Hlavní Vztahy Terrence Howard

Terrence Howard

Terrence Howard ZasnoubenýPořadí 2581 -160Věk 52 let zvěrokruhu Ryba Vztahy celkem 10 Děti
5 dětí

S kým právě teď chodí?

Mira Pak a Terrence HowardMira Pak a Terrence Howard se zasnoubili 25. prosince 2018. zobrazit vztah

Vztahy

Terrence Howard byl dříve ženatý s Michelle Ghent(2010 - 2013)a Lori McCommas(2005 - 2008).

Terrence Howard byl zasnoubený se Zulay Henao(2009 - 2010).



Terrence Howard byl ve vztazích s Leasi Andrews(2007 - 2008)a May Seng Yang(2000-2012).

Terrence Howard se setkal s Rachel Smithovou(2007), Rachel Smith(2007)a Dayanara Torres(2005 - 2006).

jak starý je espinoza paz

Říká se, že se Terrence Howard spojil s Naomi Campbell(2007).



O

Terrence Howard je 52letý americký herec. Terrence Dashon Howard se narodil 11. března 1969 v Chicagu ve státě Illinois v USA a je znám díky Hustle & Flow. Jeho znamení zvěrokruhu je Ryby.

Terrence Howard byl ve 3 zápasech na obrazovce, včetně Grace Gealey Říše (2015), Taraji P. Henson v Hustle & Flow (2005)a Thandiwe Newton v Pád (2004).

Scarlett Johansson Benicio del Toro

Terrence Howard je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a umělci Columbia Records.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Terrence Howarda! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva19 let11 let3 roky
Zasnoubenýdva8 let, 4 měsíce5 let, 2 měsíce2 roky
Chodit s někýmdva12 let6 let, 6 měsíců1 rok
Setkání31 rok4 měsíce, 1 den-
Říká se1---
Celkový1019 let4 roky, 7 měsíců1 rok

Detaily

JménoTerrence
Prostřední jménoDashone
PříjmeníHowarde
Celé jméno při narozeníTerrence Dashon Howard
Stáří52 let
Narozeniny11. března 1969
RodištěChicago, Illinois, USA
Výška6 '0' (183 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíLíska
Barva vlasůČerná
Výrazná vlastnostHazel Eyes, Jeho hlas
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaRovný
NáboženstvíSvědek Jahovah
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
UniverzitaBS Chemical Engineering, Pratt Institute
Text povoláníHerec, písničkář, rapper, hudební producent
obsazeníHerec
Získejte slávuHustle & Flow
Roky aktivní1992 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Baker Winokur Ryder Public Relations, Big Bloc Entertainment
Schválení značky(2007) Tisk reklam pro kolekci 310 obuvi
Oficiální webové stránkywww.biography.com/people/terrence-howard-21110545, www.nndb.com/people/013/000108686/, twitter.com/real_terrence_h, https://tcotlc.com/

Terrence Dashon Howard (narozen 11.03.1969) je americký herec, rapper, písničkář a hudební producent. Howard, který měl své první hlavní role ve filmech Mrtví prezidenti z roku 1995 a Opus pana Hollanda, pronikl do hlavního proudu řadou televizních a filmových rolí v letech 2004 až 2006. Za roli ve hře Hustle byl nominován na Oscara pro nejlepšího herce. & Flow.

Více o Terrence Howardovi Méně o Terrence Howardovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
10Mira PakVztah2013současnost, dárek8 let
9Michelle GhentŽenatýLeden 201020133 roky
8Zulay HenaoVztah200820102 roky
7Naomi CampbellSetkání R 20072007-
6Leasi AndrewsVztah200720081 rok
5Rachel SmithSetkání20072007-
4Rachel SmithSetkání20072007-
3Dayanara torresSetkání200520061 rok
dvaMůže Seng YangVztah2000201212 let
1Lori McCommasŽenatý1989200819 let
Mira Pak #10

Mira Pak

2013

Mira Pak a Terrence Howard se zasnoubili 2 ...[zobrazit pár] Michelle Ghent #9

Michelle Ghent

2010 - 2013

Michelle Ghent a Terrence Howard se rozvedli ...[zobrazit pár] Zulay Henao #8

Zulay Henao

2008-2010

Zulay Henao a Terrence Howard se rozešli v ...[zobrazit pár] Naomi Campbell #7Pověst

Naomi Campbell

2007

Terrence Howard a Naomi Campbell se rozcházejí ...[zobrazit pár] Leasi Andrews #6

Leasi Andrews

2007 - 2008

Leasi Andrews a Terrence Howard se rozešli ...[zobrazit pár] Rachel Smith #5

Rachel Smith

2007

Rachel Smith a Terrence Howard jsou samostatní ...[zobrazit pár] Rachel Smith #4

Rachel Smith

2007

Rachel Smith a Terrence Howard jsou samostatní ...[zobrazit pár] Dayanara torres #3

Dayanara torres

2005 - 2006

Dayanara Torres a Terrence Howard se rozešli ...[zobrazit pár] Může Seng Yang #dva

Může Seng Yang

2000 - 2012

May Seng Yang a Terrence Howard se rozešli ...[zobrazit pár] Lori McCommas #1

Lori McCommas

1989 - 2008

Terrence Howard a Lori McCommas se rozvedli ...[zobrazit pár] #10

Mira Pak

2013

Mira Pak a Terrence Howard jsou zasnoubené 2 roky. Začali spolu chodit v roce 2013 a po 5 letech byli zasnoubeni 25. prosince 2018.

Vztah 8 let Děti 2 děti zobrazit vztah #9

Michelle Ghent

2010 - 2013

Michelle Ghent a Terrence Howard se rozvedli po 3letém manželství.

Vztah 3 roky zobrazit vztah #8

Zulay Henao

2008-2010

Zulay Henao a Terrence Howard byli zasnoubení po dobu 8 měsíců. Chodili spolu 5 měsíců poté, co se dali dohromady v roce 2008. Byli zasnoubení v květnu 2009, ale později se rozešli v lednu 2010.

jak starý je Luke Conard
Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 49% zobrazit vztah #7

Naomi Campbell

2007 (fáma)

Terrence Howard se říká, že se spojil s Naomi Campbell v roce 2007.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 54% zobrazit vztah #6

Leasi Andrews

2007 - 2008

Leasi Andrews a Terrence Howard se datují od roku 2007 do roku 2008.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita 55% zobrazit vztah #5

Rachel Smith

2007

Rachel Smith a Terrence Howard se setkali v roce 2007.

dominic monaghan evangeline lilly ženatý
OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%'> Kompatibilita patnáct% zobrazit vztah #4

Rachel Smith

2007

Rachel Smith a Terrence Howard se setkali v roce 2007.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří13%'> Kompatibilita 57% zobrazit vztah #3

Dayanara torres

2005 - 2006

Dayanara Torres a Terrence Howard se setkali v roce 2005.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 77% zobrazit vztah #dva

Může Seng Yang

2000 - 2012

May Seng Yang a Terrence Howard pocházejí z let 2000 až 2012.

Vztah 12 let zobrazit vztah #1

Lori McCommas

1989 - 2008

Terrence Howard a Lori McCommas byli manželé 2 roky. Chodili spolu 16 let poté, co se dali dohromady v roce 1989, a vzali se v únoru 2005. O 2 roky později se v roce 2008 rozvedli.

Vztah 19 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 68% Děti 3 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Terrence Howard52 RybaHerec
americký
Mira Pak- Modelka
americký
Michelle Ghent- jiný
americký
Zulay Henao42 BeranHerečka
americký
Naomi Campbell51 BlíženciModelka
britský
Leasi Andrews38 BýkHerečka
Rachel Smith- BeranHerečka
americký
Rachel Smith36 BeranHerečka
americký
Dayanara torres46 ŠtírModelka
portorický
Může Seng Yang-
Lori McCommas51 RakovinaŽena v domácnosti
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Aubreyženský199328 let Lori McCommas
lovecmužskýdevatenáct devadesát pět26 let starý Lori McCommas
Nebeženský199724 let Lori McCommas
Jaká láskamužský15. května 20156 let Mira Pak
Hrdinamužský12. srpna 20164 roky starý Mira Pak

FOTOGALERIE

Empire (2015) Empire (2015) Empire (2015) Empire (2015) Empire (2015) Empire (2015) Empire (2015) Empire (2015) Empire (2015) Empire (2015) Empire (2015) Empire (2015)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Triumf2021Coach CuttingFilm
Cut Throat City2020SvatýFilm
Rokle2019Pane VánoceFilm
Elektrické sny Philipa K. Dicka2017JiříTelevizní show
Selfie2017Film
Touha2017MužKrátký film
Termín života2016BraydonFilm
Kartonový boxer2016PapežFilm
Dobrá víla2016GéniusTV film
Wayward Pines2015Šerif papežTelevizní show
Říše2015Lucious LyonTelevizní show
Sabotovat2014Julius 'Sugar' EdmondsFilm
Ukolébavka2014Doktor křičíFilm
House of Bodies2014StarksFilm
Svatý Vincenc2014ZuckoFilm
Vězni2013Franklin BirchFilm
Film 432013Coach Jackson (segment 'Victory's Glory')Film
Sluha2013HowardeFilm
Medvídek2013Nelson MandelaFilm
Dead Man Down2013AlphonseFilm
The Best Man Holiday2013QuentinFilm
Na cestě2012WaltereFilm
červené ohony2012Plukovník A.J. BullardFilm
Společnost, kterou držíte2012Agent FBI HuntersvilleFilm
Římsa2011Že. Hollis LucettiFilm
Duch New Orleans2011Drag HammermanFilm
Zákon a pořádek: LA2010Jonah DekkerTelevizní show
Hawaii Five-02010BillyTelevizní show
Bojování2009Harvey StravováníFilm
Princezna a žába2009James (hlas)Film
Pro celé lidstvo2009Starosta města ConshohockenKrátký film
Železný muž2008RhodeyFilm
srpnový spěch2007Richard JeffriesFilm
Probudit2007Dr. Jack HarperFilm
Hrdost2007Jim EllisFilm
Ten odvážný2007Detektiv MercerFilm
Lovecká párty2007KachnaFilm
Perfektní dovolená2007Bah HumbugFilm
Manželka2007Ray MillionsTV film
Idlewild2006TrumpyFilm
Čtyři bratři2005Poručík GreenFilm
Zbohatněte nebo zemřete2005BamaFilm
Hustle & Flow2005DjayFilm
Salon2005PatrickFilm
Lackawanna Blues2005Bill Crosby (jako Terrance Dashon Howard)TV film
Jejich oči sledovaly Boha2005Amos HicksTV film
Pád2004CameronFilm
Paprsek2004Gossie McGee (jako Terrence Dashon Howard)Film
Biker Boyz2003Chu Chu (jako Terrence Dashon Howard)Film
Love Chronicles2003T-Roy (jako Terrence Dashon Howard)Film
Hartova válka2002Poručík Lincoln A. ScottFilm
Intimní záležitosti2002LorenzFilm
Fastlane2002Alton WhiteTelevizní show
Pouliční čas2002Lucius MosleyTelevizní show
Andělské oči2001RobbyFilm
Lesk2001Timothy WalkerFilm
Bojkot2001Ralph AbernathyTV film
Dům velké mámy2000Lester Vesco (jako Terrence Dashon Howard)Film
Love Beat the Hell Outta Me2000ChrisiFilm
Král světa2000Cassius ClayTV film
Duše2000Benny JonesTelevizní show
Nejlepší stanovené plány1999Jimmy (jako Terrence Dashon Howard)Film
Nejlepší muž1999QuentinFilm
Valerie Flake1999Stopař (jako Terrence Dashon Howard)Film
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Jonah DekkerTelevizní show
Máslo1998Dexter Banks (jako Terrence Dashon Howard)Film
Jiskra1998Byron (jako Terrence Dashon Howard)Film
Klub hráčů1998K.C. (jako Terence Howard)Film
Rodina matky Flory1998LincolnTelevizní show
Dvojí poklepání1997UlyssesFilm
Johnsdevatenáctset devadesát šestJimmy the Warlock (jako Terrence Dashon Howard)Film
Sunset Parkdevatenáctset devadesát šestSpaceman (jako Terrence DaShon Howard)Film
Jiskrydevatenáctset devadesát šestGreg SparksTelevizní show
Mrtví prezidentidevatenáct devadesát pětCowboy (jako Terrence Dashon Howard)Film
Opus pana Hollandadevatenáct devadesát pětLouis RussFilm
O.J. Simpsonův příběhdevatenáct devadesát pětMladý A.C.TV film
Lotto Landdevatenáct devadesát pětWarren (jako Terrence Dashon Howard)Film
Shadow-Opsdevatenáct devadesát pětRio (jako Terrence Dashon Howard)TV film
New York Undercover1994BusterTelevizní show
Kdo je ten muž?1993Zákazník (jako Terrence Dashon Howard)Film
Začínáme1993HerbertTelevizní show
Living Single1993Brendan KingTelevizní show
NYPD modrá1993AJ. Předák, LonnieTelevizní show
Vysoké naděje1993Chester HarrisTelevizní show
The Jacksons: Americký sen1992Jackie JacksonTelevizní show
Plotové ploty1992MalikTelevizní show
Trenér1989Johnny WilliamsTelevizní show
Rodinné záležitosti1989JohnTelevizní show
Všechny mé děti1970JustinTelevizní show
Sezame, otevři se1969Elmo Slide DancerTelevizní show
PozdějiFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Terrence Howard a Grace GealeyGrace Gealey
    • Říše
      2015
    [zobrazit shodu]
  • Terrence Howard a Taraji P. HensonTaraji P. Henson
    • Hustle & Flow
      2005
    [+1 další]
  • Thandie Newton a Terrence HowardThandiwe Newton
    • Pád
      2004
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...