Hlavní Chodit S Někým Steven Williams

Steven Williams

Steven WilliamsVěk 72 let zvěrokruhu Kozoroh

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Steven Williams možná svobodný.

Vztahy

Pro Stevena Williamse nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Steven Williams je 72letý americký herec. Narodil se 7. ledna 1949 v Memphisu v Tennessee v USA. Je známý pro 21 Jump Street. Jeho znamení zvěrokruhu je Kozoroh.

Steven Williams je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a herci z Tennessee.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Stevena Williamse! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



kdo je Michael ealy chodit s někým

Detaily

JménoSteven
PříjmeníWilliams
Celé jméno při narozeníSteven Williams
Alternativní jménoSteven Williams
Stáří72 let
Narozeniny7. ledna 1949
RodištěMemphis, Tennessee, USA
Výška6 '2' (188 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůSůl a pepř
Znamení zvěrokruhuKozoroh
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávu21 Jump Street
Roky aktivní1975 – dosud
Oficiální webové stránkywww.allmovie.com/artist/steven-williams-p76561

Steven Williams (narozen 7. ledna 1949) je americký herec ve filmech a televizi. On je známý pro jeho role v Netflix série Locke & Key, jako kapitán Adam Fuller na 21 Jump Street, poručík Jefferson Burnett na The Equalizer, Det. August Brooks v seriálu L.A. Heat, X v kategorii Akta X, Russell 'Linc' Lincoln v Lincu a Rufus Turner ve hře Supernatural.

Více o Stevenovi Williamsu Méně o Stevenovi Williamsu

FOTOGALERIE

True Detective (2014) True Detective (2014) Znamení To - Steven Williams To - Steven Williams Steven Williams Steven Williams Steven Williams Steven Williams Steven Williams Steven Williams Steven Williams

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Locke & Key2020Joe RidgewayTelevizní show
Draví ptáci2020Kapitán Patrick EricksonFilm
Velvet Buzzsaw2019VA JanitorFilm
Projekt Modrá kniha2019NateTelevizní show
Ambice2019Stephen CarlisleTelevizní show
Bluff City Law2019Connor MarkesTelevizní show
Stumptown2019Lionel hoffmanTelevizní show
Všichni povstaňte2019Tony CarverTelevizní show
Skleněná čelist2018Harry SterlingFilm
Yellowstone2018KovbojTelevizní show
Chi2018Quentin DickinsonTelevizní show
BFA New Orleans2018James 'Pops' Blake I.TV film
To2017.Leroy HanlonFilm
Tréninkový den2017.Dělová kouleTelevizní show
Emerald Run2017.Pastor WinfieldFilm
Sněžení2017.Paul DavisTelevizní show
Důvěra2016ÚtesFilm
Nenechte je dovnitř2016Jameson (segment 'Fly Paper')Film
Stakelander2016Doc EarlFilm
Pouliční kredit2016Reverend StreetKrátký film
Moje oblíbená pětka2015.Robert ColburnFilm
Zombie2015.HoličTelevizní show
Fifty and Over Club2015.LawsonTV film
Menšinová zpráva2015.Bridege KaneTelevizní show
Jedna Mississippi2015.Frank HollingsworthTelevizní show
Skutečný detektiv2014červenTelevizní show
22 Jump Street2014Komisař Adam Fuller (uncredited)Film
Chicago P.D.2014BiskupTelevizní show
Zbytky2014VirgilTelevizní show
Black-ish2014PhillipTelevizní show
Jack the Giant Slayer2013Master of Secrets (jako Steve Williams)Film
Volání2013Terrence (hlas)Film
Poslední opona2013JiříFilm
C.R.U.2013MaxFilm
Vánoční Twister2012TerryTV film
Belle2012Soudce CrawfordTelevizní show
Kdo zabil Soul Glow?2012Policejní kapitánFilm
NTSF: SD: SUV2011Alonzo BearwalkerTelevizní show
Dýchat2011Pane BurgineFilm
Strachová komora2009Kapitáne BradleyFilm
Dobrodružství moci2008CarlosFilm
Králové večera2008Pane GamboFilm
Richard III2008Lord StanleyFilm
Propadá2007Film
Není to další přehlídka na střední škole2007Kapitáne FullereTV film
Special Ops: Delta Force2006KovářiFilm
Hroby končí2005Paul RickmanFilm
Na půli cesty slušný2005CervondoFilm
Sexuální život2005Jerryho otecFilm
Crimson Force2005WilliamsTV film
Walker, Texas Ranger: Zkouška ohněm2005Detektiv Mike BurtonTV film
Kosti2005Pastor Desmond SimmonsTelevizní show
Myšlenky zločince2005Kapitán WrightTelevizní show
Nadpřirozený2005Rufus TurnerTelevizní show
Střeží Eddy2004ZvedákFilm
Zoufalé manželky2004UpřímnýTelevizní show
Veronica Mars2004Tom DanielsTelevizní show
Odložený případ2003Round Brooks '09Televizní show
Jake 2.02003Generál FreewaldTelevizní show
Zákon L.A.: The Movie2002Albert HutchinsonTV film
Mnich2002Sgt. ParnellTelevizní show
Firetrap2001Šéf hasičů SheehanFilm
Noční třída2001SheehanFilm
Route 6662001Králík aka FredFilm
Elita2001McKayFilm
Agentura2001Joel WhittmanTelevizní show
Bernie Mac Show2001LloydTelevizní show
Van Hook2001Plukovník JeffriesFilm
Město andělů2000Emerill JordanTelevizní show
Vzkříšení Blvd.2000JesseTelevizní show
Okres2000Soudce ThompsonTelevizní show
Total Recall 20701999Jonas BrackTelevizní show
Odesílatel1998LockwoodFilm
Každý den1998Percy TuckerTelevizní show
Dědictví1998Isaac, Isaac PetersTelevizní show
Lincovy1998Russell 'Linc' LincolnTelevizní show
Hughleyovi1998Pane WalkereTelevizní show
Hvězdná brána SG-11997Generál VidrineTelevizní show
Arli $$devatenáctset devadesát šestGreg HarveyTelevizní show
L.A. Heatdevatenáctset devadesát šestThe. August Brooks, Jake RheamsTelevizní show
Najednou Susandevatenáctset devadesát šestCarleTelevizní show
Legacy of Sin: The William Coit Storydevatenáct devadesát pětThe. ŠestnáctTV film
Fakultní nemocnicedevatenáct devadesát pětJohn JenkinsTelevizní show
Corrina, Corrina1994Anthony T. WilliamsFilm
Tmavě červená1994The. Sgt. Eldon JamesTV film
Models Inc.1994Marcus BallardTelevizní show
Sestro, sestro1994GreggTelevizní show
Jason jde do pekla: Poslední pátek1993Creighton DukeFilm
Diagnóza Vražda1993Butch ReillyTelevizní show
Dr. Quinn, lékařka1993KapitánTelevizní show
NYPD modrá1993Poručík Nathan StackhouseTelevizní show
SeaQuest 20321993Prezident Spojených státůTelevizní show
Akta X1993Pan XTelevizní show
Míchat1992Ken SeymourTV film
Visí s panem Cooperem1992Chip DumarsTelevizní show
Martin1992SimoneTelevizní show
Odpadlík1992Danny, major Peter FloodTelevizní show
The Heroes of Desert Storm1991Sp4 Jonathan AlstonTV film
Místo pobytu Jenny1991MickuTV film
100 životů Black Jack Savage1991Black Jack SavageTelevizní show
Občanské války1991VítězTelevizní show
Pouliční spravedlnost1991TysoneTelevizní show
Zakázaný tanec1990Weed (jako Steven Lloyd Williams)Film
Martial Court of Jackie Robinson1990Aktovka PaigeTV film
V živé barvě1990Televizní show
Booker1989Kapitán Adam Fuller, FullerTelevizní show
Pod zbraní1988GallagherFilm
21 Jump Street1987Kapitán Adam Fuller, kapitán Adam FullerTelevizní show
Moudrý člověk1987Vězeň VězeňTelevizní show
Dům1986Policista # 4Film
Dreams of Gold: The Mel Fisher Story1986MoTV film
Severní hvězda1986Agent národní bezpečnosti č. 2TV film
Triplecross1986Kyle BanksTV film
Zákon L.A.1986Detektiv Sgt. Phipps, John MerrillTelevizní show
Better Off Dead ...1985Zastřihovač stromůFilm
Missing in Action 2: The Beginning1985Kapitán David NesterFilm
Mezinárodní letiště1985FrazierTV film
Tichý svědek1985Ted GunningTV film
2271985Billy BobTelevizní show
MacGyver1985Charlie RobinsonTelevizní show
Rejnok1985Tommy Miller, The GreeterTelevizní show
Ekvalizér1985Poručík Jefferson BurnettTelevizní show
Ztracená pocta Kathryn Beckové1984Les AverbackTV film
lovec1984Král Hayes, Parker LeMayTelevizní show
Doktor Detroit1983Junior SweetFilm
Twilight Zone: The Movie1983Bar Patron (segment 'Time Out')Film
hotel1983DemonstrantTelevizní show
A-tým1983Eddie DevaneTelevizní show
Čarodějové a válečníci1983VojákTelevizní show
Remington Steele1982PoručíkTelevizní show
Příběh Marvy Collinsovédevatenáct osmdesát jednaMcCloud (neoficiálně)TV film
Dej si pauzu!devatenáct osmdesát jednaHarveyTelevizní show
Hill Street Bluesdevatenáct osmdesát jednaJohnson, Sonny FreemanTelevizní show
The Blues Brothers1980Trooper Mount (jako Steve Williams)Film
Dummy1979Julius LangTV film
The Dukes of Hazzard1979Leeman, PercyTelevizní show
Dallas1978Soudní vykonavatelTelevizní show
Velké narozeniny jablka1978More Fairy Tale FolkKrátký film
The Monkey Hu $ tle1976Manažer (jako Steve Williams)Film
Cooley High1975Jimmy LeeFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...