Hlavní Vztahy Tia Mowry-Hardrict

Tia Mowry-Hardrict

Tia Mowry-HardrictPořadí 6068 -771Věk 42 let zvěrokruhu Rakovina Vztahy 1 celkem Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Tia Mowry-Hardrict možná svobodná.

Vztahy

Tia Mowry-Hardrict byla dříve vdaná za Cory Hardrictovou(2008).



O

Tia Mowry-Hardrict je 42letá americká herečka. Narodila se Tia Dashon Mowry 6. července 1978 v Gelhausenu v Hesensku v Německu a je známá svou sestrou. Její znamení zvěrokruhu je Rak.

Tia Mowry-Hardrict byla v zápase na obrazovce s Merwinem Mondesirem Sedmnáct znovu (2000).

Tia Mowry-Hardrict je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí dětští herci.



Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Tia Mowry-Hardrict! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý121 let, 5 měsíců--
Celkový121 let, 5 měsíců--

Detaily

JménoTeta
Prostřední jménoDashone
PříjmeníHardrict
Jméno za svobodnaMowry
Celé jméno při narozeníTia Dashon Mowry
Alternativní jménoTia Mowry, Tia Dashon Mowry-Hardrict, Tia Dashon Mowry, Tia Mowry-Hardrict
Stáří42 let
Narozeniny6. července 1978
RodištěGelhausen, Hesensko, Německo
Výška5 '5' (165 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůObarvená hnědá
Znamení zvěrokruhuRakovina
SexualitaRovný
Náboženstvíkřesťan
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
Střední školaBirmingham High School, Van Nuys, CA (1996)
UniverzitaPepperdine University
Text povoláníHerečka, producentka, autorka
obsazeníHerečka
Získejte slávuSestro, sestro
Roky aktivní1990 – dosud
Schválení značkyTelevizní reklama pro Old Navy (1999), (1990) reklama na Barbie Western Fun Motorhome
Oficiální webové stránkytheofficialtiamowry.com, twitter.com/TiaMowry, http://www.TiaandTameraOfficial.com, http://tiaandtameraofficial.com/, www.rottentomatoes.com/celebrity/tia_mowry/, www.allmovie.com/artist/tia- mowry-p290089
OtecTimothy John Mowry
MatkaKvětiny Darlene Renee Mowry
BratrTavior Mowry, Tahj Mowry
SestraTamera Mowry
Rodinný příslušníkJameel Cook (bratranec), Cree Hardrict (syn)

Tia Dashon Mowry-Hardrict (rozená Mowry, narozen 6. července 1978) je americká herečka. Poprvé se jí dostalo uznání za hlavní roli Tie Landry v sitcomu Sister, Sister (1994–1999), naproti její identické dvojčeti Tamera Mowry. Sestry pak hrály společně v původním filmu Twitches z roku 2005 na Disney Channel a jeho pokračování Twitches Too (2007). Byly také představeny v reality show Tia & Tamera (2011–2013).

s kým je hra teď
Více o Tia Mowry-Hardrict Méně o Tia Mowry-Hardrict

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Cory HardrictŽenatý2000 -
Cory Hardrict #1

Cory Hardrict

2000

Cory Hardrict a Tia Mowry-Hardrict mají včelí ...[zobrazit pár] #1

Cory Hardrict

2000

Cory Hardrict a Tia Mowry-Hardrict jsou manželé 12 let. Chodili spolu 6 let poté, co se dali dohromady v roce 2000. Po 1 roce zasnoubení se vzali 20. dubna 2008.



Vztah 21 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 88% Děti 2 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Tia Mowry-Hardrict42 RakovinaHerečka
americký
Cory Hardrict41 ŠtírHerec
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Cree Taylormužský28. června 20119 let Cory Hardrict
Káhira Tiahnaženský5. května 20183 roky starý Cory Hardrict

FOTOGALERIE

Koktejly s Khloé - Tia Mowry-Hardrict Tia Mowry-Hardrict a Wesley Jonathan Tia Mowry-Hardrict a Wesley Jonathan Sestra, sestra - Tia Mowry-Hardrict Tia Mowry - dorazí do Build Studio v NYC Tia Mowry - dorazí do Build Studio v NYC Tia Mowry - dorazí do Build Studio v NYC Tia Mowry - dorazí do Build Studio v NYC Tia Mowry - dorazí do Build Studio v NYC Bratz: Genie Magic - Tia Mowry-Hardrict Spotlight (2015) Focus (2015)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Game On! Komediální crossover událost2020Kakao, kakao McKellanTelevizní show
Rodinné setkání2019Kakao McKellanTelevizní show
Black Lady Sketch Show2019VíraTelevizní show
Velmi vinobraní Vánoce2019Dodie BriteTV film
Vánoce na rodinné setkání2019Kakao McKellanTV film
Nedělitelný2018Tonya Lewis (jako Tia Mowry)Film
Prince of Peoria2018MeghanTelevizní show
Můj vánoční hostinec2018Jen Taylor (jako Tia Mowry)TV film
Perníková románek2018Taylor ScottTV film
Já, já a já2017VendulaTelevizní show
Muž s plánem2016v rámciTelevizní show
Co se děje, to jde2016MelTV film
Palisandr2015.CassieTelevizní show
Fresh Beat Band of Spies2015.Sindy SauernotesTelevizní show
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn2014Erica KnightlyTelevizní show
Reklamace zavazadel2013Janine (jako Tia Mowry)Film
Paní2013Barbara RutledgeTelevizní show
Instantní máma2013Stephanie PhillipsTelevizní show
Mistle-Tones2012Holly (jako Tia Mowry)TV film
Dvojitá svatba2010Deanna Warren (jako Tia Mowry)TV film
Americké standardy2008Kate (jako Tia Mowry)Film
Také škubne2007Alex Fielding (jako Tia Mowry)TV film
Hra2006Melanie Barnett, Melanie Barnett DavisTelevizní show
Škubání2005Alex Fielding, Artemis (jako Tia Mowry)TV film
Bratz2005SashaTelevizní show
Love, Inc.2005KimTelevizní show
Hollywoodský horor2005KendroFilm
Krasavice2002Venetia (jako Tia Mowry)Film
Sedmnáct znovu2000Sydney (jako Tia Mowry)TV film
Přítelkyně2000Melanie BarnettTelevizní show
Silná medicína2000KeishaTelevizní show
Zadržení1999LemonjellaTelevizní show
Chytrý chlap1997RachelleTelevizní show
Dobrodružství Hypermanadevatenáct devadesát pětŠpatná EmmaTelevizní show
Sestro, sestro1994Teta landryTelevizní show
Nebezpečné ženy1991Judith Ann Webb (jako Tia Mowry)Televizní show
ABC TGIF1990Teta landryTelevizní show
Bojíš se tmy?1990Janice RobinsonTelevizní show
Pravé barvy1990RenéTelevizní show
Plný dům1987DeniseTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Merwin Mondesir
    • Sedmnáct znovu
      2000
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.