Hlavní Chodit S Někým Tom Almonds

Tom Almonds

Tom AlmondsVěk 62 let zvěrokruhu Ryba

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Tom Amandes možná svobodný.

Vztahy

Pro Toma Amandese nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Tom Amandes je 62letý americký herec. Narodil se 9. března 1959 v Richmondu ve státě Illinois a proslavil ho Everwood. Jeho znamení zvěrokruhu je Ryby.

Tom Amandes byl v zápase na obrazovce s Anne Archerovou Protože maminka funguje (1994).

Tom Amandes je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí televizní režiséři.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Tom Amandes! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoTom
PříjmeníMandle
Stáří62 let
Narozeniny9. března 1959
RodištěRichmond, Illinois
Výška6 '1' (185 cm)
StavětPrůměrný
Barva vlasůSůl a pepř
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec, režisér
obsazeníHerec
Získejte slávuEverwood
Roky aktivní1987 – dosud

Tom Amandes (narozen 09.03.1959) je americký herec. Jeho dosud nejznámější rolí je role Eliota Nessa v televizním seriálu The Untouchables z 90. let; hrál také přítele Geeny Davisové ve filmu The Long Kiss Goodnight a Abrahama Lincolna ve filmu Saving Lincoln z roku 2012.

Více o Tomovi Almondsovi Méně o Tomovi Mandlích

FOTOGALERIE

Skandál (2012) Skandál (2012) Skandál (2012) Skandál (2012) The Long Kiss Goodnight (1996) Tom Almonds Soukromá praxe (2007) Tom Almonds Tom Almonds Tom Almonds Tom Almonds Tom Almonds

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Neuvěřitelný2019Bruce BronsteinTelevizní show
Dokonalá harmonie2019LukeTelevizní show
Milion malých kousků2018Dr. BakerFilm
Bakaláři2017Davis WestmanFilm
Další dveře2017Gerald DixonTV film
Lepší věci2016DrexelTelevizní show
Objížďka2016Dr. RobTelevizní show
Dobré chování2016AsherTelevizní show
Nadčasový2016Mark FeltTelevizní show
Kouzelníci2015Daniel QuinnTelevizní show
Záchrana Lincolna2013Abraham LincolnFilm
Představit si2013Dr. ArlenKrátký film
Kult2013Gary FisherTelevizní show
Maminka2013RichardeTelevizní show
Nedůvěřujte B ---- v bytě 232012Pane HarkineTelevizní show
Skandál2012Samuel RestonTelevizní show
Šipka2012Noah Kuttler, kalkulačkaTelevizní show
Chicago Fire2012Detektiv Ryan Wheeler, detektiv WheelerTelevizní show
1600 Penn2012BernardeTelevizní show
Šťastný2011JonathanFilm
Poměrně legální2011Mitch RhinehartTelevizní show
Proti zdi2011Televizní show
Pomsta2011Lawrence StambergTelevizní show
Hluboký konec2010Don BranfordTelevizní show
Rodičovství2010Dr. PelikánTelevizní show
The Good Guys2010Dr. KalfussTelevizní show
Žádná obyčejná rodina2010Dr. KaždýTelevizní show
Tohle může bolet2009Dr. Mitch MalinowTV film
hrad2009Aaron StokesTelevizní show
Eastwick2009Pastor DunnTelevizní show
Eli Stone2008Martin PosnerTelevizní show
Vliv2008LivingstonTelevizní show
řecký2007Jack ReedTelevizní show
Soukromá praxe2007Charlie JensenTelevizní show
Bohatství2007Televizní show
Klub vražd žen2007D.A. PrattTelevizní show
Bonneville2006Bill PackardFilm
Velká láska2006Státní zástupce Roy ColburnTelevizní show
Špinavé skutky2005Zástupce ředitele FuchsFilm
Myšlenky zločince2005Dr. Sebastian HurstTelevizní show
Chirurgové2005Tom WallerTelevizní show
Numb3rs2005Lawrence DrydenTelevizní show
Boston Legal2004A.A.G. Jeremy HollisTelevizní show
Živě z Bagdádu2002Joe ErlichmanTV film
Everwood2002Dr. Harold AbbottTelevizní show
Když se Good Ghouls pokazí2001James WalkerTV film
Opatrovník2001Dr. Thomas ReedTelevizní show
Mírni svoje nadšení2000BertTelevizní show
Brokedown Palace1999Doug DavisFilm
Down Will Come Baby1999Marcus GarrTV film
Jestli věříš1999Tom WellerTV film
Rodinné právo1999Lawrence CameronTelevizní show
Druhá šance1998Jsem TaylorFilm
Ze Země na Měsíc1998Jack SchmittTelevizní show
Každý den1998Televizní show
Sedm dní1998Generál Wayne StarkerTelevizní show
Král královen1998Les FiskerTelevizní show
Prostě mě zastřel!1997Matt BentleyTelevizní show
Procvičování1997Robert WakefieldTelevizní show
The Long Kiss Goodnightdevatenáctset devadesát šestVěcFilm
Země zaslíbenádevatenáctset devadesát šestFred MoosterTelevizní show
Spin Citydevatenáctset devadesát šestJulian WheelerTelevizní show
Kdyby to někdo věděldevatenáct devadesát pětPaul ChambersTV film
devatenáct devadesát pětKomandér John Flagler, velitel John FlaglerTelevizní show
Honba za štěstímdevatenáct devadesát pětSteve RutledgeTelevizní show
JE1994David GardnerTelevizní show
Protože maminka funguje1994Eric DonovanTV film
NYPD modrá1993David JessupTelevizní show
Nedotknutelní1993Eliot NessTelevizní show
Straight Talk1992ČíšníkFilm
Show Larryho Sanderse1992Russ SchmittTelevizní show
Přeexponovaný1992Asst. D.A. MalleryTV film
Sestry1991MartinTelevizní show
Murphy Brown1988David WoffordTelevizní show
Roseanne1988DoktorTelevizní show
Šavle1987Televizní show
ctrl alt smazatGregTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Anne Archer
    • Protože maminka funguje
      1994
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...