Hlavní Vztahy Tim Robbins

Tim Robbins

Tim Robbins SinglPořadí 4208 936Věk 62 let zvěrokruhu Váhy Vztahy celkem 4 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Tim Robbins je momentálně single.

Vztahy

Tim Robbins byl dříve ženatý s Gratiela Brancusi(2017 - 2020).



Tim Robbins byl zasnoubený se Susan Sarandon(2005 - 2009).

Tim Robbins se setkal s Terri Garberovou(1982 - 1983)a Carol Perkins(1979 - 1981).

O

Tim Robbins je 62letý americký herec. Timothy Francis Robbins, narozený 16. října 1958 ve West Covina v Kalifornii v USA, je známý Bull Durhamem, Jacobovým žebříkem v kariéře od roku 1982 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Váhy.



Tim Robbins byl v 9 zápasech na obrazovce, včetně Annabella Sciorra Cadillac Man (1990), Iben Hjejle v Vysoká kvalita reprodukce zvuku (2000), Jennifer Jason Leigh dovnitř Hudsucker Proxy (1994), Julia Roberts dovnitř Připraven k nošení (1994)a Kelly Preston dovnitř Není co ztratit (1997).

kdo je ronnie radke seznamka

Tim Robbins je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, vítězové Zlatých glóbů (filmů) pro nejlepší hudební nebo komediální herce a vítězové herců Zlatý glóbus (film) pro nejlepší hereckou roli.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Tim Robbins! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý15 let, 5 měsíců--
Zasnoubený121 let, 6 měsíců--
Setkánídva2 roky1 rok, 6 měsíců1 rok
Celkový421 let, 6 měsíců7 let, 5 měsíců1 rok

Detaily

JménoTim
Prostřední jménoFrancis
PříjmeníRobbins
Celé jméno při narozeníTimothy Francis Robbins
Stáří62 let
Narozeniny16. října 1958
RodištěWest Covina, Kalifornie, USA
Výška6 '5' (196 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůŠedá
Výrazná vlastnostVysoký vzrůst, Jasně modré oči, Měkký jemný hlas, Tyčící se výška a štíhlý rám, Filmy často odrážejí jeho liberální politické názory, Rozumné, ale emotivní vystoupení, Pomalé vystupování
Znamení zvěrokruhuVáhy
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaStuyvesant High School, New York City, NY (1976)
UniverzitaPlattsburgh State University (dva roky), BA Drama, University of California v Los Angeles (1981)
Text povoláníHerec, scenárista, režisér, producent, aktivista, hudebník
obsazeníHerec
Získejte slávuBull Durham, Jacobův žebřík
Roky aktivní1979 – dosud, 1982 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Partneři ICM, Agentura pro rezervaci zábavy, Celebrity Talent International
Oficiální webové stránkywww.timrobbins.net/, www.nndb.com/people/614/000025539/, twitter.com/timrobbins1, http://timrobbins.net, http://timrobbins.net/

Timothy Francis Robbins (narozený 16 října 1958) je americký herec, scenárista, režisér, producent a hudebník. Snad je nejlépe známý svým ztvárněním Andyho Dufresna v populárním vězeňském dramatickém filmu Vykoupení z věznice Shawshank (1994).

Více o Timovi Robbinsovi Méně o Timovi Robbinsovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
4Gratiela BrancusiŽenatýÚnora 2015Července 20205 let
3Susan SarandonVztahÚnor 1988Srpna 200921 let
dvaTerri GarberSetkání198219831 rok
1Carol PerkinsSetkání1979devatenáct osmdesát jedna2 roky
#4

Gratiela Brancusi

2015 - 2020

Gratiela Brancusi a Tim Robbins se rozešli ...[zobrazit pár] Susan Sarandon #3

Susan Sarandon

1988-2009

Tim Robbins a Susan Sarandon se rozešli v ...[zobrazit pár] Terri Garber #dva

Terri Garber

1982-1983

Terri Garber a Tim Robbins se rozešli v roce 198 ...[zobrazit pár] Carol Perkins #1

Carol Perkins

1979 - 1981

Carol Perkins a Tim Robbins jsou odděleni ...[zobrazit pár] #4

Gratiela Brancusi

2015 - 2020

Gratiela Brancusi a Tim Robbins se vzali od 1. února 2017 do července 2020 (3 roky).

Vztah 5 let zobrazit vztah #3

Susan Sarandon

1988-2009

Tim Robbins a Susan Sarandon byli zasnoubení po dobu 3 let. Chodili spolu 17 let poté, co se dali dohromady v únoru 1988. Byli zasnoubení 12. srpna 2005, ale později se rozešli v srpnu 2009.

Vztah 21 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška91%Stáří1%'> Kompatibilita 43% Děti 2 děti zobrazit vztah #dva

Terri Garber

1982-1983

Terri Garber a Tim Robbins se setkali v roce 1982.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří84%'> Kompatibilita 31% zobrazit vztah #1

Carol Perkins

1979 - 1981

Carol Perkins a Tim Robbins se setkali v roce 1979.

Vztah 2 roky zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Tim Robbins62 VáhyHerec
americký
Gratiela Brancusi-
Susan Sarandon74 VáhyHerečka
americký
Terri Garber60 KozorohHerečka
americký
Carol Perkins-

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Jack Henrymužský15. května 198932 let Susan Sarandon
Miles Guthriemužský4. května 199229 let Susan Sarandon

FOTOGALERIE

Tim Robbins a Catherine Zeta-Jones na 76. výročním udílení Oscarů - tiskové středisko (2004) Tady a teď - Tim Robbins 76. výroční cena Akademie - Tim Robbins 76. výroční cena Akademie - Tim Robbins 76. výroční cena Akademie - Tim Robbins Susan Sarandon a Tim Robbins - 49. výroční ocenění Zlatý glóbus (1992) MTV Video Music Awards 1996 - Tim Robbins a Susan Sarandon Eva Amurri, Susan Sarandon, Tim Robbins a synové - Světová premiéra filmu „Válka světů“ v Ziegfeldově divadle 23. června 2005 Juliet, Naked (2018) Susan Sarandon a Tim Robbins na 64. výročním udílení Oscarů (1992) Susan Sarandon a Tim Robbins na 53. výročním udílení cen Zlatý glóbus (1996) Michael J. Fox - Biography Magazine Pictorial [Rusko] (leden 2018)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Temné vody2019Tom TerpFilm
VH Ano2019Sir Roger Handley IIIFilm
Tady a teď2018Greg BoatwrightTelevizní show
Castle Rock2018Reginald 'Pop' MerrillTelevizní show
Marjorie prime2017JonFilm
The Brink2015Walter LarsonTelevizní show
Perfektní den2015BFilm
The Spoils Before Dying2015Červeně zbarvený barmanTelevizní show
Babylonská kořist2014Jonas MorehouseTelevizní show
Vítejte u mě2014Dr. Daryl MoffetFilm
Život zločinu2013Frank DawsonFilm
Děkuji za sdílení2012MikeFilm
Zpět do roku 19422012Biskup MeganFilm
Zelená lucerna2011HammondFilm
Kino Verite2011Bill LoudTV film
Portlandia2011ExcelenceTelevizní show
Město Ember2008Loris HarrowFilm
Ti štěstěnou vyvolení2008CheaverFilm
Hluk2007David OwenFilm
Pak mě našla2007Tim RobbinsFilm
Chyťte oheň2006Límec. Nic VosFilm
Tenacious D in The Pick of Destiny2006CizinecFilm
Tajný život slov2005JosefFilm
Válka světů2005Harlan OgilvyFilm
Zathura: Vesmírné dobrodružství2005TátoFilm
Moderátor: Legenda Rona Burgundska2004Public TV News Anchor (neoficiálně)Film
Jack & Bobby2004Pres. Robert McCallisterTelevizní show
Kód 462003William penízeFilm
Kouzelná řeka2003Dave BoyleFilm
Svoboda: Historie nás2003Gen, Winfield Scott Hancock, Moses Brown, Hlas dělnické stranyTelevizní show
Pravda o Charlie2002Carson J. DyleFilm
Protimonopolní zákon2001Gary WinstonFilm
Lidská přirozenost2001Dr. Nathan BronfmanFilm
Vysoká kvalita reprodukce zvuku2000Ian RaymondFilm
Mise na Mars2000Woody BlakeFilm
Arlington Road1999Oliver LangFilm
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me1999PrezidentFilm
Cradle Will Rock1999Voice On Film Reel (hlas, uncredited)Film
Není co ztratit1997Nick BeamFilm
I.Q.1994Ed WaltersFilm
Připraven k nošení1994Joe FlynnFilm
Hudsucker Proxy1994Norville BarnesFilm
Vykoupení z věznice Shawshank1994Andy DufresneFilm
Krátké řezy1993Gene ShepardFilm
Bob Roberts1992Bob RobertsFilm
Hráč1992Griffin MillFilm
Jungle Fever1991JerryFilm
Cadillac Man1990LarryFilm
Jacob's Ladder1990JacobFilm
Erik Viking1989ErikuFilm
Slečna Firecracker1989Sejměte WilliamseFilm
Twister1989JeffeFilm
Simpsonovi1989Jim HopeTelevizní show
Bull Durham1988Ebby Calvin 'Nuke' LaLooshFilm
Páskové hlavy1988Josh TagerFilm
Pět rohů1987HarryFilm
Howard the Duck1986Phil BlumburttFilm
Nejlepší zbraň1986MerlinFilm
Bratrská dovolená1985Larry „Matka“ TuckerFilm
Jistá věc1985Gary CooperFilm
Malice v říši divů1985Joseph CottenTV film
Úžasné příběhy1985Jordan's PhantomTelevizní show
Moonlighting1985PropagujeTelevizní show
Žádná malá záležitost1984NelsonFilm
Vojáčci1984BoeFilm
Legmen1984Brewster KingstonTelevizní show
Svatá Barbara1984MužTelevizní show
Quarterback Princess1983MarvinTV film
Hardcastle a McCormick1983Johnny JohnsonTelevizní show
Pohov1983DoktorTelevizní show
Jinde1982Andrew ReinhardtTelevizní show
Hill Street Bluesdevatenáct osmdesát jednaPatrolman Lawrence SwanTelevizní show
Loď lásky1977Mladý ErikTelevizní show
Sobotní noční život1975Bob RobertsTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Annabella Sciorra
    • Cadillac Man
      1990
    [zobrazit shodu]
  • Iben Hjejle a Tim RobbinsIben Hjejle
    • Vysoká kvalita reprodukce zvuku
      2000
    [zobrazit shodu]
  • Jennifer Jason Leigh a Tim RobbinsJennifer Jason Leigh
    • Hudsucker Proxy
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Julia Roberts a Tim RobbinsJulia Roberts
    • Připraven k nošení
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Kelly Preston a Tim RobbinsKelly Preston
    • Není co ztratit
      1997
    [zobrazit shodu]
  • Madeleine Stowe a Tim RobbinsMadeleine Stowe
    • Krátké řezy
      1993
    [zobrazit shodu]
  • Meg Ryan a Tim RobbinsMeg Ryan
    • I.Q.
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Susan Sarandon a Tim RobbinsSusan Sarandon
    • Bull Durham
      1988
    [zobrazit shodu]
  • Tim Robbins a Greta ScacchiGreta Scacchi
    • Hráč
      1992
    [zobrazit shodu]
Více zápasů Tim Robbins na obrazovce Méně Tim Robbins na obrazovce Matchups

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.