Hlavní Vztahy Tamar Braxton

Tamar Braxton

Tamar Braxton Chodit s někýmPořadí 5700 -694Věk 44 let zvěrokruhu Ryba Vztahy celkem 8 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Tamar Braxton a T’Challa (milenka)T’Challa (milenka) začala chodit s Tamar Braxtonovou v červnu 2018. zobrazit vztah

Vztahy

Tamar Braxton byl dříve ženatý s Vincentem Herbertem(2008-2019)a Darrell Allamby(2001 - 2003).

Tamar Braxton byl ve vztazích s panem Rikkem(2002-2018), Michael Mauldin (producent) a Baby aka Birdman.



Tamar Braxton se setkal s Tricky Steward(1999).

Tamar Braxton se říká, že se spojil s Chuckem Smithem(1998).

O

Tamar Braxton je 44letá americká zpěvačka. Narodila se jako Tamar Estine Braxtonová 17. března 1977 v Severn, Maryland ve Spojených státech. Je známá svou trojnásobnou americkou písničkářkou a skladatelkou nominovanou na cenu Grammy v kariéře od roku 1990 do současnosti. Její znamení zvěrokruhu je Ryby.



Tamar Braxton byl v zápase na obrazovce s Valem Chmerkovským v Tanec s hvězdami (2005).

Tamar Braxton je členem následujících seznamů: Účastníci amerického televizního seriálu reality show, Lidé z Atlanty ve státě Georgia a američtí písničkáři a rytmici a blues.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Tamar Braxton! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva16 let, 6 měsíců10 let, 3 měsíce-
Chodit s někým416 let4 roky, 8 měsíců2 roky, 11 měsíců
Setkání1---
Říká se1---
Celkový816 let, 6 měsíců4 roky, 11 měsíců2 roky, 11 měsíců

Detaily

JménoTamar
Prostřední jménoEstine
PříjmeníBraxton
Celé jméno při narozeníTamar Estine Braxton
Alternativní jménoTamar Braxton-Herbert, Tamar Estine Braxton-Herbert, Tamar Estine Braxton, Tamar Braxton
Stáří44 let
Narozeniny17. března 1977
RodištěSevern, Maryland, Spojené státy
Výška5 '9' (175 cm)
Hmotnost163 liber (74 kg)
StavětSmyslný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůObarvená blondýnka
Výrazná vlastnostHlas
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaRovný
NáboženstvíMetodik
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
Text povoláníZpěvačka, skladatelka, modelka, herečka, osobnost médií, osobnost televize
obsazeníZpěvák
Získejte slávuTrojnásobný americký zpěvák a skladatel nominovaný na cenu Grammy
Hudební žánr (text)Pop, Soul, R & B, gospel
Roky aktivní1989 – dosud, 1990 – dosud
Nástroj (text)Zpěv
Nahrávací společnostDreamWorks (1998–2002), Epic (2012 - současnost), Streamline (2012 - současnost), Epic / Streamline (2012 - současnost), DreamWorks, Casablanca, Universal, Epic, Streamline, eOne Music
Související aktyBraxtons, Toni Braxton, Traci Braxton, LaShawn Daniels, Tameka Cottle, Vincent Herbert, Trina Braxton, Kandi Burruss
Talent Agency (např. Modeling)Agentura Richarda De La Font
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuD
Pas (palce)27
Boky (palce)3. 4
Velikost oblečení7
Velikost boty10
Oficiální webové stránkywww.wetv.com/shows/braxton-family-values/cast/tamar-braxton, twitter.com/#!/TamarBraxtonHer, http://www.TamarBraxton.com, www.facebook.com/TamarBraxtonHer, instagram.com / tamarbraxtonher /, www.youtube.com/user/MsTamarTV, http://TamarBraxton.com
OtecMichael Braxton st.
MatkaEvelyn Braxton
BratrMichael Braxton Jr.
SestraToni Braxton, Traci Braxton, Trina Braxton, Towanda Braxton
Rodinný příslušníkLogan Vincent Herbert (syn)
Oblíbení lidéMariah Carey, Whitney Houston

Tamar Estine Braxton (narozený 17 března 1977) je americká zpěvačka a televizní osobnost.

Více o Tamar Braxton Méně o Tamar Braxton

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
8T’Challa (milenka)VztahČerven 2018současnost, dárek2 roky
7Vincent HerbertŽenatýLeden 200317. července 201916 let
6Pane RikkuVztah2002201816 let
5Tricky StewardSetkání19991999-
4Darrell AllambyŽenatý199920034 roky
3Chuck SmithSetkání R 19981998-
dvaMichael Mauldin (producent)Neznámý -
1Dítě aka BirdmanNeznámý -
#8

T’Challa (milenka)

2018

T’Challa (milenka) začala chodit s Tamar Braxtonovou ...[zobrazit pár] Vincent Herbert #7

Vincent Herbert

2003-2019

Vincent Herbert a Tamar Braxton se rozvedli ...[zobrazit pár] Pane Rikku #6

Pane Rikku

2002-2018

V roce 2018 se pan Rikk a Tamar Braxton rozešli ...[zobrazit pár] Tricky Steward #5

Tricky Steward

1999

Tricky Steward a Tamar Braxton are separate ...[zobrazit pár] Darrell Allamby #4

Darrell Allamby

1999 - 2003

Darrell Allamby a Tamar Braxton se rozvedli ...[zobrazit pár] Chuck Smith #3Pověst

Chuck Smith

1998

Chuck Smith a Tamar Braxton jsou odděleni ...[zobrazit pár] #dva

Michael Mauldin (producent)

Michael Mauldin (producent) a Tamar Braxton ...[zobrazit pár] Dítě aka Birdman #1

Dítě aka Birdman

Tamar Braxton a Baby aka Birdman byli v ...[zobrazit pár] #8

T’Challa (milenka)

2018

T’Challa (milenka) a Tamar Braxton spolu chodí od června 2018.

Vztah 2 roky zobrazit vztah #7

Vincent Herbert

2003-2019

Vincent Herbert a Tamar Braxton byli manželé 10 let. Chodili spolu 5 let poté, co se dali dohromady v lednu 2003, a vzali se 27. listopadu 2008. O 10 let později se rozvedli 17. července 2019.

Vztah 16 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 67% Děti 1 dítě zobrazit vztah #6

Pane Rikku

2002-2018

Rikk a Tamar Braxton pocházejí z let 2002 až 2018.

Vztah 16 let zobrazit vztah #5

Tricky Steward

1999

Tricky Steward a Tamar Braxton se setkali v roce 1999.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh1%Stáří84%'> Kompatibilita 22% zobrazit vztah #4

Darrell Allamby

1999 - 2003

Darrell Allamby a Tamar Braxton byli manželé 2 roky. Chodili spolu 2 roky poté, co se dali dohromady v roce 1999, a vzali se v roce 2001. O 2 roky později se v roce 2003 rozvedli.

Vztah 4 roky zobrazit vztah #3

Chuck Smith

1998 (fáma)

Chuck Smith se říká, že se spojil s Tamar Braxton v roce 1998.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 61% zobrazit vztah #dva

Michael Mauldin (producent)

Michael Mauldin (producent) a Tamar Braxton měli vztah.

kdo je erin andrews přítel
OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Stáří1%'> Kompatibilita 26% zobrazit vztah #1

Dítě aka Birdman

Tamar Braxton a Baby aka Birdman měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 71% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Tamar Braxton44 RybaZpěvák
americký
T’Challa (milenka)-
Nigerijský
Vincent Herbert48 VodnářVýrobce
americký
Pane Rikku-
americký
Tricky Steward47 KozorohHudební producent
americký
Darrell Allamby- Hudební producent
americký
Chuck Smith51 StřelecAmerický fotbal)
americký
Michael Mauldin (producent)67 Štír
americký
Dítě aka Birdman52 VodnářRapper
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Logan Vincentmužský6. června 20137 let Vincent Herbert

FOTOGALERIE

Tamar Braxton - viděn na letišti Cabo San Lucas s tajemným mužem Tamar Braxton - viděn na letišti Cabo San Lucas s tajemným mužem Tamar Braxton - viděn na letišti Cabo San Lucas s tajemným mužem Tamar Braxton - viděn na letišti Cabo San Lucas s tajemným mužem Tamar Braxton - viděn na letišti Cabo San Lucas s tajemným mužem Tamar Braxton - viděn na letišti Cabo San Lucas s tajemným mužem Hledá se Dory (2016) Amber Rose, Wiz Khalifa a Sebastian se zúčastní velikonoční party Tamar Braxton v Calabasas v Kalifornii - 5. dubna 2015 Amber Rose a Tamar Braxton se zúčastní narozeninové oslavy dcery Christiny Milian v Los Angeles v Kalifornii - 9. března 2014 Amber Rose a Tamar Braxton se zúčastní narozeninové oslavy dcery Christiny Milian v Los Angeles v Kalifornii - 9. března 2014 Vincent Herbert a Tamara Braxton přidávají jeden .. Tamar Braxton na 1. dítěti: „Nebyla to láska na první pohled“

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Věrni hře 22020ArianaFilm
GangLand2018CeliaFilm
Redemption of a Dogg (A Stageplay)2018Film
Ve střihu2015JackieTelevizní show
Být Mary Jane2013Tamar BraxtonTelevizní show
Duše Man2012KateřinaTelevizní show
Odvážný a nádherný1987Místnost hlavyTelevizní show

Shody na obrazovce

  • Val Chmerkovskij a Tamar BraxtonVal Chmerkovskij
    • Tanec s hvězdami
      2005
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články