Hlavní Vztahy Slick Woods

Slick Woods

Slick WoodsVěk 24 let zvěrokruhu Lev Vztahy celkem 2 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Slick Woods možná svobodný.

Vztahy

Slick Woods byl ve vztazích s Micky Munday(2019)a Adonis Bosso(2016-2019).



O

Slick Woods je 24letý americký model. Simone Marie Thompson se narodila 13. srpna 1996 v Minneapolis v Minnesotě v USA a je známá pro 50 nejlepších modelů. Její znamení zvěrokruhu je Lev.

Slick Woods je členem následujících seznamů: americké modelky, LGBT modelky a narození v roce 1996.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Slick Woods! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někýmdva3 roky2 roky, 7 měsíců2 roky, 1 měsíc
Celkovýdva3 roky2 roky, 7 měsíců2 roky, 1 měsíc

Detaily

JménoSimone
Prostřední jménoMarie
PříjmeníLes
Celé jméno při narozeníSimone Marie Thompson
Alternativní jménoSlick Woods
Narozeniny13. srpna 1996
RodištěMinneapolis, Minnesota, USA
Výška5 '10' (178 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůVícebarevný
Výrazná vlastnostZuby
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaBisexuální
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
Text povoláníMóda / model dráhy
obsazeníModelka
Získejte slávuTop 50 modelů
Talent Agency (např. Modeling)Lvi - Los Angeles, Lvi - New York
Poprsí (palce)32
Pas (palce)25
Boky (palce)35
Velikost boty8.5
Oficiální webové stránkymodels.com/models/simone-thompson, www.instagram.com/slickwoods/?hl=cs, www.thelionsny.com/div/womenla/model/slickwoods3/p/1314/c/-1/, www.thelionsny .com / div / ženy / model / slickwoods3 / p / 836 / c / -1 /? sid = 54014

Simone Thompson, (narozená 13. srpna 1996), lépe známá jako Slick Woods, je americká modelka a herečka, známá svou holou hlavou, rozevřenými zuby a tetováním. Woods je součástí hnutí „Social Media Modeling“ nebo „Instagirl“, protože má stoupence v šestimístném rozsahu. Nejvýrazněji modeluje pro Rihannu a Marca Jacobse. Objevila se v několika mezinárodních vydáních Vogue a v kampani pro Calvina Kleina. V kalendáři Pirelli pro rok 2018 je uvedena spolu s celebritami, jako jsou Naomi Campbell, Lupita Nyong'o a Diddy.

Více o Slick Woods Méně o Slick Woods

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaMicky MundayVztah2019 -
1Adonis BossoVztah201620193 roky
Micky Munday #dva

Micky Munday

2019

Micky Munday začal chodit s Slick Woods na 20 ...[zobrazit pár] Adonis Bosso #1

Adonis Bosso

2016-2019

Adonis Bosso a Slick Woods se oddělili v 201 ...[zobrazit pár] #dva

Micky Munday

2019

Micky Munday a Slick Woods spolu chodí od roku 2019.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Stáří69%'> Kompatibilita 67% zobrazit vztah #1

Adonis Bosso

2016-2019

Adonis Bosso a Slick Woods pocházejí z let 2016 až 2019.



Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 46% Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Slick Woods24 LevModelka
americký
Micky Munday33 BeranRapper
americký
Adonis Bosso30 RakovinaModelka
Pobřeží slonoviny

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Safírmužský13. září 20182 roky starý Adonis Bosso

FOTOGALERIE

Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles Slick Woods - Zobrazuje její břicho, když je viděn s přáteli v Los Angeles

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Goldie2019GoldieFilm
Love & Hip Hop: Hollywood2014Televizní show
Catfish: The TV Show2012Televizní show
Miluj advent2011Slick WoodsTelevizní show
Wild 'N Out2005Televizní show

Zajímavé Články