Hlavní Vztahy Shemar Moore

Shemar Moore

Shemar Moore Singl127. místo 37Věk 51 let zvěrokruhu Beran Vztahy celkem 15

S kým právě teď chodí?

Shemar Moore je aktuálně svobodný.






Vztahy

Shemar Moore byl ve vztazích s Anabelle Acostovou(2018-2019), Shawna Gordon(2014 - 2015), Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)(2014), Lauriane Gilliéron(2007)Kimberly Elise(2004 - 2005), Ashley Scott(2002 - 2003)Sharlene Royerová(2000), Halle Berry(1996 - 1998), Lela Rochon(devatenáctset devadesát šest), Toni Braxton(1994-1995)a Vivica A. Fox.



Shemar Moore se setkal s Victoria Rowell(2006), Gabrielle Richens(2006), Nia Long a Bobbie Phillips(1993-1994).






O

Shemar Moore je 51letý americký herec. Shemar Franklin Moore se narodil 20. dubna 1970 v Oaklandu v Kalifornii ve Spojených státech a je známý filmem Mladí a neklidní. Jeho znamení zvěrokruhu je Beran.



Shemar Moore byl v 8 zápasech na obrazovce, včetně Alexie Robinson Mladí a neklidní (1973), Jennifer Gatti v Mladí a neklidní (1973), Kimberly Elise dovnitř Deník šílené černé ženy (2005), Michelle Stafford v Mladí a neklidní (1973)a Michelle Thomas Mladí a neklidní (1973).

Shemar Moore je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, herci z Kalifornie a američtí televizní herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Shemar Moore! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někýmjedenáct1 rok, 8 měsíců7 měsíců, 3 dny1 měsíc, 1 den
Setkání41 rok3 měsíce, 1 den-
Celkovýpatnáct1 rok, 8 měsíců6 měsíců1 měsíc, 1 den

Detaily

JménoShemar
Prostřední jménoFranklin
PříjmeníMoore
Celé jméno při narozeníShemar Franklin Moore
Alternativní jménoShemar Franklin Moore
Stáří51 let
Narozeniny20. dubna 1970
RodištěOakland, Kalifornie, Spojené státy
Výška6 '1' (185 cm)
Hmotnost88 liber
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
NáboženstvíBorn-Again Christian
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
Střední školaStřední škola Henryho M. Gunna v Palo Alto v Kalifornii: třída 1988
UniverzitaSanta Clara University, USA
Text povoláníHerec, model, režisér
obsazeníHerec
Získejte slávuMladí a neklidní
Roky aktivní1994 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)DNA Model Management (New York City), Innovative Artists (L.A.)
Schválení značky(2003) Televizní reklama: Old Navy
Velikost boty12
Oficiální webové stránkywww.dnamodels.com/celebrity/shemar-moore/portfolio#/page/1, shemarmoore.com/, twitter.com/shemarmoore, www.facebook.com/shemarmoore, instagram.com/shemarfmoore, www.nndb.com/ lidé / 001/000103689 /

Shemar Franklin Moore (narozený 20 dubna 1970) je americký herec a bývalý módní model. Mezi jeho významné role patří role Malcolma Winterse ve filmech Mladí a neklidní (1994 - 2005), Derek Morgan ve filmu CBS's Criminal Minds (2005 - 2016) a jako třetí stálý hostitel Soul Train (1999 - 2003). stálý v televizním seriálu Birds of Prey. V roce 2017 se stal vedoucím v televizním seriálu S.W.A.T. Moore získal osm cen NAACP Image Awards a 2000 Emmy Award za vynikající vedlejší roli v činoherním seriálu za roli ve filmu Mladí a neklidní. Za roli ve filmu Criminal Minds byl také nominován na cenu People's Choice Award.

Více o Shemarovi Mooreovi Méně o Shemarovi Mooreovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
patnáctZástupný obrázek pro Anabelle AcostaVztahLedna 2018Ledna 20191 rok
14Shawna GordonVztah201420151 rok
13Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)Vztah20142014-
12Lauriane GilliéronVztah20072007-
jedenáctVictoria RowellSetkání20062006-
10Gabrielle RichensSetkání20062006-
9Kimberly EliseVztahČervenec 2004Říjen 20051 rok
8Ashley ScottVztahŘíjen 2002Září 200311 měsíců
7Sharlene RoyerVztah20002000-
6Nia LongSetkání -
5Halle BerryVztahČerven 1996Únor 19981 rok
4Lela RochonVztahKvěten 1996Červen 19961 měsíc
3Toni BraxtonVztahListopadu 1994Květen 19956 měsíců
dvaBobbie PhillipsSetkání199319941 rok
1Vivica A. FoxNeznámý -
Zástupný obrázek pro Anabelle Acosta #patnáct

Zástupný obrázek pro Anabelle Acosta

2018-2019

Anabelle Acosta a Shemar Moore jsou samostatné ...[zobrazit pár] Shawna Gordon #14

Shawna Gordon

2014 - 2015

Shawna Gordon a Shemar Moore jsou odděleni ...[zobrazit pár] Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) #13

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2014

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) a Shemar Moore ...[zobrazit pár] Lauriane Gilliéron #12

Lauriane Gilliéron

2007

Lauriane Gilliéron a Shemar Moore jsou odděleny ...[zobrazit pár] Victoria Rowell #jedenáct

Victoria Rowell

2006

Victoria Rowell a Shemar Moore jsou oddělené ...[zobrazit pár] Gabrielle Richens #10

Gabrielle Richens

2006

Gabrielle Richens a Shemar Moore se rozcházejí ...[zobrazit pár] Kimberly Elise #9

Kimberly Elise

2004 - 2005

Kimberly Elise a Shemar Moore se rozešli v ...[zobrazit pár] Ashley Scott #8

Ashley Scott

2002 - 2003

Shemar Moore a Ashley Scott se rozešli v Se ...[zobrazit pár] Sharlene Royer #7

Sharlene Royer

2000

Sharlene Royer a Shemar Moore jsou odděleni ...[zobrazit pár] Nia Long #6

Nia Long

Shemar Moore a Nia Long byli ve vztahu ...[zobrazit pár] Halle Berry #5

Halle Berry

1996 - 1998

Shemar Moore a Halle Berry jsou odděleni ...[zobrazit pár] Lela Rochon #4

Lela Rochon

devatenáctset devadesát šest

Lela Rochon a Shemar Moore jsou odděleny ...[zobrazit pár] Toni Braxton #3

Toni Braxton

1994-1995

Toni Braxton a Shemar Moore se rozešli v Ma ...[zobrazit pár] Bobbie Phillips #dva

Bobbie Phillips

1993-1994

Bobbie Phillips a Shemar Moore se rozešli v ...[zobrazit pár] Vivica A. Fox #1

Vivica A. Fox

Vivica A. Fox a Shemar Moore byli v rela ...[zobrazit pár] #patnáct

Zástupný obrázek pro Anabelle Acosta

2018-2019

Anabelle Acosta a Shemar Moore měli vztah od ledna 2018 do ledna 2019.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří13%'> Kompatibilita 62% zobrazit vztah #14

Shawna Gordon

2014 - 2015

Shawna Gordon a Shemar Moore měli vztah od roku 2014 do roku 2015.

kdo je alexis bledel chodit s někým
Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 24% zobrazit vztah #13

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2014

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) a Shemar Moore měli vztah od roku 2014 do roku 2014.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Stáří1%'> Kompatibilita 16% zobrazit vztah #12

Lauriane Gilliéron

2007

Lauriane Gilliéron a Shemar Moore se datují v roce 2007.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 74% zobrazit vztah #jedenáct

Victoria Rowell

2006

Victoria Rowell a Shemar Moore se setkali v roce 2006.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 3,4% zobrazit vztah #10

Gabrielle Richens

2006

Gabrielle Richens a Shemar Moore se setkaly v roce 2006.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 67% zobrazit vztah #9

Kimberly Elise

2004 - 2005

Kimberly Elise a Shemar Moore se datují od srpna do října 2005.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří52%'> Kompatibilita 57% zobrazit vztah #8

Ashley Scott

2002 - 2003

Shemar Moore a Ashley Scott pocházejí od října 2002 do září 2003.

Vztah 11 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah #7

Sharlene Royer

2000

Sharlene Royer a Shemar Moore měli vztah od roku 2000 do roku 2000.

OpatřeníVýsledekVýška73%'> Kompatibilita 18% zobrazit vztah #6

Nia Long

Shemar Moore a Nia Long měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Výška91%Stáří98%'> Kompatibilita 62% zobrazit vztah #5

Halle Berry

1996 - 1998

Shemar Moore a Halle Berry se datují od roku 1997 do února 1998.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří33%'> Kompatibilita 57% zobrazit vztah #4

Lela Rochon

devatenáctset devadesát šest

Lela Rochon a Shemar Moore měli vztah od května 1996 do června 1996.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 39% zobrazit vztah #3

Toni Braxton

1994-1995

Toni Braxton a Shemar Moore se datují od listopadu 1994 do května 1995.

Vztah 6 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška91%Stáří52%'> Kompatibilita 61% zobrazit vztah #dva

Bobbie Phillips

1993-1994

Bobbie Phillips a Shemar Moore se setkali v roce 1993.

je Fred Goldman stále ženatý
Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 79% zobrazit vztah #1

Vivica A. Fox

Vivica A. Fox a Shemar Moore měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 44% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Shemar Moore51 BeranHerec
americký
Zástupný obrázek pro Anabelle Acosta3. 4 RybaHerečka
americký
Shawna Gordon31 KozorohFotbal
americký
Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)28 RybaOsobnost
americký
Lauriane Gilliéron36 LevModelka
švýcarský
Victoria Rowell62 BýkHerečka
americký
Gabrielle Richens46 PannaModel (dospělý / půvab)
britský
Kimberly Elise54 BeranHerečka
americký
Ashley Scott43 RakovinaHerečka
americký
Sharlene Royer- Herečka
kanadský
Nia Longpadesátka ŠtírHerečka
americký
Halle Berry54 LevHerečka
americký
Lela Rochon57 BeranHerečka
americký
Toni Braxton53 VáhyZpěvák
americký
Bobbie Phillips49 VodnářHerečka
americký
Vivica A. Fox56 LevHerečka
americký
Více partnerů Méně partnerů

FOTOGALERIE

Shemar Moore a Halle Berry na 54. výročním udílení cen Zlatý glóbus (1997) Shemar Moore a Halle Berry na 54. výročním udílení cen Zlatý glóbus (1997) Shemar Moore a Halle Berry na 54. výročním udílení cen Zlatý glóbus (1997) Shemar Moore a Sharlene Royer Shemar Moore a Lela Rochon Shemar Moore a Lela Rochon Shemar Moore a Lela Rochon Shemar Moore a Victoria Rowell Shemar Moore a Ashley Scott Shemar Moore a Ashley Scott Shemar Moore a Ashley Scott Shemar Moore a Ashley Scott

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Vláda Supermanů2019Cyborg (hlas)Film
S.W.A.T.2017Daniel 'Hondo' HarrelsonTelevizní show
The Bounce Back2016Matthew TaylorFilm
Zabij mě, smrtící2015Vyúčtujte hráče na klavírFilm
Deník šílené černé ženy2005OrlandoFilm
Myšlenky zločince2005Derek MorganTelevizní show
Výplň sedadel2004TrentFilm
Oboustranné chyby2004Collins FarwellTV film
Zelenější2004Ricky JohnsonFilm
Nikki a Nora2004ATV film
Pronásleduje Alici2003TV film
Draví ptáci2002Jesse ReeseTelevizní show
Půl na půl2002Mír láskaTelevizní show
Bratři2001Terry WhiteFilm
Jak si vzít miliardáře: Vánoční pohádka2000Jason HuntTV film
Box Marley2000Film
Osobnost2000ZekeTV film
Máslo1998Freddy RolandFilm
Rodina matky Flory1998Lincoln FlemingTelevizní show
Pro tvou lásku1998Dakota CollinsTelevizní show
Hav Spousta1997ChrisiFilm
Arli $$devatenáctset devadesát šestSammy StiltonTelevizní show
Malcolm a Eddiedevatenáctset devadesát šestTyTelevizní show
Moeshadevatenáctset devadesát šestHrabě ThomasTelevizní show
Jamie Foxx Showdevatenáctset devadesát šestElisterTelevizní show
Chicago Hope1994Bobby BarrettTelevizní show
Living Single1993Jon MarcTelevizní show
Chůva1993Shemar MooreTelevizní show
Mladí a neklidní1973Malcolm WintersTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Alexia Robinson
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Jennifer Gatti
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Shemar Moore a Kimberly EliseKimberly Elise
    • Deník šílené černé ženy
      2005
    [zobrazit shodu]
  • Michelle Stafford
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Michelle Thomas
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Siena Goines
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Shemar Moore a Victoria RowellVictoria Rowell
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Tonya Williamsová
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]





Zajímavé Články

Redakce Choice

Sarah Sutherland
Sarah Sutherland
28. května 2021 ... zprávy Sarah Sutherlandové, drby, fotky Sarah Sutherlandové, životopis, seznam přátel Sarah Sutherlandové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sarah Sutherlandové. Sarah Sutherland seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sarah Sutherland.
Conor Maynard
Conor Maynard
28. května 2021 ... Zprávy Conora Maynarda, drby, fotografie Conora Maynarda, životopis, seznam přítelkyň Conora Maynarda 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Conora Maynarda. Conor Maynard seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Conora Maynarda.
Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt
Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt
28. května 2021 ... Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
30 obrázků mladé Reese Witherspoon
30 obrázků mladé Reese Witherspoon
Tato galerie obsahuje krásnou mladou Reese Witherspoonovou, včetně jejích fotografií, když byla ještě dítě, a jejích dospívání a počátku 20. let ...
Junjie Qin
Junjie Qin
28. května 2021 ... Zprávy Junjie Qin, drby, fotky Junjie Qin, životopis, seznam přítelkyň Junjie Qin 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Junjie Qin. Seznamka Junjie Qin, 2021, 2020, seznam vztahů Junjie Qin.
Ida Kitaeva a Stan Laurel
Ida Kitaeva a Stan Laurel
28. května 2021 ... Ida Kitaeva a Stan Laurel fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Všechny šílené a děsivé scény v „Beetlejuice“, kterým nebylo rozumět jako dítěti
Všechny šílené a děsivé scény v „Beetlejuice“, kterým nebylo rozumět jako dítěti
Beetlejuice je jedním z těch vzácných filmů, které milují děti i dospělí. Ale existují scény z Beetlejuice, které jste možná nikdy nepoznali ...