Hlavní Vztahy Sophia Loren

Sophia Loren

Sophia Loren OvdovělýPořadí 1910 -296Věk 86 let zvěrokruhu Panna Vztahy celkem 2 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Sophia Loren a jsou ovdovělí.

Vztahy

Sophia Loren byla dříve vdaná za Carla Pontiho(1966 - 2007).



s kým chodí Shawn Mendes?

Říká se, že Sophia Loren se spojila s Cary Grantem(1957).

O

Sophia Loren je 86letá italská herečka. Narodila se Sofia Villani Scicolone 20. září 1934 v Římě v italském Laziu a je známá pro hausbót, manželský italský styl, dvě ženy. v kariéře, která sahá od roku 1949 do současnosti. Její znamení zvěrokruhu je Panna.

kdo je jantarový lancaster zasnoubený

Sophia Loren byla na 24 zápasech na obrazovce, včetně Cary Granta Hausbót (1958), Marlon Brando Hraběnka z Hongkongu (1967), Paul Newman v Lady L. (1965), Anthony Perkins dovnitř Touha pod jilmy (1958)a Anthony Quinn Černá orchidej (1958).



Sophia Loren je členem následujících seznamů: držitelé čestných cen Akademie, vítězové Oscarů za nejlepší herečku a držitelé cen Grammy.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Sophia Loren! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý154 let--
Říká se18 měsíců, 3 dny--
Celkovýdva54 let27 let, 4 měsíce8 měsíců, 3 dny

Detaily

JménoSophia
Prostřední jménoVillans
PříjmeníLoren
Celé jméno při narozeníSofia Villani Scicolone
Alternativní jménoSofia Loren, Sofia Lazzaro, Italská Marilyn Monroe, Sofia Scicolone, Sophia Loren, Sofia Villani Scicolone
Stáří86 let
Narozeniny20. září 1934
RodištěŘím, Lazio, Itálie
Výška5 '9' (175 cm)
Hmotnost130 liber (59 kg)
StavětSmyslný
Barva očíLíska
Barva vlasůObarvená červená
Výrazná vlastnostKřivky, oči
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostitalština
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuHausbót, manželství v italském stylu, dvě ženy.
Roky aktivní1950 – dosud, 1949 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Leonard Hirshan Management, Inc (LA), Corbis Entertainment
Schválení značkyTelevizní reklama: Parmacotto (italské prosciutto), televizní reklama: Malma (polský výrobce nudlí)., (1981) TV reklama: řada parfémů „Sophia“, (1981) TV reklama: Lux Soap, Pirelli (2006)
Poprsí (palce)38
Velikost šálkuC
Pas (palce)24
Boky (palce)38
Velikost boty7
Oficiální webové stránkywww.lorenarchives.com/, www.biography.com/people/sophia-loren-9386318, www.allmovie.com/artist/sophia-loren-p43272, www.sophialoren.com/, twitter.com/sophia_loren, www. rottentomatoes.com/celebrity/sophia_loren, www.discogs.com/artist/330164
OtecRiccardo Scicolone
MatkaRomilda Villani (1914-1991)
BratrGiuliano, Giuseppe
SestraAnna Maria Villani Scicolone
PříteliGia Scala, Anita Ekberg
Oblíbení lidéChristian Dior (módní idol), Valentino (módní idol), Armani (módní idol)
Oblíbená místaNeapol
Oblíbená jídlaTěstoviny
Oblíbené barvySíť
Oblíbené příslušenstvíSluneční brýle

Sofia Villani Scicolone Dame Grand Cross OMRI (narozená 20. září 1934), známá profesionálně jako Sophia Loren, je italská herečka. Rozpoznatelná hvězda hollywoodského Zlatého věku byla americkým filmovým institutem pojmenována jako 21. největší ženská hvězda klasického hollywoodského kina. V současné době je jedinou žijící herečkou a nejlépe hodnocenou žijící osobou na seznamu.



kdo je seznamka Courtney Miller
Více o Sophii Loren Méně o Sophii Loren

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaCary GrantSetkání R Leden 1957Září 19578 měsíců
1Carlo PontiŽenatý195310. ledna 200754 let
Cary Grant #dvaPověst

Cary Grant

1957

Říkalo se, že Sophia Loren a Cary Grant ...[zobrazit pár] Carlo Ponti #1

Carlo Ponti

1953-2007

Sophia Loren a Carlo Ponti se vzali za ...[zobrazit pár] #dva

Cary Grant

1957 (fáma)

Říká se, že Sophia Loren se spojila s Cary Grantem v lednu 1957.

Vztah 8 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 19% zobrazit vztah #1

Carlo Ponti

1953-2007

Sophia Loren a Carlo Ponti byli manželé 40 let. Chodili spolu 4 roky poté, co se dali dohromady v roce 1953. Po 9 letech zasnoubení se vzali 9. dubna 1966. O 40 let později Carlo Ponti zemřel a zanechal po sobě svého partnera a 2 děti.

Vztah 54 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří1%'> Kompatibilita dvacet% Děti 2 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Sophia Loren86 PannaHerečka
italština
Cary Grant82 KozorohHerec
britský
Carlo Ponti94 StřelecFilmový / televizní producent
italština

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Maria Marcello Mastroianni
Carlo Fortunaromužský29. prosince 196852 let Carlo Ponti
Edwardemužský6. ledna 197348 let Carlo Ponti

FOTOGALERIE

Pět mil do půlnoci - Sophia Loren, Gig Young Pět mil do půlnoci - Sophia Loren, Anthony Perkins Angela - Sophia Loren Sophia Loren, Shirley MacLaine, Marion Cotillard, Nicole Kidman a Halle Berry na 81. výročním udílení Oscarů (2009) Sophia Loren, Shirley MacLaine, Marion Cotillard, Nicole Kidman a Halle Berry na 81. výročním udílení Oscarů (2009) Sophia Loren, Shirley MacLaine, Marion Cotillard, Nicole Kidman a Halle Berry na 81. výročním udílení Oscarů (2009) Sophia Loren Sophia Loren Sophia Loren Sophia Loren Tab Hunter - Ten druh ženy Tab Hunter - Ten druh ženy

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Život před námi2020Madam vstalaFilm
Lidský hlas2014AngelaKrátký film
Můj dům je plný zrcadel2010Romilda VillaniTV film
Devět2009MatkaFilm
Příliš mnoho romantiky ... Je čas na plněné papriky2004Maria (jako Sofia Loren)Film
Mezi cizími lidmi2002OliviaFilm
Francesca a Nunziata2001Francesca MontorsiTV film
slunce1997Máma LevyováFilm
Grumpier Old Mendevatenáct devadesát pětMaria Sophia Coletta RagettiFilm
Připraven k nošení1994Isabella de la FontaineFilm
Sobota, neděle a pondělí1990Rosa PriorFilm
Utíkat1989CesiraTV film
Štěstí poutník1988LuciaTelevizní show
Odvaha1986Marianna MiraldoTV film
Něco blond1984svítáníTV film
Sophia Loren: Její vlastní příběh1980Romilda Villani, SophiaTV film
Palebná síla1979Adele TascaFilm
Blood Feud1978Titina PaternoFilm
Mosazný terč1978MaraFilm
Speciální den1977Antonietta TaberiFilm
Angela1977Angela KincaidFilm
Crossing Cassandra1976Jennifer Rispoli ChamberlainováFilm
Kukla gangstera1975PupaFilm
Voyage1974Adriana de MauroFilm
Výrok1974Teresa LeoniFilm
Krátké setkání1974Anna JessonTV film
Bílá červená a ...1972Sestra GermanFilm
Muž z La Mancha1972Aldonza, DulcineaFilm
Lady Liberty1971Maddalena CiarrapicoFilm
Knězova žena1971Valeria BilliFilm
Mera Naam Joker1970Self: obrázek na obálce Life Magazine (uncredited)Film
Slunečnice1970GiovannaFilm
Duchové - italský styl1968Maria LojaconoFilm
Hraběnka z Hongkongu1967NatashaFilm
Více než zázrak1967Isabella CandeloroFilm
Arabeska1966Yasmin AzirFilm
Judith1966Judith AuerbachFilm
Lady L.1965Lady L, Lady Louise LendaleFilm
Provoz kuše1965Nora Van OstamgenFilm
Manželský italský styl1964Filumena MarturanoFilm
Pád římské říše1964LucillaFilm
Včera, dnes a zítra1963Adelina Sbaratti, Anna Molteni, MaraFilm
Boccaccio '701962Zoe (segment 'La riffa')Film
Nůž v ráně1962Lisa MacklinFilm
Odsouzen z Altony1962Johanna von GerlachFilm
El Cid1961JimenaFilm
paní1961Catherine Hubscher, známá jako „Madame Sans-Gêne“Film
Dech skandálu1960Princezna OlympiaFilm
Heller v růžových punčochách1960Angela RossiniFilm
Začalo to v Neapoli1960Lucia CurcioFilm
Milionářka1960Zjevení PáněFilm
Dvě ženy1960CesiraFilm
Ten druh ženy1959KayFilm
Touha pod jilmy1958Anna, nevlastní matka manželky EfraimovéFilm
Hausbót1958Cinzia ZaccardiFilm
Černá orchidej1958bílá růžeFilm
Klíč1958HvězdaFilm
Chlapec na delfínovi1957PhaedraFilm
Jsme v galerii1957MarisaFilm
Legenda o ztracených1957denFilm
Pýcha a vášeň1957JuanaFilm
Naštěstí být ženou1955Antonietta FallariFilm
Skandál v Sorrentu1955Sofia Cocozza - 'a Smargiassa'Film
Znamení Venuše1955Agnese TirabassiFilm
Millerova krásná manželka1955CarmelaFilm
Attila1954HonoriaFilm
Jednoho dne u okresního soudu1954AnnaFilm
Neapolský kolotoč1954bočníFilm
Chudoba a šlechta1954klenotFilm
Anatomie lásky1954Krásná dívka (segment „Kamera“)Film
Zlato Neapole1954Sofie (segment „Pizzy na úvěr“)Film
The River Girl1954Nives MongoliniFilm
Škoda, že je špatná1954Lina StroppianiFilm
Poutník lásky1954Beppina Delli Colli, JulieFilm
Země Campanelli1954BonbónFilm
Aida1953AidaFilm
Dvě noci s Kleopatrou1953Kleopatra, NiscaFilm
Afrika pod mořem1953Barbara Lama |Film
Neděle dobrých lidí1953AgnesFilm
Obchodování s bílými ženami1952Elvira (jako Sofia Lazzaro)Film
Oblíbené1952Leonora (jako Sofia Lazzaro)Film
Zorrův sen1952Conchita (jako Sofia Scicolone)Film
Klavírní tuner dorazil1952Friend of Juliet (jako Sofia Lazzaro)Film
Anna1951Vittorioův asistent v nočním klubu (uncredited)Film
Byl to on ... ano! Jo!1951Odalisque (jako Sofia Lazzaro)Film
Kam kráčíš1951Lygia's Slave (neoficiálně)Film
Jsem capataz1951Sekretářka diktátora (jako Sofia Scicolone)Film
Bílá malomocenství1951Dívka v penzionu (jako Sofia Lazzaro)Film
Samozřejmě kouzelník1951Nevěsta (jako Sofia Scicolone)Film
Miliardář Milan1951Prodavačka z baru (jako Sofia Scicolone)Film
Pán páry1951Tanečnice (jako Sofia Lazzaro)Film
Totò Tarzan1950Tarzanid (uncredited)Film
Srdce na moři1950Dívka v restauraci (uncredited)Film
Šest manželek Modrovousa1950Unesená dívka (jako Sofia Lazzaro)Film
Hlasování1950Prostý občan na festivalu Piedigrotta (uncredited)Film
Ed Sullivan Show1948HerečkaTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Cary Grant a Sophia LorenCary Grant
    • Hausbót
      1958
    [+1 další]
  • Marlon Brando a Sophia LorenMarlon Brando
    • Hraběnka z Hongkongu
      1967
    [zobrazit shodu]
  • Paul Newman a Sophia LorenPaul Newman
    • Lady L.
      1965
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Anthony PerkinsAnthony Perkins
    • Touha pod jilmy
      1958
    [+1 další]
  • Sophia Loren a Anthony QuinnAnthony Quinn
    • Heller v růžových punčochách
      1960
    [+2 další]
  • Sophia Loren a Charlton HestonCharlton Heston
    • El Cid
      1961
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Clark GableClark Gable
    • Začalo to v Neapoli
      1960
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a David NivenDavid niven
    • Lady L.
      1965
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a George PeppardGeorge Peppard
    • Provoz kuše
      1965
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Gregory PeckGregory Peck
    • Arabeska
      1966
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Jean-Paul BelmondoJean-Paul Belmondo
    • Dvě ženy
      1960
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a John GavinJohn Gavin
    • Dech skandálu
      1960
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Marcello MastroianniMarcello Mastroianni
    • Včera, dnes a zítra
      1963
    [+5 dalších]
  • Sophia Loren a Maurice ChevalierMaurice Chevalier
    • Dech skandálu
      1960
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Omar SharifOmar Sharif
    • Více než zázrak
      1967
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Peter OPeter O'Toole
    • Muž z La Mancha
      1972
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Peter SellersPeter Sellers
    • Milionářka
      1960
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Richard BurtonRichard Burton
    • Krátké setkání
      1974
    [+1 další]
  • Sophia Loren a Richard HarrisRichard Harris
    • Crossing Cassandra
      1976
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Stephen BoydStephen Boyd
    • Pád římské říše
      1964
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Vittorio De SicaVittorio De Sica
    • Millerova krásná manželka
      1955
    [zobrazit shodu]
  • Sophia Loren a Walter MatthauWalter Matthau
    • Grumpier Old Men
      devatenáct devadesát pět
    [zobrazit shodu]
  • Vittorio Gassman a Sophia LorenVittorio Gassman
    • Duchové - italský styl
      1968
    [zobrazit shodu]
  • William Holden a Sophia LorenWilliam Holden
    • Klíč
      1958
    [zobrazit shodu]
Více zápasů na obrazovce Sophia Loren Méně zápasů Sophia Loren na obrazovce

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...