Hlavní Vztahy Richard Dreyfuss

Richard Dreyfuss

Richard DreyfussVěk 73 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 6 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Richard Dreyfuss možná svobodný.

Vztahy

Richard Dreyfuss byl dříve ženatý se Svetlanou Erokhinovou(2006), Janelle Lacey(1999-2005)a Jeramie Rain(1983-1992).



kdo chodí s davidem duchovným

Richard Dreyfuss byl ve vztazích s Lucindou Doolingovou(1975-1978), Debralee Scott(1974)a Samantha Phillipsová.

O

Richard Dreyfuss je 73letý americký herec. Narodil se Richard Stephen Dreyfus 29. října 1947 v Brooklynu v New Yorku ve státě New York ve Spojených státech. Proslavil ho The Goodbye Girl, Close Encounters of the Third Kind a Jaws. Jeho znamení zvěrokruhu je Štír.

Richard Dreyfuss byl ve 12 zápasech na obrazovce, včetně Amy Irving Konkurence (1980), Barbra Streisand v Ořechy (1987), Bette Midlerová Dolů a ven v Beverly Hills (1986), Ellen Barkinová Čas šíleného psa (devatenáctset devadesát šest)a Holly Hunter dovnitř Vždy (1989).



Richard Dreyfuss je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, vítězové hudebních nebo komediálních herců Zlatý glóbus (film) a američtí televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Richard Dreyfuss! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Matt Dallas a Jaimie Alexander se vzali

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý316 let, 2 měsíce11 let, 3 měsíce7 let
Chodit s někým347 let, 3 měsíce16 let, 9 měsíců3 roky
Celkový647 let, 3 měsíce14 let3 roky

Detaily

JménoRicharde
Prostřední jménoStephen
PříjmeníDreyfuss
Celé jméno při narozeníRichard Stephen Dreyfus
Stáří73 let
Narozeniny29. října 1947
RodištěBrooklyn, New York City, New York, Spojené státy
Výška5 '5' (165 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůŠedá
Výrazná vlastnostNízký nosní hlas
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
NáboženstvíAgnostik
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaStřední škola v Beverly Hills, Beverly Hills, Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
UniverzitaStátní vysoká škola San Fernando Valley (jeden rok)
Text povoláníHerec, producent, hlasový umělec
obsazeníHerec
Získejte slávuGoodbye Girl, Blízká setkání třetího druhu a čelisti.
Roky aktivní1964 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Agentura múzických umění N.Y.
Schválení značkyPoskytuje hlasové komentáře pro televizní reklamy Honda (1998-), televizní reklamu pro Apple Computer (kampaň „Think Different“) (1997-8), Poskytoval hlasové komentáře pro televizní reklamy McDonald's na počátku 90. let („Pokud to není správné, my“ Zveřejním to 30sekundové rozhlasové oznámení veřejné služby a 10sekundové a 30sekundové televizní oznámení veřejné služby pro kampaň Američané za národní parky o problémových národních parcích národa. TV PSA pro národní parky ( 2002)
Oficiální webové stránkywww.nndb.com/people/814/000022748/, twitter.com/RichardDreyfuss, www.thedreyfussinitiative.org/, www.biography.com/people/richard-dreyfuss-9279259, www.behindthevoiceactors.com/Richard-Dreyfuss/
OtecNorman Dreyfuss (právník a restaurátor)
MatkaGeraldine Dreyfuss
BratrLorin Dreyfuss

Richard Stephen Dreyfuss (narozený 29. října 1947) je americký herec nejlépe známý pro hraní v populárních filmech mezi 70. a 90. lety, včetně amerických grafiků, Čelisti, Stand by Me, Blízká setkání třetího druhu, Dolů a Out in Beverly Hills, The Goodbye Girl, Tin Men, Stakeout, Always, What About Bob ?, and Mr. Holland's Opus.



Více o Richardu Dreyfussovi Méně o Richardu Dreyfussovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
6Svetlana ErokhinŽenatý2005 -
5Janelle LaceyŽenatý199820057 let
4Jeramie RainŽenatý198214. září 199210 let
3Lucinda DoolingVztah197519783 roky
dvaDebralee ScottVztah19741974-
1Samantha PhillipsováVztah -
Svetlana Erokhin #6

Svetlana Erokhin

2005

Svetlana Erokhin a Richard Dreyfuss byli ...[zobrazit pár] Janelle Lacey #5

Janelle Lacey

1998-2005

Richard Dreyfuss a Janelle Lacey se rozvedli ...[zobrazit pár] Jeramie Rain #4

Jeramie Rain

1982-1992

Richard Dreyfuss a Jeramie Rain se rozvedli ...[zobrazit pár] Lucinda Dooling #3

Lucinda Dooling

1975 - 1978

Lucinda Dooling a Richard Dreyfuss jsou odděleni ...[zobrazit pár] Debralee Scott #dva

Debralee Scott

1974

Debralee Scott a Richard Dreyfuss jsou odděleni ...[zobrazit pár] Samantha Phillipsová #1

Samantha Phillipsová

Samantha Phillips a Richard Dreyfuss jsou ...[zobrazit pár] #6

Svetlana Erokhin

2005

Svetlana Erokhin a Richard Dreyfuss jsou manželé 15 let. Chodili spolu 1 rok po setkání v roce 2005 a vzali se 16. března 2006.

Vztah 16 let OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruhdvacet%Stáří44%'> Kompatibilita 16% zobrazit vztah #5

Janelle Lacey

1998-2005

Richard Dreyfuss a Janelle Lacey byli manželé po dobu 5 let. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v roce 1998, a vzali se 30. května 1999. O 5 let později se v roce 2005 rozvedli.

alicia vikander a alexander skarsgard
Vztah 7 let zobrazit vztah #4

Jeramie Rain

1982-1992

Richard Dreyfuss a Jeramie Rain byli manželé 9 let. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v roce 1982, a vzali se 20. března 1983. O 9 let později se v roce 1995 rozvedli.

Vztah 10 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška37%Stáří98%'> Kompatibilita 64% Děti 3 děti zobrazit vztah #3

Lucinda Dooling

1975 - 1978

Lucinda Dooling a Richard Dreyfuss měli vztah od roku 1975 do roku 1978.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Stáří69%'> Kompatibilita 28% zobrazit vztah #dva

Debralee Scott

1974

Debralee Scott a Richard Dreyfuss měli vztah od roku 1974 do roku 1974.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří69%'> Kompatibilita 37% zobrazit vztah #1

Samantha Phillipsová

Samantha Phillips a Richard Dreyfuss měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří13%'> Kompatibilita 38% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Richard Dreyfuss73 ŠtírHerec
americký
Svetlana Erokhin61 Manželka
ruština
Janelle Lacey-
Jeramie Rain72 LevHerečka
americký
Lucinda Dooling61 BeranHerečka
portorický
Debralee Scott52 BeranHerečka
americký
Samantha Phillipsová55 RybaModel (dospělý / půvab)
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Emily Robinženský19. listopadu 198337 let Jeramie Rain
Benjamin Darrowmužský14. června 198634 let Jeramie Rain
Harry Spencermužský9. srpna 199030 let starý Jeramie Rain

FOTOGALERIE

JAWS 1975 Režie: Stephen Spielberg Čelisti Film Čelisti 1975 Čelisti 1975 - letní filmy Hit the Road (2017) Hit the Road (2017) Hit the Road (2017) Čelisti Knižní klub (2018) Čelisti 1975 Filmový thriller v hlavní roli s Robertem Shawem Čelisti 1975 Filmový thriller v hlavní roli s Robertem Shawem Čelisti 1975 Filmový thriller v hlavní roli s Robertem Shawem

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Každý poslední z nich2022MurphyFilm
Polární2019NéstFilm
Poslední smích2019Buddy GreenFilm
Zabíjení Winstona Jonese2018Winston JonesFilm
Asher2018AviFilm
Nate & Al2018Al KaplanFilm
Knižní klub2018JiříFilm
Bayou kaviár2018YuriFilm
Astronaut2018Angus StewartFilm
Vlčí dcera2018OtecFilm
Výstřely2017Arlen CoxTelevizní show
Madoff2016Bernie madoffTelevizní show
Zip2015.George HillerFilm
Vaše rodina nebo moje2015.LouisTelevizní show
Caserta Palace Dream2014VanvitelliKrátký film
Paranoia2013Frank CassidyFilm
Velmi dobré dívky2013DannyFilm
Předení zlata2013Morris LevyFilm
Cas & Dylan2013Dr. Cas PepperFilm
Jíst2012Profesor HillsideTelevizní show
Osamělá hvězda Trixie2011VirgilKrátký film
3D piraně2010Matt BoydFilm
Rodičovství2010Gilliam T. BlountTelevizní show
Síť2010Alexander DunningFilm
Listy trávy2009Mops RothbaumFilm
Můj život v troskách2009IrvFilm
The Lightkeepers2009Bascom, Seth AtkinsFilm
Štěstí není všechno2009Jerry HamburgerTV film
V.2008Dick CheneyFilm
Znamení času2008VypravěčFilm
Ocean of Fear: Worst Shark Attack Ever2007Vypravěč (hlas)TV film
Cínový panáček2007Mystic ManTelevizní show
Poseidon2006Richard NelsonFilm
Weeds2005Warrenova loďTelevizní show
Silver City2004Chuck RavenFilm
Copshop2004Leonard ManzoTV film
Od pobřeží k pobřeží2003Barnaby PierceTV film
Stařec, který četl příběhy o lásce2001Antonio BolivarFilm
Kdo je Cletis Tout?2001Micah TobiasFilm
Den, kdy byl zastřelen Reagan2001Alexander HaigTV film
Vzdělání Maxe Bickforda2001Max BickfordTelevizní show
Posádka2000Bobby Bartellemeo, vypravěčFilm
Fail Safe2000PrezidentTV film
Lansky1999Meyer LanskyTV film
Rodinný typ1999Vypravěč, Richard DreyfussTelevizní show
Krippendorfův kmen1998Betlémská vesniceFilm
Volání divočiny: Pes Yukonu1997Vyprávěl (hlas)TV film
James a obří broskevdevatenáctset devadesát šestStonožka (hlas)Film
Čas šíleného psadevatenáctset devadesát šestVicFilm
Noc padá na Manhattandevatenáctset devadesát šestSam VigodaFilm
Opus pana Hollandadevatenáct devadesát pětGlenn HollandFilm
Americký prezidentdevatenáct devadesát pětSenátor RumsonFilm
Poslední slovodevatenáct devadesát pětLarryFilm
The Wonderful World of Disneydevatenáct devadesát pětFaginTelevizní show
Tichý podzim1994Dr. Jake RainerFilm
Velké bitvy občanské války1994Vypravěč (hlas)Televizní show
Další vytyčení1993Chris LecceFilm
Ztracen v Yonkers1993LouieFilm
Lincoln1992William Tecumsah Sherman (hlas)TV film
Jednou kolem1991Sam SharpeFilm
A co Bob?1991Dr. Leo MarvinFilm
Vězeň cti1991Plk. PicquartTV film
Pohlednice z okraje1990Doktor FrankenthalFilm
Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtví1990HráčFilm
Vždy1989Pete SandichFilm
Let It Ride1989Jay TrotterFilm
Měsíc nad Paradorem1988Jack NoahFilm
Americká zkušenost1988VypravěčTelevizní show
Ořechy1987Aaron LevinskyFilm
SLEDOVAČKA1987Chris LecceFilm
Plechoví muži1987Bill 'BB' BabowskyFilm
Dolů a ven v Beverly Hills1986Dave WhitemanFilm
Stůj u mě1986SpisovatelFilm
Buddy System1984JoeFilm
Čí je to vlastně život?devatenáct osmdesát jednaKen HarrisonFilm
Konkurence1980Paul DietrichFilm
Velká oprava1978Mojžíšovo vínoFilm
Blízká setkání třetího druhu1977Roy NearyFilm
Goodbye Girl1977Elliot GarfieldFilm
Strážný1977Muž na chodníku (uncredited)Film
Vítězství v Entebbe1976Plukovník Yonatan 'Yonni' NetanjahuTV film
Čelisti1975HooperFilm
Vložky1974Boy WonderFilm
Učení Duddyho Kravitze1974DuddyFilm
Druhý příchod Suzanne1974ClaviusFilm
Americké graffiti1973CurtFilm
Dillinger1973Dětská tvář NelsonFilm
Catch-221973Kapitán John YossarianTV film
Dotek milosti1973DonaldeTelevizní show
Stín střelce1972Tommy OwenTV film
Dva za peníze1972Morris GapTV film
Nová show Dick Van Dyke1971Tony InjijikianTelevizní show
Nevyřčené poškození1971GregTV film
Ahoj tam dole1969Harold WebsterFilm
Pokoj 2221969Stan SiebertTelevizní show
Odvážní: Noví lékaři1969Dr. Ralph TolliverTelevizní show
Noví lidé1969Dr. Owen RuddTelevizní show
Mladí právníci1969Mike ChesterTelevizní show
Mladí uprchlíci1968TerryFilm
Duch a paní Muirová1968Mark FinleyTelevizní show
Mod Squad1968Caleb Dunne, Curtis BellTelevizní show
Absolvent1967Resident Boarding House (uncredited)Film
Údolí panenek1967Assistant Stage Manager (neoficiálně)Film
Judd pro obranu1967Larry CorningTelevizní show
Druhé sto let1967Ben Jr.Televizní show
Četa zločinů1966Herbie AroonTelevizní show
Hej, pronajímateli1966Harold, WarrenTelevizní show
Příležitostná manželka1966RudolfTelevizní show
Ta holka1966Johnny ArthurTelevizní show
Gidget1965NormanTelevizní show
Prosím, nejezte sedmikrásky1965RokleTelevizní show
Velké údolí1965ŠílenýTelevizní show
Očarovaný1964RodneyTelevizní show
Karen1964David Rowe IIITelevizní show
Peyton Place1964Cap & Gown StudentTelevizní show
Ben Casey1961Televizní show
Gunsmoke1955Gearshon GorofskyTelevizní show
Jste tam1953RiggsTelevizní show
ZúčtováníBen MyersFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Amy Irving a Richard DreyfussAmy Irvingová
    • Konkurence
      1980
    [zobrazit shodu]
  • Barbra Streisand a Richard DreyfussBarbra Streisand
    • Ořechy
      1987
    [zobrazit shodu]
  • Bette Midler a Richard DreyfussBette znamená
    • Dolů a ven v Beverly Hills
      1986
    [zobrazit shodu]
  • Ellen Barkin a Richard DreyfussEllen Barkinová
    • Čas šíleného psa
      devatenáctset devadesát šest
    [zobrazit shodu]
  • Holly Hunter a Richard DreyfussHolly Hunter
    • Vždy
      1989
    [zobrazit shodu]
  • Linda Hamilton a Richard DreyfussLinda Hamilton
    • Tichý podzim
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Madeleine Stowe a Richard DreyfussMadeleine Stowe
    • Další vytyčení
      1993
    [+1 další]
  • Nancy Allen a Richard DreyfussNancy Allen
    • Buddy System
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Richard Dreyfuss a Marsha MasonMarsha Mason
    • Goodbye Girl
      1977
    [zobrazit shodu]
  • Richard Dreyfuss a Sonia BragaSonia Braga
    • Měsíc nad Paradorem
      1988
    [zobrazit shodu]
  • Richard Dreyfuss a Susan SarandonSusan Sarandon
    • Buddy System
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Teri Garr a Richard DreyfussTeri Garr
    • Blízká setkání třetího druhu
      1977
    [+1 další]
Více zápasů na obrazovce Richarda Dreyfussa Méně Richard Dreyfuss na obrazovce Matchups

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...