Hlavní Vztahy Robert Sean Leonard

Robert Sean Leonard

Robert Sean Leonard ŽenatýPořadí 3888 -68Věk 52 let zvěrokruhu Ryba Vztahy celkem 2 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Robert Sean Leonard a Gabriella SalickGabriella Salick a Robert Sean Leonard jsou od července 2008 manželé 12 let. zobrazit vztah

Vztahy

Robert Sean Leonard byl ve vztahu s Gwyneth Paltrow(1991-1992).

O

Robert Sean Leonard je 52letý americký herec. Narodil se Robert Lawrence Leonard 28. února 1969 ve Westwoodu v New Jersey. Je známý společností Dead Poets Society, House, MD. Jeho znamení zvěrokruhu je Ryby.



Robert Sean Leonard byl v 5 zápasech na obrazovce, včetně Kate Beckinsale Mnoho povyku pro nic (1993), Anne Dudek Dům M.D. (2004), Cheryl Pollak v Můj nejlepší přítel je upír (1987), Cynthia Watros v Dům M.D. (2004)a Jane Adams dovnitř Dům M.D. (2004).

Robert Sean Leonard je členem následujících seznamů: Herci z New Jersey, američtí filmoví herci a američtí televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Robert Sean Leonard! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý126 let, 4 měsíce--
Chodit s někým11 rok--
Celkovýdva26 let, 4 měsíce13 let, 8 měsíců1 rok

Detaily

JménoRobert
Prostřední jménoLawrence
PříjmeníLeonard
Celé jméno při narozeníRobert Lawrence Leonard
Alternativní jménoRobert Sean Leonard
Stáří52 let
Narozeniny28. února 1969
RodištěWestwood, New Jersey
Výška6 '0' (183 cm)
StavětPrůměrný
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaColumbia University
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuSpolečnost mrtvých básníků, dům, M.D.
Roky aktivní1986 – dosud
OtecRobert Howard Leonard
MatkaJoyce Patricia Peterson

Robert Lawrence Leonard (narozený 28. února 1969), známý pod uměleckým jménem Robert Sean Leonard, je americký herec. Je známý tím, že hraje Dr. Jamese Wilsona v televizním seriálu House (2004–2012) a Neila Perryho ve filmu Společnost mrtvých básníků. Leonard získal cenu Tony pro nejlepšího herce v hlavní roli ve hře za Vynález lásky v roce 2001. Mezi jeho další divadelní počiny patří Candida, Cesta dlouhého dne do noci, Prolomení kódu, Rychlost temnoty, Filadelfie, Here I Come !, Arcadia, The Music Man, Born Yesterday, and To Kill a Mockingbird. Od roku 2013 do roku 2014 měl Leonard periodickou roli Dr. Rogera Kadara v televizním seriálu Falling Skies. On také hrál hlavní roli v Swing Kids a hrál Petera.

Více o Robertu Seanovi Leonardovi Méně o Robertu Seanovi Leonardovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaGabriella SalickŽenatýdevatenáct devadesát pětsoučasnost, dárek26 let
1Gwyneth PaltrowVztah199119921 rok
Gabriella Salick #dva

Gabriella Salick

devatenáct devadesát pět

Gabriella Salick a Robert Sean Leonard mají ...[zobrazit pár] Gwyneth Paltrow #1

Gwyneth Paltrow

1991-1992

Robert Sean Leonard a Gwyneth Paltrow se oddělili ...[zobrazit pár] #dva

Gabriella Salick

devatenáct devadesát pět

Gabriella Salick a Robert Sean Leonard jsou manželé 12 let.

Vztah 26 let Děti 2 děti zobrazit vztah #1

Gwyneth Paltrow

1991-1992

Robert Sean Leonard a Gwyneth Paltrow pocházejí z let 1991 až 1992.



Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita Čtyři pět% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Robert Sean Leonard52 RybaHerec
americký
Gabriella Salick- Jízda na koni
americký
Gwyneth Paltrow48 VáhyHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
EleanorženskýLedna 200912 let starý Gabriella Salick
Claudiaženský20129 let Gabriella Salick

FOTOGALERIE

Candida [1993] Candida [1993] Candida [1993] Candida [1993] Candida [1993] Candida [1993] Společnost mrtvých básníků (1989) Nina Arianda Narozen včera Narozen včera House M.D. (2004) House M.D. (2004)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Horká zóna2019Walter HumboldtTelevizní show
Dobrý doktor2017Shamus O'MalleyTelevizní show
Battle Creek2015BrockuTelevizní show
Černá listina2013Frederick BarnesTelevizní show
Padající nebe2011Nahoru RogereTelevizní show
Modrá krev2010William HoltTelevizní show
Dobrá manželka2009Del PaulTelevizní show
Dům M.D.2004Dr. James WilsonTelevizní show
Já uvnitř2003Peter CableFilm
Malovaný dům2003Jesse ChandlerTV film
Korzáři2002TV film
Chelsea Walls2001Terry OlsenFilm
Řízený2001Demille BlyFilm
Páska2001JonFilm
Záblesk pekla2001Poručík (např.) Dan MeyerTV film
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999A.D.A. Kenneth O'DwyerTelevizní show
Pustina1999Jesse je exTelevizní show
Pozemní ovládání1998PlavbaFilm
Standoff1998Jamie DoolinFilm
Poslední dny diskotéky1998TomFilm
V soumraku1997DannyTV film
Miluji tě, miluji tě nedevatenáctset devadesát šestAnděl smrtiFilm
Chlapci od vedledevatenáctset devadesát šestBarry KlementTV film
Killer: Journal of Murderdevatenáct devadesát pětHenry LesserFilm
Vnější mezedevatenáct devadesát pětRobby ArcherTelevizní show
Bezpečný průchod1994AlfrédFilm
Normandie: Velká křížová výprava1994Robert Sales (hlas)TV film
Mnoho povyku pro nic1993ClaudioFilm
Swing děti1993Peter MüllerFilm
Věk nevinnosti1993Ted ArcherFilm
Psí závod na Aljašce1993Krátký film
Oženil se s tím1991Chuck BishopFilm
Pan a paní Bridge1990Douglasův most (dospělý)Film
Společnost mrtvých básníků1989Neil PerryFilm
Americká zkušenost1988Herman MelvilleTelevizní show
Můj nejlepší přítel je upír1987Jeremy CapelloFilm
Blafuje to1987Rusty DugganTV film
Projekt Manhattan1986Max (jako Robert Leonard)Film
Moje dvě lásky1986Larry TaylorTV film
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Kate Beckinsale a Robert Sean LeonardKate Beckinsale
    • Mnoho povyku pro nic
      1993
    [zobrazit shodu]
  • Robert Sean Leonard a Anne DudekAnne Dudek
    • Dům M.D.
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Robert Sean Leonard a Cheryl PollakCheryl Pollak
    • Můj nejlepší přítel je upír
      1987
    [zobrazit shodu]
  • Robert Sean Leonard a Cynthia WatrosCynthia watros
    • Dům M.D.
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Jane Adams
    • Dům M.D.
      2004
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.