTelevizní show
Soutěž2013RipFilm
Jarní prázdniny '832012Billy (jako Ricky Ullman)Film
Potíž s Cali2012Lois (jako Ricky Ullman)Film
Myšlenky zločince: podezřelé chování2011Jsem ArmusTelevizní show
Smysl pro humor2011Laughing Man (jako Ricky Ullman)Krátký film
Jak se milovat se ženou2010Scott ConnersFilm
Prom Wars: Love Is a Battlefield2008Percy (jako Ricky Ullman)Film
Zprostředkovatel2008DerekTelevizní show
Rita Rocks2008'Kip' Přeskočit, KipTelevizní show
Normální chování dospívajících2007CenaFilm
Housle2007DavideKrátký film
Phineas a Ferb2007Televizní show
Naplavené dříví2006David ForresterFilm
The Big Bad Swim2006Hunter McCarthy (jako Ricky Ullman)Film
Ten chlap2006Logan (jako Ricky Ullman)TV film
Velká láska2006Donna's Makeout PartnerTelevizní show
Kim Possible: Takže drama2005Eric (hlas, jako Ricky Ullman)TV film
Pixel Perfect2004Roscoe (jako Ricky Ullman)TV film
Hledání Davidova srdce2004Sam (jako Ricky Ullman)TV film
Dům M.D.2004JeremyTelevizní show
Phil budoucnosti2004Phil DiffyTelevizní show
Odložený případ2003Phil OnPreta '98Televizní show
To je tak sobecké2003JakuTelevizní show
Chlapci ze Sunset Ridge2001John Burroughs ve 13 (jako Ricky Ullman)Film
Zákon a pořádek: Zločinný úmysl20011. chlapecTelevizní show
Vyrůstat Brady2000Chris Knight (jako Ricky Ullman)TV film
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Danny SpencerTelevizní show
Crossfire1998Aziz (jako Ricky Ullman)Film
Naváděcí světlo1952JackyTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Alyson Michalka a Ricky UllmanAly Michalka
    • Phil budoucnosti
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Brenda Song a Ricky UllmanBrenda Song
    • Phil budoucnosti
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Alia Shawkat
    • Prom Wars: Love Is a Battlefield
      2008
    [zobrazit shodu]
  • Leah Pipes
    • Pixel Perfect
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Natalie Dreyfuss
    • Rita Rocks
      2008
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.