Hlavní Vztahy Richard Biggs

Richard Biggs

Richard Biggs 1960 - 2004Věk 44 při smrti Zodiac Ryba Vztahy 1 celkem Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Richard Biggs byl dříve ženatý s Lori Gerberovou(1998-2004).



O

Americký herec Richard Biggs se narodil Richard James Biggs II 18. března 1960 v Columbusu v Ohiu v USA a zemřel 22. května 2004 Providence Saint Joseph Medical Center, Los Angeles, Kalifornie, USA ve věku 44 let. Nejpamátnější je pro Babylon 5 Jeho znamení zvěrokruhu je Ryby.

Richard Biggs je členem následujících seznamů: Absolventi University of Southern California, američtí herci v telenovele a narození v roce 1960.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Richard Biggs! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý17 let, 4 měsíce--
Celkový17 let, 4 měsíce--

Detaily

JménoRicharde
Prostřední jménoJames
PříjmeníBiggs
Celé jméno při narozeníRichard James Biggs II
Alternativní jménoRichard James Biggs II, Rick Biggs, Richard T. Biggs, Richard Biggs, Rick
Stáří44 (věk smrti) let
Narozeniny18. března 1960
RodištěColumbus, Ohio, USA
Zemřel22. května 2004
Místo smrtiLékařské centrum Providence Saint Joseph, Los Angeles, Kalifornie, USA
Příčina smrtiVzestupné aneuryzma aorty
PohřbenHřbitov Crown Hill, Wheat Ridge, Jefferson County, Colorado, USA
Výška5 '10' (178 cm)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaRovný
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuBabylon 5
Roky aktivní1985–2004

Richard James Biggs II (18.03.1960 - 22 května 2004) byl americký televizní a divadelní herec, známý pro jeho role v televizním seriálu Dny našich životů a Babylon 5.

Více o Richardu Biggsovi Méně o Richardu Biggsovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Lori GerberŽenatý1997Květen 20047 let
#1

Lori Gerber

1997-2004

Richard Biggs a Lori Gerber se vzali za ...[zobrazit pár] #1

Lori Gerber

1997-2004

Richard Biggs a Lori Gerber byli manželé 5 let, než Richard Biggs zemřel, zanechal po sobě svého partnera a 2 děti.

Vztah 7 let Děti 2 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Richard Biggs44 RybaHerec
americký
Lori Gerber-

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Richard Jamesmužský Lori Gerber
Hunter Leemužský Lori Gerber

FOTOGALERIE

Babylon 5 - Richard Biggs Richard Biggs Richard Biggs Richard Biggs Richard Biggs Richard Biggs Richard Biggs Richard Biggs Richard Biggs Richard Biggs Richard Biggs Richard Biggs

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Drake a Josh2004Muž FBITelevizní show
Třes2003Roger GarrettTelevizní show
Planoucí2001PosádkaFilm
Přes Jordán2001Dr. Russell FlynnTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000Andersonův právníkTelevizní show
Silná medicína2000Dr. Milo MortonTelevizní show
Křížová výprava1999Dr. Stephen FranklinTelevizní show
Babylon 5: Na začátku1998Stephen Franklin, M.D.TV film
Babylon 5: Řeka duší1998Stephen Franklin, M.D.TV film
Láska navždy1998Dr. BerrisTV film
Babylon 5: Třetí prostor1998Stephen Franklin, M.D.TV film
Každý den1998Bill MoodyTelevizní show
V.I.P.1998Griffin PearceTelevizní show
Alien Withindevatenáct devadesát pětHawkesTV film
devatenáct devadesát pětPodplukovník John SwiftTelevizní show
JE1994Bruce StorchesterTelevizní show
Dotkl se anděla1994JiříTelevizní show
Babylon 51993Dr. Stephen FranklinTelevizní show
Diagnóza Vražda1993Počítačový konzultant pan RoginTelevizní show
NYPD modrá1993Sgt. Raymond SniderTelevizní show
Jedna bouřlivá noc1992Marcus HunterTV film
Beverly Hills, 902101990Dr. LecksisTelevizní show
Miracle Mile1988Brian Jones (jako Rickie Biggs)Film
Chodit jako muž1987ProdavačFilm
Kráska a zvíře1987ZpravodajTelevizní show
Jednou hrdina1987Televizní show
Nepřirozené příčiny1986TV film
Je to přehlídka Garryho Shandlinga.1986Mladý doktor # 1Televizní show
Já a paní C.1986BobTelevizní show
Rejnok1985Palubní strážTelevizní show
Zóna soumraku1985Dr. TomsonTelevizní show
Tři jsou dav1984Soudní vykonavatelTelevizní show
T.J. Šlapka1982FrawleyTelevizní show
Falcon Crestdevatenáct osmdesát jednaMistrTelevizní show
Dny našich životů1965Marcus HunterTelevizní show
Kouzelný svět Disney1954Zpracovat serverTelevizní show
Naváděcí světlo1952Clayton Boudreau, Clayton BoudreauxTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.