Hlavní Vztahy Sally Kirkland

Sally Kirkland

Sally Kirkland SinglPořadí 4731 0Věk 79 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 5

S kým právě teď chodí?

Sally Kirkland je aktuálně svobodná.

kdo je sabrina tesař chodit s někým 2017

Vztahy

Sally Kirkland byla dříve vdaná za Marka Heberta a Michaela Jarretta.



Sally Kirklandová byla ve vztazích s Keithem Hernandezem(1992)a Bob Dylan.

Říká se, že Sally Kirkland se spojila s Robertem De Nirem(1976).

O

Sally Kirkland je 79letá americká herečka. Narodila se 31. října 1941 v New Yorku v New Yorku v USA. Je známá svou první herečkou, která se v roce 1968 objevila nahá v legitimní divadelní hře. Její znamení zvěrokruhu je Štír.



Sally Kirklandová byla ve dvou zápasech na obrazovce, včetně Dakina Matthewse To je vražda, napsala (1984)a M. Emmet Walsh v Velký Stan (2007).

Sally Kirkland je členkou následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a vítězové Zlatých glóbusů (filmových) za nejlepší dramatickou herečku.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Sally Kirkland! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva46 let, 5 měsíců41 let, 5 měsíců-
Chodit s někýmdva29 let, 5 měsíců14 let, 8 měsíců-
Říká se1---
Celkový546 let, 5 měsíců22 let, 5 měsíců29 let, 5 měsíců

Detaily

JménoVýpad
PříjmeníKirkland
Celé jméno při narozeníSally Kirkland
Stáří79 let
Narozeniny31. října 1941
RodištěNew York City, New York, USA
Výška5 '10' (178 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Výrazná vlastnostSmyslná postava
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
NáboženstvíKult
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuPrvní herečka, která se v roce 1968 objevila nahá v legitimní divadelní hře
Roky aktivní1960 – dosud
Poprsí (palce)33
Pas (palce)24
Boky (palce)3. 4
OtecFrederic McMichael Kirkland / Scrap Metal Business
MatkaSally Kirkland / módní redaktorka časopisů Vogue a Life
PříteliShelley Winters (kmotra) herečka, Lana Clarkson / herečka

Sally Kirkland (narozený 31 října 1941) je americká filmová, televizní a divadelní herečka. Získala Zlatý glóbus a cenu Independent Spirit Awards a byla nominována na Oscara za nejlepší herečku za herecký výkon ve filmu Anna (1987). Kirkland byla hlavní herečkou filmu Cold Feet (1989) a za práci ve filmu The Haunted (1991) byla nominována na cenu Zlatý glóbus.

Více o Sally Kirkland Méně o Sally Kirklandové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
5Keith HernandezVztah19921992-
4Mark HebertŽenatý19851985-
3Robert De NiroSetkání R 19761976-
dvaMichael JarrettŽenatý19751975-
1Bob DylanVztah -
Keith Hernandez #5

Keith Hernandez

1992

Sally Kirkland a Keith Hernandez jsou oddělené ...[zobrazit pár] Mark Hebert #4

Mark Hebert

1985

Mark Hebert a Sally Kirkland se rozvedli ...[zobrazit pár] Robert De Niro #3Pověst

Robert De Niro

1976

Sally Kirkland a Robert De Niro se rozcházejí ...[zobrazit pár] #dva

Michael Jarrett

1975

Michael Jarrett a Sally Kirkland se rozvedou ...[zobrazit pár] Bob Dylan #1

Bob Dylan

Sally Kirkland a Bob Dylan jsou odděleni ...[zobrazit pár] #5

Keith Hernandez

1992

Sally Kirkland a Keith Hernandez měli vztah od roku 1992 do roku 1992.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 39% zobrazit vztah #4

Mark Hebert

1985

Mark Hebert a Sally Kirkland se rozvedli.

zobrazit vztah #3

Robert De Niro

1976 (fáma)

Říká se, že Sally Kirkland se v roce 1976 spojila s Robertem De Nirem.

kdo je kathy bates seznamka
OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří52%'> Kompatibilita 28% zobrazit vztah #dva

Michael Jarrett

1975

Michael Jarrett a Sally Kirkland se rozvedli.

zobrazit vztah #1

Bob Dylan

Sally Kirkland a Bob Dylan měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Výška37%Stáří98%'> Kompatibilita 64% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Sally Kirkland79 ŠtírHerečka
americký
Keith Hernandez67 VáhyBaseball
americký
Mark Hebert-
Robert De Niro77 LevHerec
americký
Michael Jarrett-
Bob Dylan80 BlíženciHudebník
americký

FOTOGALERIE

Sally Kirklandová! Nejlepší herečka nominovaná na Oscara a držitelka ceny „Anna“ na Zlatý glóbus! Text Bereketli Sestry Candy Stripe - Sally Kirkland Text Bereketli JFK - Sally Kirkland Sally Kirkland Sally Kirkland Sally Kirkland Sally Kirkland Sally Kirkland Sally Kirkland Sally Kirkland

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Potíže2021Paní GreysonFilm
Kallie2021Margaret SimsFilm
Kallie2021Margaret SimsFilm
Nikdo to nezapsal: Příběhy černých průkopníků2021Ma BarrowTelevizní show
Magie2021Rose BuchananFilm
Kanaánská země2020Host Talk ShowFilm
Černý závoj2020Nana Bettina JaymesFilm
Pekelná díra2020Doktor ParkerFilm
Nové ruce2019SmětFilm
Cuck2019MatkaFilm
Neporazitelný2019Dr. QuadeFilm
Akcelerace2019BettyFilm
Dcery legendy2019CybeleKrátký film
Všechno se to stalo ve čtvrtek2019Scarlett WilkinsonFilm
Robot Romance2019KateřinaKrátký film
Druhý příchod Krista2018HvězdaFilm
Noc v Los Angeles2018Paní ChantillyFilm
Oženit se nebo zemřít2018MargaretFilm
Sarah Q2018HelenaFilm
Zabití2018Dolores PernivueFilm
Když zazvoní2018Lesley JuddFilm
Lék na mysl2018Sandra CarterováKrátký film
Magic Max2018Elaine HartFilm
Nejnenáviděnější žena v Americe2017LenaFilm
Konverzace v L.A.2017Evelyn JamesTelevizní show
Zánik2017RůžeKrátký film
Namalujte to červeně2017AdeleFilm
Sláva2017Sláva 2Krátký film
Sallywood2017Sally KirklandFilm
Wally dostal zbytečný2017Marilyn TuttlebaumFilm
Šťastní malí ptáci2017RuthKrátký film
Buddy Solitaire2016HannaFilm
Odpadkový oheň2016FlorencieFilm
Nerdland2016Starší žena (hlas)Film
Buddy Hutchins2015.BertaFilm
My, bratři2015.ElisabethFilm
Cena za svobodu2015.Francine WayneFilm
40. léta a selhání2015.FlóraTelevizní show
Námluvy Des Moines2015.Ministryně zahraničí Maxine JacksonFilm
Space Trash Men2015.Nancy Drew (hlas)Krátký film
Arctic Plunge2015.Vypravěč (hlas)Krátký film
Vzpomínka na Nigela2015.Film
Dobří Samaritáni2015.Olivia De MillsTelevizní show
Ron a Laura berou Ameriku zpět2014VýpadFilm
Suburban Gothic2014VirginieFilm
Vše co chci na Vanoce2014GwenTV film
Tom v Americe2014BettyKrátký film
Finále2014BabičkaKrátký film
Černý a bílý2014BabičkaKrátký film
Nevěsta z Vegas2014Suzy „Solnička“Film
Probuzený2013Harriet BendiFilm
Zabíjení šťastné2013RůžeKrátký film
Bennington Gothic2013Grand Wentworth (hlas)Televizní show
Archeologie ženy2012MargaretFilm
Broken Roads2012Paní WallaceováFilm
Posey2012PoseyKrátký film
Midnight Scorpion2012Babička DianaKrátký film
Curse of the Sunset Starlet2012ZubKrátký film
Pytel kladiv2011Starší židovská dámaFilm
Divize III: Nejlepší fotbal2011Crystal ViceFilm
Wayshower2011JeenaFilm
Poslední hazard2011VýpadFilm
Jack Reaper2011Haroldova NanaFilm
Návštěvník z Planet Omicron2011JenFilm
When Sally Met Rascal ...2011VýpadKrátký film
Africká Chelsea2011AnnaKrátký film
The Wish Makers of West Hollywood2011MaryFilm
Hoarders: Untold Stories Tori2011Specialista na hromaděníKrátký film
Herci anonymní2011Sally KirklandTV film
Naléhavost2010ProstředníkFilm
Agentura2010MaxTelevizní show
Není tvůj čas2010Madame UlailaKrátký film
Přej si něco2010MaryKrátký film
Zhasnutý2009RůžeFilm
Vzpomínka na Nigela2009Sally KirklandFilm
Kdo jsi2009KrálovnaKrátký film
Ďáblova země2009Sarah MurphyKrátký film
Ať se stane cokoliv2009Gloria WellingtonKrátký film
Již brzy2008Paní Elise SternFilm
Oak Hill2008Elizabeth St. JamesFilm
Richard III2008Královna MargaretFilm
Dům v obležení2008Pat MazurFilm
Paul Cruz: Latin Actor (A Mockuseries)2008Sally KirklandTelevizní show
Ucho pozorovatele2008MarleneKrátký film
Velký Stan2007Madame ForemanFilm
Vzkříšení, Mary2007ZákonyFilm
Duchovní válečníci2007realitní kancelářFilm
Slepé místo2007Penelope DenmoreKrátký film
Hlavní případ2007Matka Dr. GoodeTelevizní show
Seznam2006OlgaFilm
Datum kávy2006Paní MullerováFilm
Factory Girl2006Babička Sedgwick (uncredited)Film
Otisky prstů2006MaryFilm
Hollywoodské sny2006Minster na svatběFilm
Off the Black2006Marianne ReynoldsFilm
Matky a dcery2006NanaFilm
Velká červená bavlněná show2006Fanny KirkwaterováKrátký film
Krátký, ale GAY: Svazek 112006Rachel (segment „Oko za oko“)Film
Adam a Steve2005MaryFilm
Neo Ned2005Shelly NelsonFilm
Co se děje, Scarlet?2005Ruth ZabrinskiFilm
Chtěl2005Sheila BeckwithTelevizní show
Myšlenky zločince2005Může WaldenTelevizní show
Chandler Hall2005VýpadFilm
Znovu2005DuhovkaKrátký film
Pokrevní linie2004JoyceFilm
Mango Kiss2004EmiliaFilm
Oko za oko2004RachelKrátký film
Božský Bruce2003AnitaFilm
Technika růže2002HelenFilm
Kéž byste byli mrtví2002Penelope WilsonFilm
Další hezká tvář2002Sylvie TuckerTV film
Vlčí noc2002Rose mobilní telefonTV film
Uherský měsíc2001Katherine St. CroixFilm
Obvod2001Club Cashier (neoficiálně)Film
Out of the Black2001Elizabeth MalbyFilm
Děkuji, dobrou noc2001DoreenFilm
Audit2001RaissaKrátký film
Manžel jiné ženy2000RoxieTV film
Vzkříšení Blvd.2000Paní De La VegaTelevizní show
Silná medicína2000Stella Riggs, Petrova matkaTelevizní show
Chlapci za stolem2000Film
Edtv1999JeanetteFilm
Hvězdná noc1999Detektiv Brook MurphyFilm
Kuřecí polévka pro duši1999WandaTelevizní show
Pustina1999Dawnie's MotherTelevizní show
Twinkle Toes1999Krátký film
Paranoia1998Dr. KurtzwellFilm
Ostrov1998Marilyn MonroeFilm
Wilbur Falls1998Roberta DevereauxFilm
Statečný nový svět1998RoztomilýTV film
Štěstí1998Profesorka Annie ShermanováTelevizní show
Amnézie1997Charlene HuntFilm
Nadměrné zavazadlo1997LouiseFilm
Malý duch1997Matka duchFilm
Westing Game1997Sydelle PulaskiTV film
Hlad1997Paní. DrytonTelevizní show
Sbohem chovánídevatenáctset devadesát šestMollyTelevizní show
Ženy: Příběhy vášnědevatenáctset devadesát šestAnnieTelevizní show
Zbraně a rtěnkadevatenáct devadesát pětDanielle RobertsFilm
Ozbrojenci1994BennettFilm
Příliv1994MatildaTelevizní show
Picture Windows1994KvětTelevizní show
Údolí panenek1994Helen LawsonTelevizní show
Oko cizince1993LoriFilm
Papírové srdce1993JennyFilm
Dvojitý podvod1993Anita CortezTV film
Žena, která milovala Elvise1993Sandee SloopTV film
Chůva1993Tetování LadyTelevizní show
Double Threat1993Monica MartelFilm
Černá kočka1993EleonoraKrátký film
Navždy1992AngelicaFilm
V zápalu vášně1992Lee AdamsFilm
Udeř Holanďana1992Emma FlegenheimerováFilm
Primární motiv1992Helen PoulasFilm
Stringer1992JoanFilm
Hráč1992Sally KirklandFilm
Double Jeopardy1992Detektiv Phyllis CamdenTV film
Jackovo místo1992KolíkTelevizní show
Havran1992FLÓRATelevizní show
Bulkinova stezka1992Selma BulkinTV film
JFK1991Rose CheramieFilm
Strašidelný1991Janet SmurlTV film
Bullseye!1990WillieFilm
Pomsta1990Rocková hvězdaFilm
Dvě zlé oči1990Eleonora („Černá kočka“)Film
Vlna veder1990Paní CanfieldováTV film
Ocelové magnólie1990Truvy JonesTV film
Largo Desolato1990SuzanaTV film
Nejlepší z nejlepších1989Catherine WadeFilm
Studené nohy1989MaureenFilm
Vysoké sázky1989Bambi, Melanie RoseFilm
Namaluj to černé1989Marion EastonFilm
Rozpálený do běla1989HarrietFilm
Roseanne1988Barbara HealyTelevizní show
Anna1987AnnaFilm
Talking Walls1987ŠlapkaFilm
Zkuste časy1987Agripina Gravanescu-SmithTelevizní show
Ray Bradbury Theatre1985Mary MorrisTelevizní show
Fatální hry1984Diane PaineFilm
To je vražda, napsala1984Evelyn ColbyTelevizní show
Léto1984MatkaTV film
Dvojitá expozice1983ŠlapkaFilm
Milostné dopisy1983Hippie # 2Film
Růže pro Emily1983DrbyKrátký film
Flush1982JanetFilm
Lidská dálnice1982KathrynFilm
Neuvěřitelně se zmenšující ženadevatenáct osmdesát jednaPokladna v obchoděFilm
Falcon Crestdevatenáct osmdesát jednaJejíTelevizní show
Soukromý Benjamin1980HelgaFilm
Gruzínské broskve1980Vivian StarkTV film
Willow B: Ženy ve vězení1980Kate StewartTV film
Supertrain1979Katherine SullyTelevizní show
Rodné město USA1979GwenFilm
Nelegální1979Přítelkyně Dona TonyhoFilm
The Incredible Hulk1978Margaret HollingerováTelevizní show
Lou Grant1977Dr. Eilene Peterson, Vicky DopplerTelevizní show
Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model?1977Z bíléTV film
Zrodila se hvězda1976FotografFilm
Pipe Dreams1976Two Street BettyFilm
stopy1976Cestující ve vlakuFilm
Kapitáni a králové1976AggieTelevizní show
Griffin a Phoenix1976JodyTV film
Charlieho andílci1976Laurie Archer, LonnieTelevizní show
Společnost tří1976VýpadTelevizní show
Vize1976YvetteTelevizní show
Kousněte kulku1975MiláčekFilm
Breakheart Pass1975Jane-MarieFilm
Bláznivá mami1975Ella MaeFilm
Noe1975Pátek-AnneFilm
Death Scream1975MaryTV film
Masakr v Kansas City1975Wilma FloydTV film
Baretta1975RitaTelevizní show
Bronk1975Billie, policistka HaleyTelevizní show
Starsky a Hutch1975Dora Pruitt, Greta WrenTelevizní show
Big Bad Mama1974Barneyho ženaFilm
Planoucí sedla1974Pokladní (uncredited)Film
Candy Stripe zdravotní sestry1974Manželka na kliniceFilm
Petrocelli1974Joan ArnoldTelevizní show
Blume v lásce1973Host na večírku (uncredited)Film
Popelka svoboda1973Fleet ChickFilm
Žihadlo1973KrystalFilm
Takoví jsme byli1973Pony DunbarFilm
Mladé sestry1973Žena na kliniceFilm
Kojak1973Clara, Gloria, ShirleyTelevizní show
Policejní příběh1973Artie's WomanTelevizní show
Brát1973RitaTelevizní show
Nováčci1972Carol BrennerTelevizní show
Skok1971Lou (neoficiálně)Film
Jít domů1971Ann GrahamFilm
Značka X1970Pacient, prezidentova manželkaFilm
Rozchází se1969JoanneFilm
Futz!1969Veselé LeeFilm
Modrý1968Sarah LambertFilm
Hawaii Five-O1968Betty RowanTelevizní show
Dny našich životů1965Tracey SimpsonováTelevizní show
Newyorské televizní divadlo1965Barbara pyšnáTelevizní show
13 nejkrásnějších žen1964Krásná ženaFilm
Všeobecná nemocnice1963v rámciTelevizní show
Hej, zkroutíme se!1961Tanečník (uncredited)Film
Crack in the Mirror1960Bitová část (uncredited)Film
Porozumění1960RuthTelevizní show
VykoupeníPaní AllportováKrátký film
Fantastické divadloLouisa MaeTelevizní show
ZastaralýRůžovýKrátký film
Pane GoodeLynnKrátký film
HlodatClaudetteFilm
Mluvící stromGruzieFilm
Konečný kóddoc. CesmínaFilm
Bobcat MorettiHelene MorettiFilm
LilithLilithFilm
Žena v pokojiMatkaFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Dakin Matthews
    • To je vražda, napsala
      1984
    [zobrazit shodu]
  • M. Emmet Walsh a Sally KirklandM. Emmet Walsh
    • Velký Stan
      2007
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.