Hlavní Chodit S Někým Samantha Lockwoodová

Samantha Lockwoodová

Samantha LockwoodováVěk 39 let zvěrokruhu Býk

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Samantha Lockwood možná svobodná.

Vztahy

Pro Samanthu Lockwoodovou nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Samantha Lockwood je 38letá americká modelka narozená 28. dubna 1982 v Los Angeles, Kalifornie, USA. Její znamení zvěrokruhu je Býk

Samantha Lockwood je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, americký filmový herec, porodnice z 80. let a narození z roku 1982.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Samantha Lockwood! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoSamantha
Prostřední jménoYurosek
PříjmeníLockwood
Celé jméno při narozeníSamantha Yurosek Lockwood
Alternativní jménoSammy
Stáří39 let
Narozeniny28. dubna 1982
RodištěLos Angeles, Kalifornie, USA
Výška5 '8' (173 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníModelka, herečka, spisovatelka, producentka
obsazeníModelka
Více o Samanthě Lockwoodové Méně o Samanthě Lockwoodové

FOTOGALERIE

Samantha Lockwood - focení Me in My Place pro časopis Esquire Samantha Lockwood - focení Me in My Place pro časopis Esquire Samantha Lockwood - focení Me in My Place pro časopis Esquire Samantha Lockwood - focení Me in My Place pro časopis Esquire Samantha Lockwood - focení Me in My Place pro časopis Esquire Samantha Lockwood - focení Me in My Place pro časopis Esquire Samantha Lockwood - focení Me in My Place pro časopis Esquire Samantha Lockwood - focení Me in My Place pro časopis Esquire Samantha Lockwood - focení Me in My Place pro časopis Esquire Samantha Lockwood - focení Me in My Place pro časopis Esquire Samantha Lockwood - focení Me in My Place pro časopis Esquire Samantha Lockwoodová

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Skvělý nápad2015.BlondýnaFilm
Malachi IX2012Megan HunterKrátký film
The Other Country: Starring Burlap to Cashmere2012RachelFilm
Dlouhé černé řasy2011Margaret HamiltonKrátký film
Hawaii Five-02010Cindy PattersonTelevizní show
Zastřelte hrdinu2010KateFilm
Děcko2010SusanKrátký film
Polštář Talk2010Krátký film
Mexické zlato2009ŠeříkFilm
Sonety ve městě2009Film
Ježíš platí nájem2008MaryKrátký film
Zůstaňte v kurzu2007CassandraKrátký film
Ten chlap2007SamKrátký film
Lords of Dogtown2005Topper's Girlfriend 1 (neoficiálně)Film
Sci-Fighter2004PřítelkyněFilm
Chybí ponožka2004AstronautKrátký film
CSI: NY2004Samantha, Party Girl # 2Televizní show
Vraťte se zpět2004DarylKrátký film
Perfektní randeWendy (říká se)Film
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články