Hlavní Vztahy Thandiwe Newton

Thandiwe Newton

Thandiwe NewtonPořadí 1702 232Věk 48 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 2 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Thandiwe Newton možná svobodný.

Vztahy

Thandiwe Newton byl dříve ženatý s Ol Parker(1998).



Thandiwe Newton byl ve vztahu s Bradem Pittem(1994-1995).

O

Thandiwe Newton je 48letá britská herečka. Melanie Tandiwe Newton se narodila 6. listopadu 1972 v Londýně v Anglii a je známá filmem The Truth About Charlie, Mission Impossible II. Její znamení zvěrokruhu je Štír.

Thandiwe Newton byl v 15 zápasech na obrazovce, včetně Chiwetel Ejiofor Polovina žlutého slunce (2013), Eddie Murphy v Norbit (2007), Gerard Butler dovnitř RocknRolla (2008), Jason Patric v Cesta krále srpna (devatenáct devadesát pět)a Mark Wahlberg v Pravda o Charlie (2002).



Thandiwe Newton je členem následujících seznamů: narození v roce 1972, černí britští herci a angličtí filmoví herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Thandiwe Newton! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý123 let, 11 měsíců--
Chodit s někým11 rok--
Celkovýdva23 let, 11 měsíců12 let, 5 měsíců1 rok

Detaily

JménoThandie
PříjmeníNewton
Celé jméno při narozeníMelanie Tandiwe Newton
Stáří48 let
Narozeniny6. listopadu 1972
RodištěLondýn, Anglie, Velká Británie
Výška160 cm
Hmotnost112 liber (51 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostMalý krtek pod pravým okem
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
NáboženstvíAteista
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostbritský
Střední školaŠkola múzických umění v Tring Parku
UniverzitaBA antropologie, Cambridge University
Text povoláníHerečka, producentka, hlasová umělkyně
obsazeníHerečka
Získejte slávuPravda o Charlie, Mission Impossible II
Roky aktivní1991 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Independent Talent Group Ltd (London), Untitled Entertainment (LA)
Schválení značky(2010) Televizní reklama na denní hydratační krém 'Olay 7' Total Effects, (2011-12) Tiskové reklamy na hydratační krém Olay's Total Effects 7-in-One
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuB
Pas (palce)24
Boky (palce)33
Velikost boty9
Oficiální webové stránkywww.thandie-newton.org, www.facebook.com/thandie.newton, twitter.com/thandienewton, www.nndb.com/people/604/000043475/, www.behindthevoiceactors.com/Thandie-Newton/

Melanie Thandiwe 'Thandie' Newton OBE (narozen 6. listopadu 1972) je anglická herečka. Je držitelkou různých ocenění, včetně cen Primetime Emmy a British Academy Film Award, kromě nominací na dvě ceny Zlatý glóbus.



Více informací o Thandiwe Newton Méně o Thandiwe Newton

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaOl ParkerŽenatýČervenec 1997 -
1Brad PittVztah1994devatenáct devadesát pět1 rok
Ol Parker #dva

Ol Parker

1997

Ol Parker a Thandiwe Newton byli manželé ...[zobrazit pár] Brad Pitt #1

Brad Pitt

1994-1995

Thandiwe Newton a Brad Pitt se rozešli v 19 ...[zobrazit pár] #dva

Ol Parker

1997

Ol Parker a Thandiwe Newton jsou manželé 22 let. Chodili spolu 1 rok po setkání v červenci 1997 a vzali se 11. července 1998.

Vztah 23 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Stáří84%'> Kompatibilita 31% Děti 3 děti zobrazit vztah #1

Brad Pitt

1994-1995

Thandiwe Newton a Brad Pitt pocházejí z let 1994 až 1995.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 71% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Thandiwe Newton48 ŠtírHerečka
britský
Ol Parker51 Blíženciředitel
Angličtina
Brad Pitt57 StřelecHerec
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Ripleyženský17. září 200020 let starý Ol Parker
NicoženskýProsince 200416 let starý Ol Parker
Booker Jombemužský3. března 20147 let Ol Parker

FOTOGALERIE

Thandie Newton - British Vogue - květen 2021 Thandie Newton - British Vogue - květen 2021 Thandie Newton - British Vogue - květen 2021 Thandie Newton - British Vogue - květen 2021 Thandie Newton - British Vogue - květen 2021 Thandie Newton - British Vogue - květen 2021 Thandie Newton - British Vogue - květen 2021 Thandie Newton - British Vogue - květen 2021 Thandie Newton - British Vogue - květen 2021 Thandie Newton - British Vogue - květen 2021 Thandie Newton - Vogue Magazine Pictorial [Velká Británie] (květen 2021) Thandie Newton - Vogue Magazine Pictorial [Velká Británie] (květen 2021)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Vzpomínka2021Film
Gringo2018Bonnie Soyinka (jako Thandie Newton)Film
Solo: Příběh hvězdných válek2018Val (jako Thandie Newton)Film
Smrt a život Johna F. Donovana2018Novinář (jako Thandie Newton)Film
Velká pusa2017MonaTelevizní show
Westworld2016Maeve MillayTelevizní show
Plácnutí2015AishaTelevizní show
Darebák2013Grace TravisTelevizní show
Polovina žlutého slunce2013Olanna (jako Thandie Newton)Film
Dobré skutky2012Lindsey Wakefield (jako Thandie Newton)Film
Line of Duty2012RůžovýTelevizní show
Ústraní2011Kate (jako Thandie Newton)Film
Mizí na 7. ulici2010Rosemary (jako Thandie Newton)Film
Pro barevné dívky2010Orange (jako Thandie Newton), TangieFilm
Obrovský2010Kris (jako Thandie Newton)Film
20122009Laura Wilson (jako Thandie Newton)Film
V.2008Condoleezza Rice (jako Thandie Newton)Film
Jak ztratit přátele a odcizit lidi2008Thandie Newton (jako Thandie Newton)Film
RocknRolla2008Stella (jako Thandie Newton)Film
Norbit2007Kate Thomas (jako Thandie Newton)Film
Utíkej, tlustý chlapče, utíkej2007Libby (jako Thandie Newton)Film
Snaha o štěstí2006Linda (jako Thandie Newton)Film
Výslech Lva a Lisy2006Mona Lisa (jako Thandie Newton)Krátký film
Americký táta!2005MakevaTelevizní show
Pád2004Christine (jako Thandie Newton)Film
Kroniky Riddicka2004Dame Vaako (jako Thandie Newton)Film
Odstín2003Tiffany (jako Thandie Newton)Film
Pravda o Charlie2002Regina Lambert (jako Thandie Newton)Film
Byla to nehoda2000Noreen Hurlock (jako Thandie Newton)Film
Mission: Impossible II2000Nyah Hall (jako Thandie Newton)Film
Milovaný1998Milovaný (jako Thandie Newton)Film
Obležený1998Shandurai (jako Thandie Newton)Film
Gridlock'd1997Cookie (jako Thandie Newton)Film
Ve tvých snech1997Clare (jako Thandie Newton)TV film
Vedoucí muždevatenáctset devadesát šestHilary Rule (jako Thandie Newton)Film
Jefferson v Pařížidevatenáct devadesát pětSally Hemings (jako Thandie Newton)Film
Cesta krále srpnadevatenáct devadesát pětAnnalees (jako Thandie Newton)Film
Interview s upírem: The Vampire Chronicles1994Yvette (jako Thandie Newton)Film
Načteno1994Zita (jako Thandie Newton)Film
JE1994Makemba 'Kem' LikasuTelevizní show
Mladí Američané1993Rachael Stevens (jako Thandie Newton)Film
Flirtující1991Thandiwe Adjewa (jako Thandie Newton)Film
Pirátský princ1991Becky Newton (jako Thandie Newton)TV film
Všechny staré nožeCelia HarrisonFilm
Boží zeměFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Chiwetel Ejiofor a Thandie NewtonChiwetel Ejiofor
    • Polovina žlutého slunce
      2013
    [zobrazit shodu]
  • Eddie Murphy a Thandie NewtonEddie Murphy
    • Norbit
      2007
    [zobrazit shodu]
  • Gerard Butler a Thandie NewtonGerard Butler
    • RocknRolla
      2008
    [zobrazit shodu]
  • Jason Patric a Thandie NewtonJason Patric
    • Cesta krále srpna
      devatenáct devadesát pět
    [zobrazit shodu]
  • Mark Wahlberg a Thandie NewtonMark Wahlberg
    • Pravda o Charlie
      2002
    [zobrazit shodu]
  • Noah Wyle a Thandie NewtonNoah Wyle
    • JE
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Thandie Newton a David ThewlisDavid Thewlis
    • Obležený
      1998
    [zobrazit shodu]
  • Thandie Newton a Jon Bon JoviJon Bon Jovi
    • Vedoucí muž
      devatenáctset devadesát šest
    [zobrazit shodu]
  • Thandie Newton a Karl UrbanKarl Urban
    • Kroniky Riddicka
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Thandie Newton a Nick NolteNick Nolte
    • Jefferson v Paříži
      devatenáct devadesát pět
    [zobrazit shodu]
  • Thandie Newton a Noah TaylorNoah Taylor
    • Flirtující
      1991
    [zobrazit shodu]
  • Thandie Newton a Rodrigo SantoroRodrigo Santoro
    • Westworld
      2016
    [zobrazit shodu]
  • Thandie Newton a Terrence HowardTerrence Howard
    • Pád
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Tom Cruise a Thandie NewtonTom Cruise
    • Mission: Impossible II
      2000
    [zobrazit shodu]
  • Will Smith a Thandie NewtonWill Smith
    • Snaha o štěstí
      2006
    [zobrazit shodu]
Více shody na obrazovce Thandiwe Newton Méně Thandiwe Newton zápasy na obrazovce

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.