Hlavní Chodit S Někým Robert Logan

Robert Logan

Robert LoganVěk 79 let zvěrokruhu Blíženci

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Robert Logan možná svobodný.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích pro Roberta Logana.



O

Robert Logan je 79letý americký herec narozený 29. května 1941 v Brooklynu v New Yorku. Jeho znamení zvěrokruhu je Blíženci

Robert Logan je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a People from Los Angeles, California.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Robert Logan! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoRobert
PříjmeníLogan
Celé jméno při narozeníRobert F. Logan, Jr.
Stáří79 let
Narozeniny29. května 1941
RodištěBrooklyn, New York.
Výška6 '3' (191 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuBlíženci
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaUniversity of Arizona
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Roky aktivní1961-1997, 1961-1997
OtecRobert Logan, st.

Robert F. Logan, Jr. (narozený 29 května 1941) je americký herec, který se objevil v mnoha filmech a televizních programech, z nichž nejvýznamnější byla úspěšná série rodinných dobrodružných filmů v 70. letech.

Více o Robertu Loganovi Méně o Robertu Loganovi

FOTOGALERIE

Noc v nebi - Lesley Ann Warren, Christopher Atkins, Sandra Beall, Robert Logan, Deborah Rush, Carrie Snodgress Robert Logan Robert Logan Robert Logan Robert Logan Robert Logan

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Redboy 131997Plukovník Lawrence G. CalcanFilm
Vlastencidevatenáctset devadesát šestBritský vojákFilm
Zrozen k závodění1988Theo JenningsFilm
Muž venku1986Jack AveryFilm
Štír1986Gordon ThomasFilm
1st & Ten: The Championship1984Kyle BrodyTelevizní show
Riptide1984Otec BobTelevizní show
Noc v nebi1983manžel, WhitneyFilm
Kellydevatenáct osmdesát jednaDaveFilm
Death Ray 2000devatenáct osmdesát jednaT.R. SloaneTV film
Horská rodina Robinson1979Přeskočit RobinsonaFilm
Další dobrodružství rodiny divočiny1978Přeskočit RobinsonaFilm
Mořští Cikáni1978Travis MaclaineFilm
Snowbeast1977Tony RillTV film
Přes Velkou propast1976Zachariah CoopFilm
Dobrodružství rodiny divočiny1975Přeskočit (jako Robert F. Logan)Film
Catlow1971Oley (jako Bob Logan)Film
Most v Remagenu1969Pvt. BissellFilm
Plážový míč1965BangoFilm
Daniel Boone1964Jericho JonesTelevizní show
Pan. Nováček1963Jerry HendricksTelevizní show
Dr. Kildare1961RussTelevizní show
Claudelle Inglish1961Charles HenryFilm
Surfside 61960PoslíčekTelevizní show
77 Sunset Strip1958Bob, J. R. Hale, J. R. HaleTelevizní show
Maverick1957Ben DanielsTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.