Hlavní Vztahy Thomas F. Wilson

Thomas F. Wilson

Thomas F. Wilson ŽenatýVěk 62 let zvěrokruhu Beran Vztahy 1 celkem Děti
4 děti

S kým právě teď chodí?

Caroline Thomas a Thomas F. Wilson jsou od 16. července 1985 manželé 35 let. zobrazit vztah

Vztahy

Thomas F. Wilson neměl žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Thomas F. Wilson je 62letý americký herec. Thomas Thomas Francis Wilson, Jr. Se narodil 15. dubna 1959 ve Filadelfii v Pensylvánii a je známý Biffem v Návratu do budoucnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Beran.



Thomas F. Wilson byl ve dvou zápasech na obrazovce, včetně Lea Thompson v Návrat do budoucnosti II (1989)a Camryn Manheim v posel ztracených duší (2005).

Thomas F. Wilson je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí herci hlasu.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Thomase F. Wilsona! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý138 let, 4 měsíce--
Celkový138 let, 4 měsíce--

Detaily

JménoThomas
Prostřední jménoF.
PříjmeníWilson
Celé jméno při narozeníThomas Francis Wilson, Jr.
Alternativní jménoTom Wilson
Stáří62 let
Narozeniny15. dubna 1959
RodištěPhiladelphia, Pensylvánie
Výška6 '3' (191 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůSůl a pepř
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaRadnor High School, Radnor Township, Pensylvánie
UniverzitaAmerická akademie dramatických umění, Arizonská státní univerzita pro mezinárodní obchod
Text povoláníHerec, umělec, hlasový herec
obsazeníHerec
Získejte slávuBiff se vrací do budoucnosti
Roky aktivní1983 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Brillstein Entertainment Partners- Alex Murray Agent
Schválení značkyIntenzivně pracoval v odvětví videoher a propůjčil svůj hlas různým postavám. Také propůjčil svůj hlas arkádové hře Back to the Future ... The Pinball (1990)
Oficiální webové stránkywww.tomwilsonusa.com/, www.bigpopfun.com/, twitter.com/tomwilsonusa, www.nndb.com/people/623/000132227/, http://www.tomwilsonusa.com

Thomas Francis Wilson Jr. (narozený 15 dubna 1959) je americký herec, hlasový herec, komik, spisovatel, výtvarník, hudebník a podcaster. On je nejlépe známý pro zobrazování Biff Tannen, Griff Tannen a Buford 'Mad Dog' Tannen v trilogii Zpátky do budoucnosti (1985–1990) a jako trenér Ben Fredricks v televizním seriálu Freaks and Geeks (1999-2000) a různé postavy na Spongebob SquarePants.

Více o Thomasovi F. Wilsonovi Méně o Thomasovi F. Wilsonovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Caroline ThomasŽenatý1983současnost, dárek38 let
#1

Caroline Thomas

1983

Caroline Thomas a Thomas F. Wilson mají včely ...[zobrazit pár] #1

Caroline Thomas

1983

Caroline Thomas a Thomas F. Wilson jsou manželé 35 let.

Vztah 38 let OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruhdvacet%Stáří98%'> Kompatibilita 30% Děti
4 děti
zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Thomas F. Wilson62 BeranHerec
americký
Caroline Thomas61 Herečka

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Gracieženský Caroline Thomas
Tommymužský Caroline Thomas
Anna Mayženský22. října 198733 let Caroline Thomas
Emilyženský28. července 198931 let Caroline Thomas

FOTOGALERIE

Reba - Reba McEntire Trenér Ben Fredricks Trenér Ben Fredricks Trenér Ben Fredricks Trenér Ben Fredricks Thomas F. Wilson jako Biff Tannen v Zpátky do budoucnosti (1985) Thomas F. Wilson Thomas F. Wilson Thomas F. Wilson jako Biff Tannen v Zpátky do budoucnosti (1985) Zpět do budoucnosti (1985) Thomas F. Wilson Thomas F. Wilson

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Čarodějové2020Trenér LawrenceTelevizní show
Mozaika2018Cliff JonesTelevizní show
Epické příběhy kapitánských spodků2018Camoflush, major MessyTelevizní show
3 Níže: Příběhy Arkádie2018Trenér LawrenceTelevizní show
Pochybovat2017Anthony KellemTelevizní show
Tréninkový den2017Gary MillstoneTelevizní show
Starosta2017Guvernér FillucciTelevizní show
Will vs. The Future2017Hlavní RhodosTelevizní show
Trollhunters: Tales of Arcadia2016Trenér LawrenceTelevizní show
School of Rock2016Táta pana FinnaTelevizní show
DC's Legends of Tomorrow2016Hank Heywood, Henry HeywoodTelevizní show
Ranč2016Trenér FitzgeraldTelevizní show
Film SpongeBob: Houba z vody2015Angry Customer # 1 (voice)Film
Prasečí kozí banánový kriket2015Banán, hudební zajíček, tygrTelevizní show
Dragons: Race to the Edge2015KbelíkTelevizní show
Epické2013Finn (hlas, jako Tom Wilson)Film
Žár2013Kapitán Woods (jako Tom Wilson)Film
Zach Stone bude slavný2012Pane StoneTelevizní show
Atlas pokrčil rameny II: Stávka2012Robert Collins (jako Tom Wilson)Film
Podívejte se na tátu2012Hlavní TemplemanTelevizní show
DreamWorks Dragons2012KbelíkTelevizní show
Řeka2011Screaming Hang Glider (voice, as Tom Wilson), Trapped BirdFilm
Harryho zákon2011Allan MeadeTelevizní show
Franklin & Bash2011Duchovní poradceTelevizní show
Workoholici2011BarnesTelevizní show
Miliardáři dolaru2011Principal PrestonTV film
Yohan - dětské chodítko2010Kevin (jako Tom Wilson)Film
Planet Sheen2010Blurg # 1, vypravěčTelevizní show
Melissa & Joey2010Radní Herbert HancockTelevizní show
Dobrodružství2010Cat Man, Coal Guy, Head MarauderTelevizní show
Šílený2010Patrick Jane, Superman, hlasatel Tube FeudTelevizní show
House Broken2009Šéf hasičů Henry Decker (jako Tom Wilson)Film
Informátor!2009Mark Cheviron (jako Tom Wilson)Film
Velkolepý Spider-Man2008Stan CarterTelevizní show
True Jackson, VP2008Ben FranklinTelevizní show
Batman: The Brave and the Bold2008Catman, gangster # 2, SportsmasterTelevizní show
American Body Shop2007Juicy LouTelevizní show
Zpět na dvůr2007rakovinaTelevizní show
Diggs Tailwagger2007Duke (hlas, jako Tom Wilson)Televizní show
Larry the Cable Guy: Health Inspector2006Bart Tatlock (jako Tom Wilson)Film
Zvětšení2006Dylanův učitel (jako Tom Wilson)Film
Velká láska2006Ricky JaxTelevizní show
Pomozte mi, abych vám pomohl2006KennyTelevizní show
Psych2006Butch ZielinskiTelevizní show
Kosti2005Chip BarnettTelevizní show
posel ztracených duší2005Tim FlahertyTelevizní show
Zoey 1012005Trenér PhelpsTelevizní show
Film SpongeBob SquarePants2004Fish # 3, Tough Fish # 1, Victor (hlas, jako Tom Wilson)Film
Boston Legal2004Jeffrey BassTelevizní show
Higglytown Heroes2004Řidič kamionuTelevizní show
Dům M.D.2004LouTelevizní show
Rodney2004ÚčtovatTelevizní show
Život na podmínku2003TV film
Odložený případ2003Arnold BrownTelevizní show
NCIS2003Angus DemintTelevizní show
Udělej mě, kotě2003Buffalo BuckTelevizní show
Stripperella2003Malovaný patron, Tom Green, JuiceTelevizní show
Mullets2003Lyle TurnerTelevizní show
Pitts2003HlídatTelevizní show
Dva a půl chlapa2003MikeTelevizní show
Udělej to2002Trenér DorseyTelevizní show
George Lopez2002SonnyTelevizní show
Ona Spies2002Roger 'Rush' GibsonTelevizní show
Stále stojí2002Trenér Kirk StoneTelevizní show
Max ocel2001Pete CostasTelevizní show
Reba2001TedeTelevizní show
Projekt Zeta2001Burly BoyfriendTelevizní show
Boston Public2000Paul StantonTelevizní show
Buzz Lightyear of Star Command2000BusterTelevizní show
Vyd2000Sean NowellTelevizní show
Titus2000JoeTelevizní show
Team Boy2000TomKrátký film
Rodinný typ1999První krokTelevizní show
Freaks and Geeks1999Trenér Ben FredricksTelevizní show
Spongebob v kalhotách1999Policajt č. 2, zákazník č. 1, psí procházkaTelevizní show
Dívka1998Prodejce vstupenek (jako Tom Wilson)Film
Zvětšuje1998Mark (hlas)Krátký film
Muži v bílém1998Ed Klingbottom (jako Tom Wilson)TV film
Ach jo! Kreslené1998OznačitTelevizní show
Hughleyovi1998StanTelevizní show
Maggie1998PřadenoTelevizní show
Ta zatracená kočka1997Melvin (jako Tom Wilson)Film
steve.oedekerk.com1997Costumer, Talk Show Host (jako Tom Wilson)TV film
101 Dalmatians: The Series1997StarbuckTelevizní show
Vystřelil1997Steve SummerTelevizní show
Johnny Bravo1997TrentTelevizní show
Pepper Ann1997Trenér BronsonTelevizní show
Rozzlobení bobři1997Patron bowlingu, Otis OttoTelevizní show
The New Batman Adventures1997Gotham Angels Biker, Howlin 'JakeTelevizní show
Andersonvilledevatenáctset devadesát šestThomas Sweet (jako Tom Wilson)Televizní show
Chrliče: Goliášovy kronikydevatenáctset devadesát šestMuž dojíždějící 2, Matt Bluestone, Thug 2Televizní show
Nashovy mostydevatenáctset devadesát šestJack NoonTelevizní show
Sabrina, mladá čarodějnicedevatenáctset devadesát šestSimoneTelevizní show
Superman: Animovaná sériedevatenáctset devadesát šestJoeyTelevizní show
Akademie velitele křídladevatenáctset devadesát šestTodd 'Maniac' MarshallTelevizní show
Narozen k divokostidevatenáct devadesát pětDet. Lou Greenberg (jako Tom Wilson)Film
Pinky a mozekdevatenáct devadesát pětLarry BruhnTelevizní show
Timon a Pumbaadevatenáct devadesát pětBroadway Play ManagerTelevizní show
Get Serious: Seven Deadly Sinsdevatenáct devadesát pětTelevizní show
Tábor nikde1994Poručík Eliot Hendricks (jako Tom Wilson)Film
Caroline o půlnoci1994Důstojník KeatonFilm
Pane, pište1994Billy (jako Tom Wilson)Film
Aaahh !!! Skutečné příšery1994MartyTelevizní show
Duckman: Private Dick / Family Man1994Park Ranger SmithTelevizní show
Chrliče1994Poručík Matt Bluestone, Matt Bluestone, Thug # 3Televizní show
Krev dovnitř krev ven1993Rollie McCann (jako Tom Wilson)Film
Lois & Clark: Nová dobrodružství nadčlověka1993Carter LandryTelevizní show
Ranní muž v 88.01993TV film
Boris a Nataša1992Další hlasy (hlas, uncredited)TV film
Batman: Animovaná série1992Anthony 'Tony' Zucco, John Grayson, Tony ZuccoTelevizní show
Vysoce navlečené1991Al DalbyFilm
Zpět do budoucnosti1991Hovězí, hovězí H. Tannen, divoký BillTelevizní show
Návrat do budoucnosti III1990Hovězí Tannen, Buford 'Mad Dog' TannenFilm
Turner & Hooch1990Det. Scott Turner (jako Tom Wilson)TV film
Návrat do budoucnosti II1989Biff jedle, rukojeťFilm
Poslední jízda1989Buck Johnson IIIKrátký film
Akce Jackson1988Důstojník Corn BlueFilm
Chytrý Alex1987Poručík StevensonFilm
Apríl1986ObloukFilm
Pojďme Harryho1986Bob Pachowski (jako Tom Wilson)Film
Zpět do budoucnosti1985Hovězí TannenFilm
L.A. Streetfighters1985Člen Spikova ganguFilm
Rytíř Rider1982ČipTelevizní show
Fakta o životě1979LosTelevizní show
Patrick Star ShowCecil hvězdaFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Lea Thompson a Thomas F. WilsonLea Thompson
    • Návrat do budoucnosti II
      1989
    [zobrazit shodu]
  • Camryn Manheim
    • posel ztracených duší
      2005
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.