Hlavní Vztahy Ruben Studdard

Ruben Studdard

Ruben Studdard SinglVěk 42 let zvěrokruhu Panna Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Ruben Studdard je aktuálně svobodný.

Vztahy

Ruben Studdard byl dříve ženatý se Suratou Zuri McCantsovou(2008-2011).



O

Ruben Studdard je 42letý americký hudebník. Christopher Ruben Studdard se narodil 12. září 1978 ve Frankfurtu nad Mohanem a je známý vítězem American Idol z roku 2003. Jeho znamení zvěrokruhu je Panna.

Ruben Studdard je členem následujících seznamů: američtí popoví zpěváci, američtí televizní herci a narození v roce 1978.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Ruben Studdard! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý15 let--
Celkový15 let--

Detaily

JménoRubene
PříjmeníStuddard
Celé jméno při narozeníChristopher Ruben Studdard
Stáří42 let
Narozeniny12. září 1978
RodištěFrankfurt, Německo
Výška6 '4' (193 cm)
StavětVelký
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
NáboženstvíKřtitel
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
Střední školaHuffman High School, Birmingham, AL
UniverzitaAlabama A&M University
Text povoláníZpěvák, herec
obsazeníHudebník
Získejte slávuVítěz 2003 American Idol
Hudební žánr (text)Pop, R & B, evangelium
Hudební žánrR & B.
Roky aktivní2003 – dosud
Hudební stylUrban, Contemporary Adult R & B, Pop / Rock, Contemporary pro dospělé, Teen Pop, Pop Idol
Hudební náladaUklidňující, přívětivý / dobromyslný, uvolněný / mírný, sentimentální, romantický
NástrojZpěv
Nahrávací společnost19 (2003 – dosud), J (2003–2007), Hickory (2008–2010), Shanachie (2011–2013), Verve (2013 – současnost)

Christopher Ruben Studdard (narozen 12. září 1978) je německý americký R & B, popový a gospelový zpěvák a herec. Proslavil se jako vítěz druhé sezóny American Idol a v roce 2003 získal nominaci na cenu Grammy za nejlepší mužský R&B vokální výkon za nahrávku „Superstar“. V letech následujících po Idolu vydal Studdard sedm studiových alb, včetně jeho platinového debutu Soulful a nejprodávanějšího gospelového pokračování I Need an Angel. Nejznámější je jeho nahrávací kariéra, která vyprodukovala hity jako „Flying Without Wings“, „Sorry 2004“ a „Change Me“. Nejpozoruhodnější je, že hrál jako Fats Waller v národním turné oživení Ain't Misbehavin ', které vytvořilo soundtrack nominovaný na Grammy.

Více o Rubenovi Studdardovi Méně o Rubenovi Studdardovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Surata Zuri McCantsŽenatýListopad 2006Listopad 20115 let
Surata Zuri McCants #1

Surata Zuri McCants

2006 - 2011

Surata Zuri McCants a Ruben Studdard byli d ...[zobrazit pár] #1

Surata Zuri McCants

2006 - 2011

Surata Zuri McCants a Ruben Studdard byli manželé 3 roky. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v listopadu 2006. Po pětiměsíčních zásnubách se vzali 28. června 2008. O 3 roky později se rozešli v listopadu 2011 a rozvedli se v dubnu 2012.

Vztah 5 let zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Ruben Studdard42 PannaHudebník
americký
Surata Zuri McCants- Osobnost
americký

FOTOGALERIE

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed - Ruben Studdard Ruben Studdard Ruben Studdard Ruben Studdard Ruben Studdard Ruben Studdard Ruben Studdard Ruben Studdard Ruben Studdard Ruben Studdard Ruben Studdard Ruben Studdard

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Potřebuji muže2016DavideFilm
Sázky2013RubeneKrátký film
Perfektní dárek2011Michael HarrisFilm
Zvedl2010Pastor JohnsonFilm
Život na špejli2005BobbyTelevizní show
Všichní z nás2003Pěstovaný BobbyTelevizní show
Předvečer2003PavelTelevizní show
8 jednoduchých pravidel2002ChlapTelevizní show
Jeden na jednoho2001Ruben StuddardTelevizní show

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.