Hlavní Vztahy Serena Williamsová

Serena Williamsová

Serena Williamsová ŽenatýPořadí 361 1Věk 39 let zvěrokruhu Váhy Vztahy celkem 12 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Serena Williams a Alexis OhanianAlexis Ohanian a Serena Williams jsou od 16. listopadu 2017 manželé 3 roky. zobrazit vztah

Vztahy

Serena Williamsová byla ve vztazích s Patrickem Mouratoglou(2012 - 2015)Drake(2010 - 2015), Amar'e Stoudemire(2010)Ozeáš Chančez(2008), Běžný(2007 - 2011)Jackie Long(2007 - 2008)Brett Ratner(2004 - 2005), Corey Maggette(2004), Keyshawn Johnson(2002 - 2003)a LaVar Arrington(2001-2002).






Serena Williamsová se setkala s Grigorem Dimitrovem(2012).



O

Serena Williams je 39letá americká tenistka narozená 26. září 1981 v Saginaw, Michigan, USA. Její znamení zvěrokruhu je Váhy






kdo je sevyn streeter seznamka

Serena Williams je členem následujících seznamů: narození v roce 1981, olympijské tenistky Spojených států a tenisoví hráči z Floridy.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Sereny Williamsové! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý15 let, 7 měsíců--
Chodit s někým105 let, 1 měsíc1 rok, 6 měsíců1 měsíc, 1 den
Setkání16 měsíců, 2 dny--
Celkový125 let, 7 měsíců1 rok, 9 měsíců1 měsíc, 1 den

Detaily

JménoSerena
Prostřední jménoJameka
PříjmeníWilliams
Celé jméno při narozeníSerena Jameka Williams
Alternativní jménoMomma Smash
Stáří39 let
Narozeniny26. září 1981
RodištěSaginaw, Michigan, USA
Výška5 '9' (175 cm)
Hmotnost70 kg
StavětVelký
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Výrazná vlastnostPiercing do břicha, široká ramena, svalnaté paže
Znamení zvěrokruhuVáhy
SexualitaRovný
NáboženstvíSvědek Jahovah
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
Střední škola(home Schooled)
Univerzita(módní design) Art Institute of Florida
Text povoláníTenista, herečka, producentka
obsazeníTenis
Roky aktivní1995-dosud
Talent Agency (např. Modeling)Celebrity Talent International, propagace sportovců, agentura pro rezervaci zábavy
Schválení značkyTelevizní reklama pro McDonalds (2002), tiskové reklamy na zubní pastu Close-Up 'Serena Williams Limited Edition' Red Gel (2003), televizní reklama pro Double-Mint Gum, se sestrou Venus, tisková reklama na Wilson Hyper Hammer 6.3 Hyper-Carbon raketa. (2000), Print ads for Doublemint Chewing Gum. (2003), Print ad for Avon, 2002., Print ads for the America's Milk Processors''got milk? ' kampaň na mléčné kníry. (2005-06), Tisk reklam na produkty Vicks Sinus NyQuil & DayQuil a propagace výletu do Wimbledonu (2007)., (2009) Televizní reklamy na sušenky „Oreo“ se sestrou Venus Williamsovou v soutěži s profesionálními bratry Manningovými ((2009-11) Tiskové reklamy na tampony Tampax Pearl společnosti Playtex Products Inc., 2008) Tiskové reklamy na Wilsonovu [K] Blade raquet se sestrou Venus., (2010) Tiskové reklamy na sportovní nápoje Gatorade jí blahopřál jako queen of aces '., (2011) Tisk reklam pro OPI laky na nehty a laky na nehty.
Poprsí (palce)36
Velikost šálkuD
Pas (palce)28
Boky (palce)44
Velikost oblečenípatnáct
Velikost boty10
Oficiální webové stránkywww.serenawilliams.com/, twitter.com/serenawilliams, www.facebook.com/SerenaWilliams, www.wtatennis.com/players/player/9044, www.nndb.com/people/205/000023136/
OtecRichard Williams (tenisový trenér)
MatkaOracene Price (trenér)
SestraVenus Williams (tenista)
PříteliCaroline Wozniacki, Freida Pinto, Eva Longoria, Colton haynes

Serena Jameka Williams (narozená 26. září 1981) je americká profesionální tenistka a bývalá světová jednička v ženském singlu tenisu. Získala 23 grandslamových titulů ve dvouhře, nejvíce ze všech hráčů v otevřené éře, a druhá nejvíce za celou dobu za Margaret Court (24). Ženská tenisová asociace (WTA) zařadila světovou jedničku ve dvouhře při osmi různých příležitostech v letech 2002 až 2017. Poprvé se dostala do žebříčku č. 8. července 2002. Při svém šestém místě se umístila v žebříčku po dobu 186 po sobě jdoucích týdnů vázal rekord Steffi Grafové. Celkově je č. 1 po dobu 319 týdnů, což je třetí místo v otevřené éře mezi hráčkami za Grafem a Martinou Navrátilovou.



Více o Sereně Williamsové Méně o Sereně Williamsové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
12Alexis OhanianŽenatýŘíjen 2015současnost, dárek5 let
jedenáctPatrick MouratoglouVztahČerven 2012Srpna 20153 roky
10Grigor DimitrovSetkáníÚnor 2012Srpna 20126 měsíců
9KačerVztahZáří 2010Říjen 20155 let
8Love'e StoudemireVztahSrpna 2010Říjen 20102 měsíce
7Hosea ChanchezVztahÚnora 2008Dubna 20081 měsíc
6BěžnýVztahZáří 2007Únor 20113 roky
5Jackie LongVztahDubna 2007Leden 20089 měsíců
4Brett RatnerVztahÚnora 2004Srpna 20051 rok
3Corey MaggetteVztahLeden 2004Února 20042 měsíce
dvaKeyshawn JohnsonVztahŘíjen 2002Února 20034 měsíce
1LaVar ArringtonVztahProsince 2001Dubna 20024 měsíce
Alexis Ohanian #12

Alexis Ohanian

2015.

Alexis Ohanian a Serena Williams byli ...[zobrazit pár] Patrick Mouratoglou #jedenáct

Patrick Mouratoglou

2012 - 2015

Patrick Mouratoglou a Serena Williams se oddělili ...[zobrazit pár] Grigor Dimitrov #10

Grigor Dimitrov

2012

Grigor Dimitrov a Serena Williams se rozešli ...[zobrazit pár] Kačer #9

Kačer

2010 - 2015

Drake a Serena Williams se rozešli v roce 2015 ...[zobrazit pár] Amar #8

Love'e Stoudemire

2010

Serena Williams a Amar'e Stoudemire se rozešli ...[zobrazit pár] Hosea Chanchez #7

Hosea Chanchez

2008

Hosea Chanchez a Serena Williams se rozešli ...[zobrazit pár] Běžný #6

Běžný

2007 - 2011

Společné a Serena Williams jsou odděleny ...[zobrazit pár] Jackie Long #5

Jackie Long

2007 - 2008

Jackie Long a Serena Williams se rozešli v ...[zobrazit pár] Brett Ratner #4

Brett Ratner

2004 - 2005

Serena Williams a Brett Ratner jsou odděleni ...[zobrazit pár] Corey Maggette #3

Corey Maggette

2004

Corey Maggette a Serena Williams se rozešli ...[zobrazit pár] Keyshawn Johnson #dva

Keyshawn Johnson

2002 - 2003

Keyshawn Johnson a Serena Williams jsou odděleni ...[zobrazit pár] LaVar Arrington #1

LaVar Arrington

2001-2002

LaVar Arrington a Serena Williams se rozešli ...[zobrazit pár] #12

Alexis Ohanian

2015.

Alexis Ohanian a Serena Williams jsou manželé po dobu 3 let. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v říjnu 2015. Po 11 měsících zasnoubení se 16. listopadu 2017 vzali.

Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří52%'> Kompatibilita 46% Děti 1 dítě zobrazit vztah #jedenáct

Patrick Mouratoglou

2012 - 2015

Patrick Mouratoglou a Serena Williamsová pocházejí z období od června 2012 do srpna 2015.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Stáří44%'> Kompatibilita 36% zobrazit vztah #10

Grigor Dimitrov

2012

Grigor Dimitrov a Serena Williamsová se setkali v únoru 2012.

Vztah 6 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 3,4% zobrazit vztah #9

Kačer

2010 - 2015

Drake a Serena Williamsová se datují od září 2010 do října 2015.

cameron fuller a chloe milost moretz
Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří33%'> Kompatibilita 62% zobrazit vztah #8

Love'e Stoudemire

2010

Serena Williams a Amar'e Stoudemire se datují od srpna do října 2010.

Vztah 2 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška91%Stáří98%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah #7

Hosea Chanchez

2008

Hosea Chanchez a Serena Williamsová chodili od března do dubna 2008.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 49% zobrazit vztah #6

Běžný

2007 - 2011

Common a Serena Williamsová měla vztah od září 2007 do února 2011.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah #5

Jackie Long

2007 - 2008

Jackie Long a Serena Williamsová se datují od dubna 2007 do ledna 2008.

Vztah 9 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 59% zobrazit vztah #4

Brett Ratner

2004 - 2005

Serena Williams a Brett Ratner měli vztah od března 2004 do srpna 2005.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří44%'> Kompatibilita 46% zobrazit vztah #3

Corey Maggette

2004

Corey Maggette a Serena Williamsová se datují od ledna do března 2004.

Vztah 2 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 64% zobrazit vztah #dva

Keyshawn Johnson

2002 - 2003

Keyshawn Johnson a Serena Williamsová měli vztah od října 2002 do února 2003.

kdo dělal rande Elvise Presleyho
Vztah 4 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah #1

LaVar Arrington

2001-2002

LaVar Arrington a Serena Williamsová se datují od prosince 2001 do dubna 2002.

Vztah 4 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 65% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Serena Williamsová39 VáhyTenis
americký
Alexis Ohanian38 BýkObchodní
americký
Patrick Mouratogloupadesátka BlíženciTenis
francouzština
Grigor Dimitrov30 BýkTenis
bulharský
Kačer3. 4 ŠtírRapper
kanadský
Love'e Stoudemire38 ŠtírBasketball
americký
Hosea Chanchez39 PannaHerec
americký
Běžný49 RybaRapper
americký
Jackie Long39 ŠtírHerec
americký
Brett Ratner52 BeranFilmový režisér
americký
Corey Maggette41 ŠtírBasketball
americký
Keyshawn Johnson48 RakovinaAmerický fotbal)
americký
LaVar Arrington42 BlíženciAmerický fotbal)
americký
Více partnerů Méně partnerů

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Alexis Olympiaženský1. září 20173 roky starý Alexis Ohanian

FOTOGALERIE

Serena Williams - V sezóně 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóně 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóně 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóně 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóně 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóně 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóně 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóně 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóně 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóně 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williamsová - účast na Velké ceně Monaka F1 2021 Serena Williamsová - účast na Velké ceně Monaka F1 2021

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Kozí tábor2020Krátký film
Nikdy příliš daleko2020Krátký film
Ocean's Eight2018Serena WilliamsováFilm
Nad hlukem2017.Krátký film
Pixely2015.Serena WillamsFilm
7 dní v pekle2015.Serena WilliamsováTV film
Oficiální film Wimbledon 20152015.Film
Legenda Korry2012Žena šalvějTelevizní show
Drop Dead Diva2009Kelly StevensTelevizní show
Hra2006Serena WilliamsováTelevizní show
Avatar: The Last Airbender2005MingTelevizní show
Loonatics Unleashed2005Královna AthénaTelevizní show
Vlasová show2004Agent RossFilm
Camp Lazlo!2004RozrazilTelevizní show
Higglytown Heroes2004Hrdina řidiče sněžného pluhuTelevizní show
Pouliční čas2002Meeka HayesTelevizní show
Moje žena a děti2001Slečno WigginsováTelevizní show
Bernie Mac Show2001Serena WilliamsováTelevizní show
Divize2001Jennifer DavisTelevizní show
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Chloe SpiresTelevizní show
JE1994Alice WatsonTelevizní show
Simpsonovi1989Serena WilliamsováTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně





Zajímavé Články

Redakce Choice

Sarah Sutherland
Sarah Sutherland
28. května 2021 ... zprávy Sarah Sutherlandové, drby, fotky Sarah Sutherlandové, životopis, seznam přátel Sarah Sutherlandové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sarah Sutherlandové. Sarah Sutherland seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sarah Sutherland.
Conor Maynard
Conor Maynard
28. května 2021 ... Zprávy Conora Maynarda, drby, fotografie Conora Maynarda, životopis, seznam přítelkyň Conora Maynarda 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Conora Maynarda. Conor Maynard seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Conora Maynarda.
Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt
Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt
28. května 2021 ... Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
30 obrázků mladé Reese Witherspoon
30 obrázků mladé Reese Witherspoon
Tato galerie obsahuje krásnou mladou Reese Witherspoonovou, včetně jejích fotografií, když byla ještě dítě, a jejích dospívání a počátku 20. let ...
Junjie Qin
Junjie Qin
28. května 2021 ... Zprávy Junjie Qin, drby, fotky Junjie Qin, životopis, seznam přítelkyň Junjie Qin 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Junjie Qin. Seznamka Junjie Qin, 2021, 2020, seznam vztahů Junjie Qin.
Ida Kitaeva a Stan Laurel
Ida Kitaeva a Stan Laurel
28. května 2021 ... Ida Kitaeva a Stan Laurel fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Všechny šílené a děsivé scény v „Beetlejuice“, kterým nebylo rozumět jako dítěti
Všechny šílené a děsivé scény v „Beetlejuice“, kterým nebylo rozumět jako dítěti
Beetlejuice je jedním z těch vzácných filmů, které milují děti i dospělí. Ale existují scény z Beetlejuice, které jste možná nikdy nepoznali ...