Hlavní Vztahy Sally Jessy Raphael

Sally Jessy Raphael

Sally Jessy Raphael ŽenatýVěk 86 let zvěrokruhu Ryba Vztahy celkem 2 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Sally Jessy Raphael a Karl SoderlundKarl Soderlund a Sally Jessy Raphael jsou od roku 1962 manželé 59 let. zobrazit vztah

Vztahy

Sally Jessy Raphael byla dříve vdaná za Andrewa Vladimíra(1953).

tom vytrvalý a rachael rychlost

O

Sally Jessy Raphael je 86letá americká televizní osobnost. Narodila se Sally Angeline Lowenthal 25. února 1935 v Eastonu v Pensylvánii v USA. Je známá pro The Sally Jessy Raphael Show v kariéře v letech 1959–2008. Její znamení zvěrokruhu je Ryby.



Sally Jessy Raphael je členem následujících seznamů: narození v roce 1935, američtí novináři a Lidé ze Scarsdale v New Yorku.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Sally Jessy Raphael! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva68 let, 5 měsíců63 let, 11 měsíců59 let, 4 měsíce
Celkovýdva68 let, 5 měsíců63 let, 11 měsíců59 let, 4 měsíce

Detaily

JménoVýpad
Prostřední jménoJessy
PříjmeníRaphael
Celé jméno při narozeníSally Angeline Lowenthal
Stáří86 let
Narozeniny25. února 1935
RodištěEaston, Pensylvánie, USA
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHostitel talk show
obsazeníOsobnost televize
Získejte slávuShow Sally Jessy Raphael
Roky aktivní1959 – dosud, 1959–2008

Sally Lowenthal (narozená 25. února 1935), lépe známá jako Sally Jessy Raphaël, je americká bývalá bulvární moderátorka talk show známá pro svůj program Sally (původně s názvem The Sally Jessy Raphaël Show). Byla a stále je šíleně slavná a oslavovaná lidmi všech věkových skupin.



Více o Sally Jessy Raphael Méně o Sally Jessy Raphael

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaKarl SoderlundŽenatý1962současnost, dárek59 let
1Andrew VladimirŽenatý19531953-
#dva

Karl Soderlund

1962

Karl Soderlund a Sally Jessy Raphael mají ...[zobrazit pár] #1

Andrew Vladimir

1953

Andrew Vladimir a Sally Jessy Raphael jsou ...[zobrazit pár] #dva

Karl Soderlund

1962

Karl Soderlund a Sally Jessy Raphael jsou manželé 59 let.

přítelkyně Jaden Smith v roce 2017
Vztah 59 let zobrazit vztah #1

Andrew Vladimir

1953

Andrew Vladimir a Sally Jessy Raphael se rozvedli.

Děti 2 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Sally Jessy Raphael86 RybaOsobnost televize
americký
Karl Soderlund-
Andrew Vladimir-

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Allisonženský Andrew Vladimir
Andreaženský Andrew Vladimir

FOTOGALERIE

Sally Jessy Raphael Sally Jessy Raphael Sally Jessy Raphael Sally Jessy Raphael Sally Jessy Raphael Sally Jessy Raphael Sally Jessy Raphael Sally Jessy Raphael Sally Jessy Raphael Sally Jessy Raphael Sally Jessy Raphael Sally Jessy Raphael

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Jokers Wild2014Hostitel denní talk showTelevizní show
Jsem stále Sally!2011VýpadTV film
Pauly Shore je mrtvý2003Sally Jessy RaphaelFilm
Guru2002Sally Jessy Raphaël (jako Sally Jessy Raphaël)Film
Seznamte se s Wally Sparks1997Sally Jessy RaphaelFilm
Spolupracovníkdevatenáctset devadesát šestSally Jessy RaphaelFilm
Nikdo by to neřekldevatenáctset devadesát šestSoudceTV film
Sabrina, mladá čarodějnicedevatenáctset devadesát šestSally Jessy RaphaelTelevizní show
Dotkl se anděla1994Paní AngeliTelevizní show
Daveův svět1993Sally Jessy RaphaelTelevizní show
Diagnóza Vražda1993Dr. Gina LawsonTelevizní show
Chůva1993Sally Jessy RaphaelTelevizní show
Ďáblice1989Sally Jessy RaphaelFilm
Murphy Brown1988Sally Jessy RaphaelTelevizní show
Ekvalizér1985Sally Jessy RaphaelTelevizní show
Sezame, otevři se1969Hostování ve filmu „Nový způsob chůze“Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...