Hlavní Vztahy Steve Young

Steve Young

Steve Young ŽenatýVěk 59 let zvěrokruhu Váhy Vztahy celkem 2 Děti
4 děti

S kým právě teď chodí?

Steve Young a Barbara GrahamBarbara Graham a Steve Young jsou od 14. prosince 1999 manželé 21 let. zobrazit vztah

Vztahy

Steve Young byl ve vztahu s Christy Fichtner.

kdo je jenny mccarthy seznamka

O

Steve Young je 59letý hráč amerického fotbalu. Jon Steven Young se narodil 11. října 1961 v Salt Lake City v Utahu v USA. Je známý 3 × šampionem Super Bowl (XXIII, XXIV, XXIX). Jeho znamení zvěrokruhu je Váhy.



Steve Young je členem následujících seznamů: narození 1961, quarterbacky amerického fotbalu a People from Greenwich, Connecticut.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Steva Younga! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

který byl Angie Stone ženatý

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý121 let, 2 měsíce--
Chodit s někým1---
Celkovýdva21 let, 2 měsíce10 let, 7 měsíců-

Detaily

JménoJon
Prostřední jménoSteven
PříjmeníMladá
Celé jméno při narozeníJon Steven Young
Alternativní jménoSteve Young, Jon Steven Young
Stáří59 let
Narozeniny11. října 1961
RodištěSalt Lake City, Utah USA
Výška6 '2' (188 cm)
Hmotnost215 liber (98 kg)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuVáhy
SexualitaRovný
Náboženstvíkřesťan
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaGreenwich (CT)
UniverzitaByu, Colorado
Text povoláníFotbalista
obsazeníAmerický fotbal)
Pozice amerického fotbaluRozehrávač
NávrhVypracoval Tampa Bay Buccaneers v 1. kole (1. celkově) doplňkového draftu NFL z roku 1984.
síň slávyUveden do síně slávy v roce 2005
Získejte slávu3 × šampion Super Bowl (XXIII, XXIV, XXIX)

Jon Steven Young (narozen 11.10.1961) je bývalý profesionální rozohrávač amerického fotbalu, který hrál v National Football League (NFL) po dobu 15 sezón, především v San Francisku 49ers. On také hrál za NFL Tampa Bay Buccaneers a Los Angeles Express z United States Football League (USFL). Young hrál univerzitní fotbal na Univerzitě Brighama Younga (BYU), kde nastavoval školu a rekordy NCAA na cestě k umístění v žebříčku Heisman Trophy 1983.



Více o Stevovi Youngovi Méně o Stevovi Youngovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaBarbara GrahamŽenatý2000současnost, dárek21 let
1Christy FichtnerVztah -
Barbara Graham #dva

Barbara Graham

2000

Barbara Graham a Steve Young se oženili ...[zobrazit pár] Christy Fichtner #1

Christy Fichtner

Steve Young a Christy Fichtner jsou odděleni ...[zobrazit pár] #dva

Barbara Graham

2000

Barbara Graham a Steve Young jsou manželé 21 let.

Vztah 21 let Děti
4 děti
zobrazit vztah #1

Christy Fichtner

Steve Young a Christy Fichtner měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 48% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Steve Young59 VáhyAmerický fotbal)
americký
Barbara Graham- Modelka
americký
Christy Fichtner58 ŠtírModelka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
2. dceraženský Barbara Graham
Braden Stevenmužský8. prosince 200020 let starý Barbara Graham
Jackson Grahammužský2. března 200318 let starý Barbara Graham
Létoženský17. května 200615 let starý Barbara Graham

FOTOGALERIE

Steve Young Steve Young Steve Young

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Vyznamenání národní fotbalové ligy2012SámTelevizní show
Fotbalový život2011Televizní show
30 za 302009Self - quarterback, Los Angeles ExpressTelevizní show
Návrh NFL z roku 20072007SámTelevizní show
Super Bowl XL2006SámTelevizní show
Mike a Mike2006Sám - analytik ESPN NFLTelevizní show
Rachael Ray2006Televizní show
Tanec s hvězdami2005Televizní show
Největší smolař2004Televizní show
The Singles Ward2002Bratře NinerFilm
Americký idol2002Televizní show
ESPN SportsCentury1999Sám sebe (3 epizody, 2000-2006)Televizní show
Fox a přátelé1998Televizní show
Dharma a Greg1997Televizní show
O'Reillyho faktordevatenáctset devadesát šestSámTelevizní show
Super Bowl XXIXdevatenáct devadesát pětSámTelevizní show
Dennis Miller živě1994Televizní show
NFL na FOX1994Self - San Francisco 49ers QuarterbackTelevizní show
Frasier1993BlakeTelevizní show
Pozdě v noci s Conanem O'Brienem1993Sám sebe (2 epizody, 1995-1996)Televizní show
Lois & Clark: Nová dobrodružství nadčlověka1993Joe Malloy (1 epizoda, 1996)Televizní show
Odpočítávání v pondělí večer1993Vlastní - analytik na místěTelevizní show
The Tonight Show with Jay Leno1992Sám sebe (3 epizody, 1997-2000)Televizní show
Beverly Hills, 902101990Steve Young 1 epizoda, 1995Televizní show
Křídla1990Steve YoungTelevizní show
Super Bowl XXIV1990Sám - San Francisco 49ers QuarterbackTelevizní show
TNT Sunday Night Football1990Sám - San Francisco 49ers Quarterback (1 epizoda, 1992)Televizní show
Super Bowl XXIII1989Sám - San Francisco 49ers Reserve QuarterbackTelevizní show
ESPN's Sunday Night Football1987Sám sebe - San Francisco 49ers Quarterback (9 epizod, 1987-1998)Televizní show
1st & Ten: The Championship1984SámTelevizní show
Přední linie1983Self - San Francisco 49ers, 1987-99Televizní show
Sportovní centrum1979Self - NFL analytikTelevizní show
Fotbal NFL v pondělí večer1970Self - San Francisco 49ers QuarterbackTelevizní show
60 minut1968Self - San Francisco 49ers Quarterback (segment 'The Mormons')Televizní show
NFL na NBC1965Self - San Francisco 49ers QuarterbackTelevizní show
NFL na CBS1956Self - San Francisco 49ers QuarterbackTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.