Hlavní Chodit S Někým Sara Jay

Sara Jay

Sara JayVěk 43 let zvěrokruhu Štír

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Sara Jay možná svobodná.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích pro Saru Jay.



O

Sara Jay je 43letá americká pornohvězda. Její znamení zvěrokruhu je Štír.

Sara Jay je členem následujících seznamů: Herci z Cincinnati ve státě Ohio, narození v roce 1977 a herci amerických pornografických filmů.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Sara Jay! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoSára
PříjmeníSojka
Stáří43 let
Narozeniny14. listopadu 1977
Výška163 cm
Hmotnost145 liber (66 kg)
StavětAtletický
Barva očíLíska
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuŠtír
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
obsazeníPornohvězda
Poprsí (palce)36
Velikost šálkuJE
Pas (palce)25
Boky (palce)41
Velikost boty9 1/2
PříteliAngelina castro

Sara Jay (narozená 14 listopadu 1977) je americká pornografická herečka, která se do roku 2009 objevila ve více než 240 filmech.

Více o Sara Jay Méně o Sara Jay

FOTOGALERIE

MILFS Like It Big 8 - Sara Jay MILFS Like It Big 8 - Sara Jay MILFS Like It Big 8 - Sara Jay MILFS Like It Big 8 - Sara Jay MILFS Like It Big 8 - Sara Jay MILFS Like It Big 8 - Sara Jay MILFS Like It Big 8 - Sara Jay MILFS Like It Big 8 - Sara Jay MILFS Like It Big 8 - Sara Jay MILFS Like It Big 8 - Sara Jay MILFS Like It Big 8 - Sara Jay MILFS Like It Big 8 - Sara Jay

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Skinz Erotica2018Televizní show
Fifty Shades of Sara Jay, sv. 32017.Film
Penny Pax živě2017.Sara JayTelevizní show
Major Řím2017.Televizní show
A šťastný nový rok!2016Krátký film
Dyked2016Televizní show
LilHumpers2016Televizní show
Maminky lízají dospívající2015.Televizní show
Macecha Videa2015.Televizní show
Co leží dál ... Začátek2013Výkonná Jayne HodderFilm
Kolej Invasion2012Televizní show
Klub špinavých manželek2010Televizní show
Seru na tým pět2008Televizní show
Otroctví zařízení2007Televizní show
Velká prsa ve škole2007Televizní show
Plumper Pass2007Televizní show
Milf Polévka2007Televizní show
Skotsko2007Televizní show
Bangbros klipy2007Televizní show
Velká prsa v práci2006Televizní show
Butts & Blacks2006Televizní show
Sveden pumou2006Televizní show
Pohlaví a podrobení2005Televizní show
Velké mokré zadky2005Televizní show
Máma má prsa2005Televizní show
Doctor Adventures2004Televizní show
Ass Parade2004SáraTelevizní show
Moje honění2004Televizní show
Extrémní Holly2004Televizní show
Tug Jobs2003Televizní show
Můj první učitel sexu2003Televizní show
Mega Cock Cravers2002Televizní show
Cum Fiesta2001Televizní show
Bang Bus2001Televizní show
Manželky v punčochách2001Televizní show
Sara Jay2001Televizní show
Hogtied1998Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...