Hlavní Vztahy Sam Jones III

Sam Jones III

Sam Jones IIIVěk 38 let zvěrokruhu Býk Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Sam Jones III možná svobodný.

kdo je letní rae seznamka

Vztahy

Sam Jones III byl ve vztahu s Karissou Shannon(2010-2011).



O

Sam Jones III je 38letý americký herec. Narodil se Samuel L. Jones III dne 29. dubna 1983 v Bostonu, MA, USA. Je známý pro Smallville, E.R. Jeho znamení zvěrokruhu je Býk.

Sam Jones III byl na obrazovce zápas s Allison Mack dovnitř Smallville (2001).

Sam Jones III je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a 1979 narození.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Sam Jones III! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým110 měsíců, 6 dní--
Celkový110 měsíců, 6 dní--

Detaily

JménoSam
Prostřední jménoL.
PříjmeníJones III
Celé jméno při narozeníSamuel L. Jones III
Stáří38 let
Narozeniny29. dubna 1983
RodištěBoston, MA, USA
Výška5 '8' (173 cm)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaRovný
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuSmallville, E.R.
Roky aktivní1999 – dosud

Samuel L. Jones III (narozený 29 dubna 1983) je americký herec. On je nejlépe známý pro hraní Pete Ross v prvních třech sezónách Superman televizního seriálu Smallville, Willie Worsley ve filmu z roku 2006 Glory Road, Craig Shilo na Blue Mountain State, Chaz Pratt na ER a Billy Marsh ve filmu z roku 2006 Home of the Statečný.

Více informací o Sam Jones III Méně o Samu Jonesovi III

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Karissa ShannonVztahÚnora 2010201110 měsíců
Karissa Shannon #1

Karissa Shannon

2010 - 2011

Karissa Shannon a Sam Jones III se od sebe oddělili ...[zobrazit pár] #1

Karissa Shannon

2010 - 2011

Karissa Shannon a Sam Jones III pocházejí z března 2010 až 2011.



Vztah 10 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří69%'> Kompatibilita 37% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Sam Jones III38 BýkHerec
americký
Karissa Shannon31 VáhyPornohvězda
americký

FOTOGALERIE

Sam Jones III Sam Jones III Sam Jones III Sam Jones III Sam Jones III Sam Jones III Sam Jones III Sam Jones III Sam Jones III

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Všechno světlo skončí2018AdamFilm
Diagnóza Delicious2016LukeTV film
Stát Blue Mountain: The Movie2015.Craig ShiloFilm
Štěstí a zlata2015.PhilFilm
Krews2010WishboneFilm
Stát Blue Mountain2010Craig ShiloTelevizní show
Obránci2010ZedníkTelevizní show
Bezpečný přístav2009BillyTV film
Armádní manželky2007JakuTelevizní show
Glory Road2006Willie WorsleyFilm
Domov statečného2006Billy MarshFilm
Na jednu noc2006Brandon WilliamsTV film
Kosti2005Tyler NevilleTelevizní show
Smallville: Chloe Chronicles2003Pete RossTelevizní show
Zig Zag2002Louis 'ZigZag' FletcherFilm
Snipes2001ErikuFilm
Smallville2001Pete RossTelevizní show
The Nightmare Room2001Russell BuckinsTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000James MooreTelevizní show
Soudě Amy1999Robert ChetwindTelevizní show
Pensacola: Křídla zlata1997Earvin 'Magic' SchneiderTelevizní show
Procvičování1997Troy EzekielTelevizní show
7. nebedevatenáctset devadesát šestAlexiTelevizní show
Pacific Bluedevatenáctset devadesát šestRicky DavisTelevizní show
JE1994Chaz PrattTelevizní show
NYPD modrá1993Jerome BanksTelevizní show
Saved by the Bell: The New Class1993JeffeTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Sam Jones III a Allison MackAllison Mack
    • Smallville
      2001
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...