Hlavní Chodit S Někým Tiffany Hines

Tiffany Hines

Tiffany HinesVěk 37 let Zvěrokruh Panna

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Tiffany Hines možná svobodná.

Vztahy

Pro Tiffany Hines nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Tiffany Hines je 37letá americká herečka. Narodila se 2. září 1983 v Cincinnati ve státě Ohio v USA a je známá díky Nikitě (2010). Její znamení zvěrokruhu je Panna.

Tiffany Hines je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a herci z Cincinnati v Ohiu.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Tiffany Hines! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoTiffany
PříjmeníHines
Stáří37 let
Narozeniny2. září 1983
RodištěCincinnati, Ohio, USA
Výška5 '7' (170 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíLíska
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
Střední školaThe Seven Hills Upper School
UniverzitaUniversity of Cincinnati
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuNikita (2010)
Roky aktivní2006 – současnost
Oficiální webové stránkyhttp://tiffany-hines.com
Oblíbené filmyBěh Lola Run, město Boží, teplo
Oblíbené televizní pořadyBoardwalk Empire, Chuck, True Blood
Oblíbené kapelyBlack Eyed Peas, M.I.A, Jay Z, 500 Miles to Memphis, Sia, Mozart, The Script, The Beatles
Oblíbené knihySérie Sookie Stackhouse, Dívka s dračím tetováním, Vesmír v jediném atomu: Konvergence vědy a duchovnosti
Oblíbená jídlaSushi, Southern Girl Dezerty Červené Velevet Cupcakes, sladké bramborové koláče
Oblíbené příslušenstvíJehlové podpatky, boty Ugg Jimmy Choo Sora Fringe

Tiffany Hines (narozen 2. září 1985) je americká herečka, známá pro její role jako Birdie Scott v Beyond the Break, Michelle Welton v Bones, Jaden v Nikita, Didi Miller v Devious Maids, Tamar Braxton v Toni Braxton: Unbreak My Heart a Aisha ve filmu 24: Legacy.

Více o Tiffany Hinesové Méně o Tiffany Hinesové

FOTOGALERIE

Tiffany Hines Tiffany Hines Tiffany Hines Tiffany Hines Tiffany Hines Tiffany Hines Tiffany Hines Tiffany Hines Tiffany Hines Tiffany Hines Tiffany Hines Tiffany Hines

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Pýcha a předsudek: Atlanta2019Elizabeth 'Lizzie' BennetTV film
Smrtící manželství2018Melinda WellsTV film
Magnum P.I.2018Lara NuzoTelevizní show
Skuteční umělci2017Sophia BakerKrátký film
Damiene2016Kelly BaptisteTelevizní show
Toni Braxton: Unbreak My Heart2016Tamar BraxtonTV film
24: Legacy2016AishaTelevizní show
Toxin2015.RhondaFilm
Backstrom2015.Cassandra LaStrange, Catherine TurnerTelevizní show
Sešívačky2015.Marta RodriguezTelevizní show
Vázané a hlídání dětí2015.ElenaTV film
Černá káva2014LiaFilm
Spěch2014SteffiTelevizní show
Stalker2014SkyeTelevizní show
Temná strana2013MakaydaFilm
Mazané služky2013Didi MillerTelevizní show
Hit the floor2013PředvečerTelevizní show
The Other Hef2013TiffanyTelevizní show
americký2012Shane KellyTV film
Nikita2010ZahradaTelevizní show
Perfektní kombinace2010LiaFilm
Lži mi2009LaceyTelevizní show
Meteor2009MayaTelevizní show
10 věcí které na tobě nesnáším2009KaitlinTelevizní show
Tajná přítelkyně2009AmyTelevizní show
Pampeliška Dharma2009SylvieKrátký film
Shark Swarm2008MichelleTV film
Slečna s průvodcem2008Hezká studentkaTelevizní show
902102008KatTelevizní show
Okřídlený muž2008AllyshaKrátký film
This Can't Be My Life2008Jackie GeraudTelevizní show
Beyond the Break2006Birdie ScottTelevizní show
Hrdinové2006RoztleskávačkaTelevizní show
Lincoln Heights2006Kelly HawkinsTelevizní show
Kosti2005Michelle WeltonTelevizní show
Myšlenky zločince2005NaomiTelevizní show
Chirurgové2005NatalieTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000Layla WellsTelevizní show
Hry zabíjeníMadisonFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články