Hlavní Vztahy Tatum O'Neal

Tatum O'Neal

Tatum O SinglPořadí 3633 -1152Věk 57 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 7 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Tatum O'Neal je aktuálně svobodný.

Vztahy

Tatum O'Neal byl dříve ženatý s Johnem McEnroem(1986-1994).



Blake živě, kdo chodil s kým

Tatum O'Neal byl ve vztazích se Stevem Hutensky(1999-2001)a Leif Garrett(1980 - 1983).

Tatum O'Neal se setkal s Jean-Claudem Van Dammem(1994-1995), Monacký princ Albert(1994)a Maria Schneider.

Tatum O'Neal se říká, že se spojil s Michaelem Jacksonem(1979).



je Jaden Smith ve vztahu

O

Tatum O'Neal je 57letá americká herečka. Narodila se jako Tatum Beatrice O`Neal 5. listopadu 1963 v Los Angeles v Kalifornii. Je známá tím, že Tatum O'Neal se stala nejmladší vítězkou soutěžní ceny Akademie v roce 1974 ve věku 10 let a získala tu čest nejlepší herečky ve vedlejší roli její práce v Paper Moon z roku 1973 .. Její znamení zvěrokruhu je Štír.

Tatum O'Neal byl ve 2 zápasech na obrazovce, včetně Briana Sullivana Sex ve městě (1998)a Nick Kosovich Tanec s hvězdami (2005).

Tatum O'Neal je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí dětští herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil uživatele Tatum O'Neal! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý19 let, 6 měsíců--
Chodit s někýmdva3 roky, 4 měsíce2 roky, 8 měsíců2 roky
Setkání31 měsíc, 1 den10 dní-
Říká se1---
Celkový79 let, 6 měsíců2 roky, 1 měsíc1 měsíc, 1 den

Detaily

JménoTatum
Prostřední jménoBeatrice
PříjmeníO'Neal
Celé jméno při narozeníTatum Beatrice O`Neal
Alternativní jménoVztek, Tatesky
Stáří57 let
Narozeniny5. listopadu 1963
RodištěLos Angeles, Kalifornie, USA
Výška5 '7' (170 cm)
Hmotnost119 liber (54 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíLíska
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaBisexuální
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaHollywood Professional School, Hollywood, CA
Text povoláníHerečka, producentka
obsazeníHerečka
Získejte slávuTatum O'Neal se stala nejmladším vítězem soutěžní ceny Akademie v roce 1974, ve věku 10 let, a získala nejlepší hereckou čest za svou práci v Paper Moon z roku 1973.
Roky aktivní1973 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Společnost ChengCaplan, Celebrity Talent International, Radius Entertainment
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuB
Pas (palce)24
Boky (palce)32
Velikost oblečení4
Velikost boty8
Oficiální webové stránkywww.nndb.com/people/104/000024032/, twitter.com/tatum_oneal, www.biography.com/people/tatum-oneal-9542526
OtecRyan O'Neal
MatkaJoanna Moore
BratrPatrick O'Neal, Redmond O'Neal

Tatum Beatrice O'Neal (narozen 5. listopadu 1963) je americká herečka a autorka. Je nejmladší osobou, která kdy vyhrála soutěžní Oscara, kterou získala v roce 1974 ve věku 10 let za svůj výkon jako Addie Loggins ve filmu Paper Moon (1973) po boku svého otce Ryana O'Neala. Hrála také jako Amanda Whurlitzer ve filmech The Bad News Bears (1976), následovaly Nickelodeon (1976) a Little Darlings (1980).

Více o Tatum O'Neal Méně o Tatum O'Neal

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
7Steve HutenskyVztah199920012 roky
6Jean-Claude Van DammeSetkáníProsince 1994Leden 19951 měsíc
5Prince Albert MonakaSetkání19941994-
4John McEnroeŽenatýProsince 1984Červen 19949 let
3Leif GarrettVztahÚnor 1980Červen 19833 roky
dvaMichael JacksonSetkání R 19791979-
1Maria SchneiderSetkání -
Steve Hutensky #7

Steve Hutensky

1999-2001

Steve Hutensky a Tatum O'Neal se rozešli v ...[zobrazit pár] Jean-Claude Van Damme #6

Jean-Claude Van Damme

1994-1995

Tatum O'Neal a Jean-Claude Van Damme jsou ...[zobrazit pár] Prince Albert Monaka #5

Prince Albert Monaka

1994

Tatum O'Neal a monacký princ Albert byli ...[zobrazit pár] John McEnroe #4

John McEnroe

1984-1994

John McEnroe a Tatum O'Neal se rozvedli ...[zobrazit pár] Leif Garrett #3

Leif Garrett

1980 - 1983

Tatum O'Neal a Leif Garrett se rozešli v Ju ...[zobrazit pár] Michael Jackson #dvaPověst

Michael Jackson

1979

Tatum O'Neal a Michael Jackson jsou odděleni ...[zobrazit pár] Maria Schneider #1

Maria Schneider

Maria Schneider a Tatum O'Neal byli v re ...[zobrazit pár] #7

Steve Hutensky

1999-2001

Steve Hutensky a Tatum O'Neal pocházejí z let 1999 až 2001.

Vztah 2 roky zobrazit vztah #6

Jean-Claude Van Damme

1994-1995

Tatum O'Neal a Jean-Claude Van Damme se setkali v prosinci 1994.

s kým je zasnoubená Vanessa Marcil
Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 65% zobrazit vztah #5

Prince Albert Monaka

1994

Tatum O'Neal a princ Albert z Monaka se setkali v roce 1994.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 62% zobrazit vztah #4

John McEnroe

1984-1994

John McEnroe a Tatum O'Neal byli manželé 7 let. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v prosinci 1984, a vzali se 1. srpna 1986. O 7 let později se 25. června 1994 rozvedli.

Vztah 9 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 57% Děti 3 děti zobrazit vztah #3

Leif Garrett

1980 - 1983

Tatum O'Neal a Leif Garrett se datují od února 1980 do června 1983.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 60% zobrazit vztah #dva

Michael Jackson

1979 (fáma)

Tatum O'Neal se říká, že se spojil s Michaelem Jacksonem v roce 1979.

kdo je partnerem wesley snipes
OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 37% zobrazit vztah #1

Maria Schneider

Maria Schneiderová se setkala s Tatumem O'Nealem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 49% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Tatum O'Neal57 ŠtírHerečka
americký
Steve Hutensky- Filmový / televizní producent
americký
Jean-Claude Van Damme60 VáhyHerec
belgický
Prince Albert Monaka63 RybaLicenční poplatek
Monakan
John McEnroe62 VodnářTenis
americký
Leif Garrett59 ŠtírHerec
americký
Michael Jacksonpadesátka PannaZpěvák
americký
Maria Schneider58 BeranHerečka
francouzština

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Kevinemužský23. května 198635 let John McEnroe
Seanmužský23. září 198733 let John McEnroe
Emilyženský10. května 199130 let starý John McEnroe

FOTOGALERIE

Nickelodeon Tatum O'Neal - Obrazový magazín obrazovky [Japonsko] (říjen 1981) Tatum O'Neal - Obrazový magazín obrazovky [Japonsko] (říjen 1981) Tatum O'Neal - Obrazový magazín obrazovky [Japonsko] (červen 1981) Tatum O'Neal - Obrazový magazín obrazovky [Japonsko] (červen 1981) Tatum O'Neal - Obrazový časopis časopisu [Japonsko] (červenec 1981) Tatum O'Neal - Obrazový magazín obrazovky [Japonsko] (leden 1981) Tatum O'Neal - Obrazový magazín obrazovky [Japonsko] (leden 1981) Tatum O'Neal - Obrazový magazín obrazovky [Japonsko] (duben 1981) Tatum O'Neal - Obrazový magazín obrazovky [Japonsko] (srpen 1981) Tatum O'Neal - Obrazový magazín obrazovky [Japonsko] (srpen 1981) Tatum O'Neal - Obrazový magazín obrazovky [Japonsko] (prosinec 1981)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Problémové vody2020Kim WatersFilm
Souhlas2019Dr. HawkinsFilm
Runaway Romance2018Veronica AdsonTV film
Bůh není mrtvý: Světlo ve tmě2018Barbara SolomonFilm
Kámen, nůžky, papír2017Dr. Evelyn BauerFilm
Sladká Lorraine2015.Lorraine BebeeFilm
Je tak zábavná2014ServírkaFilm
Pane sofistikovanosti2013Kim WatersFilm
Tohle je 402012realitní kancelářFilm
Poslední vůle2011Hayden EmeryFilm
Uprchlíci2010Cherieina mámaFilm
Zachraňuji Grace B. Jonesovou2009Grace BretthorstFilm
Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal2008Lorene TippitTV film
Můj bratr2006Erica WaltersFilm
Wicked Wicked Games2006Blythe HunterTelevizní show
Myšlenky zločince2005Miranda bíláTelevizní show
Zachraň mě2004Vedoucí schůzky AA, Maggie, Maggie GavinováTelevizní show
Technický spisovatel2003ŠtíhlýFilm
Darebácká žena2002Camille PicouFilm
8 jednoduchých pravidel2002Paní McKennaTelevizní show
Zákon a pořádek: Zločinný úmysl2001Kelly GarnettTelevizní show
Sex ve městě1998KyraTelevizní show
Basquiatdevatenáctset devadesát šestCynthia KrugerFilm
Woman on Trial: The Lawrencia Bembenek Story1993Lawrencia BembenekTV film
Malé zvuky1992HvězdaFilm
Určitě Fury1985Scarlet McGinnisFilm
CBS Schoolbreak Special1984KimTelevizní show
Divadlo Faerie Tale1982ZlatovláskaTelevizní show
Kruh dvoudevatenáct osmdesát jednaSarah NortonFilm
Věznidevatenáct osmdesát jednaChristieFilm
Malí miláčci1980FerrisFilm
Mezinárodní samet1978Sarah BrownFilm
Nickelodeon1976Alice ForsyteFilm
Špatné zprávy medvědi1976Amanda WhurlitzerFilm
Papírový měsíc1973Addie LogginsFilm
NezapomenoutDoktorFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Brian Sullivan
    • Sex ve městě
      1998
    [zobrazit shodu]
  • Nick Kosovich a Tatum ONick Kosovich
    • Tanec s hvězdami
      2005
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.