Hlavní Vztahy Tom Brady

Tom Brady

Tom Brady ŽenatýPořadí 1306 68Věk 43 let zvěrokruhu Lev Vztahy celkem 7 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Tom Brady a jsou ženatí.

Vztahy

Tom Brady byl dříve ženatý s Gisele Bündchen(2009).



Tom Brady byl ve vztazích s Bridget Moynahan(2004 - 2006), Ivanka Trump(2004)a Tara Reid(2002).

Tom Brady se setkal s Meghan Vasconcellos(2006)a Layla Roberts(2002).

Tom Brady se říká, že se spojil s Britney Spears(2002).



O

Tom Brady je 43letý hráč amerického fotbalu. Narodil se Thomas Edward Patrick Brady, Jr. 3. srpna 1977 v San Mateo v Kalifornii v USA. Je známý tím, že je široce považován za největšího hráče amerického fotbalu všech dob. Jeho znamení zvěrokruhu je Lev.

Tom Brady je členem následujících seznamů: quarterbacky amerického fotbalu, američtí římští katolíci a narození v roce 1977.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Tom Brady! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



který je Shane West ženatý

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý114 let, 7 měsíců--
Chodit s někým32 roky, 11 měsíců1 rok1 měsíc
Setkánídva---
Říká se1---
Celkový714 let, 7 měsíců2 roky, 6 měsíců1 měsíc

Detaily

JménoTom
PříjmeníBrady
Celé jméno při narozeníThomas Edward Patrick Brady, Jr.
Alternativní jméno# 12, Tom Terrific
Stáří43 let
Narozeniny3. srpna 1977
RodištěSan Mateo, Kalifornie, USA
Výška6 '4' (193 cm)
Hmotnost102 kg
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaJunipero Serra High School
UniverzitaMichiganská univerzita
Text povoláníProfesionální atlet
obsazeníAmerický fotbal)
Pozice amerického fotbaluRozehrávač
NávrhVypracovali New England Patriots v 6. kole (199. celkově) draftu NFL z roku 2000.
Získejte slávuŠiroce považován za největšího hráče amerického fotbalu všech dob.
Oficiální webové stránkywww.tombrady.com/
Rodinný příslušníkJohn Edward (syn), Vivian (dcera), Benjamin (syn)
PříteliJulian Edelman (kolega), Rob Gronkowski (kolega)
Přidružené osobyBill Belichick (trenér)
Oblíbená místaNová Anglie
Oblíbené barvySíť

Thomas Edward Patrick Brady Jr. (narozený 3. srpna 1977) je rozohrávač amerického fotbalu pro Tampa Bay Buccaneers z National Football League (NFL). Prvních 20 sezón strávil v New England Patriots, kde byl hlavním přispěvatelem do dynastie franšízy v letech 2001 až 2019. Brady je všeobecně považován za největšího quarterbacka všech dob.

Více o Tomu Bradym Méně o Tomu Bradym

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
7Gisele BundchenŽenatýŘíjen 2006 -
6Meghan VasconcellosSetkání20062006-
5Ivanka TrumpováVztah R 20042004-
4Bridget MoynahanVztah2004Prosince 20062 roky
3Tara ReidVztahZáří 2002Říjen 20021 měsíc
dvaLayla RobertsSetkání20022002-
1Britney SpearsSetkání R 20022002-
Gisele Bundchen #7

Gisele Bundchen

2006

Tom Brady a Gisele Bündchen byli manželé ...[zobrazit pár] Meghan Vasconcellos #6

Meghan Vasconcellos

2006

Meghan Vasconcellos a Tom Brady jsou odděleni ...[zobrazit pár] Ivanka Trumpová #5Pověst

Ivanka Trumpová

2004

Ivanka Trump a Tom Brady jsou rozděleni ...[zobrazit pár] Bridget Moynahan #4

Bridget Moynahan

2004 - 2006

Tom Brady a Bridget Moynahan se rozešli v D ...[zobrazit pár] Tara Reid #3

Tara Reid

2002

Tom Brady a Tara Reid se rozešli v říjnu 2002 ...[zobrazit pár] Layla Roberts #dva

Layla Roberts

2002

Layla Roberts a Tom Brady jsou odděleni ...[zobrazit pár] Britney Spears #1Pověst

Britney Spears

2002

Tom Brady a Britney Spears jsou odděleni ...[zobrazit pár] #7

Gisele Bundchen

2006

Tom Brady a Gisele Bündchen jsou manželé 12 let. Chodili spolu 2 roky poté, co se dali dohromady v říjnu 2006. Po jednom měsíci zasnoubení se vzali 26. února 2009.

Vztah 14 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh40%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 60% Děti 2 děti zobrazit vztah #6

Meghan Vasconcellos

2006

Meghan Vasconcellos a Tom Brady se setkali v roce 2006.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 71% zobrazit vztah #5

Ivanka Trumpová

2004 (fáma)

O Ivance Trumpové se říká, že se v roce 2004 spojila s Tomem Bradym.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří72%'> Kompatibilita 66% zobrazit vztah #4

Bridget Moynahan

2004 - 2006

Tom Brady a Bridget Moynahan se datují od roku 2004 do prosince 2006.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 24% Děti 1 dítě zobrazit vztah #3

Tara Reid

2002

Tom Brady a Tara Reid se datují od září do října 2002.

michael schwartz mary beth evans
Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška91%Stáří52%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah #dva

Layla Roberts

2002

Layla Roberts a Tom Brady se setkali v roce 2002.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří52%'> Kompatibilita 57% zobrazit vztah #1

Britney Spears

2002 (fáma)

Tom Brady se říká, že se spojil s Britney Spears v roce 2002.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh100%Výška91%Stáří72%'> Kompatibilita 86% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Tom Brady43 LevAmerický fotbal)
americký
Gisele Bundchen40 RakovinaModelka
brazilský
Meghan Vasconcellos35 RakovinaRoztleskávačka
americký
Ivanka Trumpová39 ŠtírObchodní
americký
Bridget Moynahanpadesátka BýkHerečka
americký
Tara ReidČtyři pět ŠtírHerečka
americký
Layla Roberts46 VáhyModel (dospělý / půvab)
americký
Britney Spears39 StřelecZpěvák
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
John Edward Thomasmužský22. srpna 200713 let Bridget Moynahan
Benjaminmužský8. prosince 200911 let starý Gisele Bundchen
Vivianské jezeroženský5. prosince 20128 let Gisele Bundchen

FOTOGALERIE

Tom Brady a Andrew Weitz Gisele Bundchen v bikinách na pláži v Kostarice Gisele Bundchen v bikinách na pláži v Kostarice Gisele Bundchen v bikinách na pláži v Kostarice Gisele Bundchen v bikinách na pláži v Kostarice Gisele Bundchen v bikinách na pláži v Kostarice Gisele Bundchen v bikinách na pláži v Kostarice Gisele Bundchen v bikinách na pláži v Kostarice Gisele Bundchen v bikinách na pláži v Kostarice Gisele Bundchen v bikinách na pláži v Kostarice Gisele Bundchen v bikinách na pláži v Kostarice Gisele Bundchen v bikinách na pláži v Kostarice

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Žít sám se sebou2019Tom BradyTelevizní show
Sedm Bucks Digital Studios2016Televizní show
Entourage2015.Tom BradyFilm
Entourage2004Tom BradyTelevizní show
Přilepená na vás2003Computer Geek # 1Film
Rodinný typ1999Tom BradyTelevizní show
Simpsonovi1989Tom BradyTelevizní show

Zajímavé Články

Redakce Choice

Nejlepší quarterbacky Západní Virginie Mountaineers vůbec
Nejlepší quarterbacky Západní Virginie Mountaineers vůbec
Fanoušci univerzitního fotbalu přinášíme nejlepší quarterbacky Západní Virginie Mountaineers všech dob. Zahrnuje každého začínajícího quarterbacka na západě ...
Asli Tandogan a Cahit Tan Yeşilada
Asli Tandogan a Cahit Tan Yeşilada
28. května 2021 ... Asli Tandogan a Cahit Tan Yeşilada fotky, novinky a drby. Zjistit více o ...
Geena Davis
Geena Davis
28. května 2021 ... Zprávy Geeny Davisové, drby, fotky Geeny Davisové, životopis, seznam přátel Geeny Davisové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Geenou Davisovou. Geena Davis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Geena Davis.
Bonnie Large
Bonnie Large
28. května 2021 ... Bonnie Large novinky, drby, fotky Bonnie Large, životopis, seznam přátel Bonnie Large 2016. Historie vztahů. Bonnie Velký seznam vztahů. Historie datování Bonnie Large, 2021, 2020, seznam vztahů Bonnie Large.
Lindsey Shaw
Lindsey Shaw
28. května 2021 ... zprávy Lindsey Shaw, drby, fotky Lindsey Shaw, životopis, seznam přátel Lindsey Shaw 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Lindsey Shaw. Historie seznamování Lindsey Shaw, 2021, 2020, seznam vztahů Lindsey Shaw.
Frida Farrell
Frida Farrell
28. května 2021 ... Zprávy Fridy Farrellové, drby, fotky Fridy Farrellové, životopis, seznam přátel Fridy Farrellové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Fridy Farrellové. Seznamovací historie Fridy Farrellové, 2021, 2020, seznam vztahů Fridy Farrellové.
Susan Hampshire a Eddie Kulukundis
Susan Hampshire a Eddie Kulukundis
28. května 2021 ... Fotky, zprávy a drby Susan Hampshire a Eddieho Kulukundise. Zjistit více o ...