Hlavní Chodit S Někým Tom Wright

Tom Wright

Tom WrightVěk 68 let zvěrokruhu Střelec

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Tom Wright možná svobodný.

Vztahy

Pro Toma Wrighta nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Tom Wright je 68letý americký herec. Harold Thomas Wright se narodil 29. listopadu 1952 v Englewoodu v New Jersey v USA a je znám pro Marked for Death. Jeho znamení zvěrokruhu je Střelec.

Tom Wright je členem následujících seznamů: Herci z New Jersey, američtí filmoví herci a američtí televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Tom Wright! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoTom
PříjmeníWrighte
Celé jméno při narozeníHarold Thomas Wright
Stáří68 let
Narozeniny29. listopadu 1952
RodištěEnglewood, New Jersey, USA
Znamení zvěrokruhuStřelec
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuOznačeno pro smrt
Roky aktivní1977 – dosud

Harold Thomas Wright (narozený 29 listopadu 1952) je americký televizní a divadelní herec.

Více o Tomovi Wrightovi Méně o Tomovi Wrightovi

FOTOGALERIE

Grimm (2011) Grimm (2011) Grimm (2011) John Hatem (Tom Wright) a Vash (Lou Diamond Phillips) v thrilleru Striking Range John Hatem (Tom Wright) a Mabe (Scarlett McAlister) v thrilleru Striking Range John Hatem (Tom Wright) a Vash (Lou Diamond Phillips) v thrilleru Striking Range Tom Wright jako John Hatem a Lou Diamond Phillips jako Vash v thrilleru Striking Range

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Medical Police (TV seriál)2020Ředitel PattenTelevizní show
Stále šťastný2019George HalidayKrátký film
#Pravda2019Donald CooperFilm
Čest bratra2019Ben BradfordTV film
Vyšší výkon2018Tom Davis, hostitel talk showFilm
9-1-12018Buckův doktorTelevizní show
Nováček2018Colin HallTelevizní show
Hláskovat2018EdmundFilm
Transformers: Poslední rytíř2017Vojenský atašéFilm
Strana rozvodu2017PytleFilm
Pochybovat2017Děkan Samuel CurtisTelevizní show
Nelidské2017George AshlandTelevizní show
Sousedství2017Jim Beam, BourbonFilm
Výška výtahu2017PekloKrátký film
Web Spies2017Ezekiel Scott (2017)Televizní show
Zpráva od krále2016WaylonFilm
V rámci2016Detektiv PascalFilm
Dopravní špička2016Poručík HoltTelevizní show
Střelec2016Jason ColbyTelevizní show
Tajemství Emily Blairové2016Detektiv GorodetskyFilm
Poslední nabídka2016HarrisFilm
Znovuzrození2016ExpertFilm
Jih322016Sgt. DortFilm
Stockholm, Pensylvánie2015Detektiv TimmsFilm
Ďábelský2015Curtis (jako Thomas Wright)Film
Kouzelníci2015JežíšekTelevizní show
Runaway Island2015Raymond TepperFilm
Vražda v první2014Soudce Oliver MartinTelevizní show
Beyond the Lights2014Reverend BrownFilm
Bez Verite2014Francis VigneriFilm
Zlomená krev2013AtticusFilm
Věci nikdy neřekly2013DanieliFilm
Ray Donovan2013Benito, Punch HoffmanTelevizní show
Začínat od nuly2013Bezdomovec StanFilm
Žulové byty2013Agent Boyd, agent Ezekiel Scott, Ezekiel ScottTelevizní show
Dreamweaver2013Detektiv WeissKrátký film
Krásná duše2012Bratr Anthony ClarkFilm
Závažné trestné činy2012Frederick SaxTelevizní show
Ben a Kate2012MelvinTelevizní show
1600 Penn2012TazatelTelevizní show
Trhlina2011Lietenant NealFilm
Franklin & Bash2011Soudce Gerald WhitmanTelevizní show
Grimme2011Spencer HarrisonTelevizní show
Prokletý2010Willie GarFilm
Chlapecká kapela2010PeteFilm
Hořící palmy2010Maxwell BarronFilm
Rizzoli a ostrovy2010WaltTelevizní show
hrad2009Fats ShepherdTelevizní show
Hawthorne2009Televizní show
Southland2009Pane HillTelevizní show
Moderní rodina2009OchrankaTelevizní show
Tmavě modrá2009FreddyTelevizní show
Bohica2008HorowitzFilm
Podvodník2008PopeyeFilm
Cibulový film2008Kwame RobertsFilm
Pád2008Roger Pau, Roger PaulTelevizní show
Mentalista2008Kevin ŘímTelevizní show
Honeydripper2007Chladný vánekFilm
Žít!2007Dr. Raymond BoydFilm
Hříšník2007Důstojník ThomasFilm
Špinavé sexy peníze2007Pane MitchellTelevizní show
Saving Grace2007Agent ochrany guvernéraTelevizní show
Betonová silnice2007VítězKrátký film
Rampage: The Hillside Strangler Murders2006Detektiv BryantFilm
Stávkující rozsah2006John HatemFilm
Ceny Darwin2006DetektivníFilm
Světové obchodní centrum2006Důstojník ReynoldsFilm
Žralok2006Zástupce policejního šéfa George MartinsonTelevizní show
Standoff2006Ben HiltonTelevizní show
Devět2006Detektiv GreerTelevizní show
Rok a den2005PryorFilm
Americká fúze2005Dr. Lee, Lethal KillahFilm
Pronásledování duchů2005Tom ShieldsFilm
Blízko domova2005Soudce JenkinsTelevizní show
Myšlenky zločince2005Vrchní PalmerTelevizní show
E-kroužek2005Generál Kuwendi, Surinamský atašéTelevizní show
posel ztracených duší2005Dave McKeyTelevizní show
Numb3rs2005Trenér Harry StreelingTelevizní show
Uvnitř2005Glenn TerryTelevizní show
Barbershop 2: Back in Business2004Detektiv WilliamsFilm
Střelec2004Kapitáne CarltoneFilm
Dům M.D.2004Dr. PilcherTelevizní show
V tvých očích2004PhilFilm
Zrada2003Detektiv StanFilm
Hangman's Curse2003Dan CarilloFilm
White Rush2003Detektiv BrandtFilm
Odložený případ2003Doc WinTelevizní show
Zátah2003Agent FBI Jay DelmoreTelevizní show
NCIS2003Správce Sam KelleherTelevizní show
Nip / Tuck2003Detektiv Albert ChaviesTelevizní show
O.C.2003Paul GlassTelevizní show
Holič2002Detektiv WilliamsFilm
Dynamit2002StanFilm
P.S. Vaše kočka je mrtvá!2002Fred GableFilm
Sunshine State2002Flash PhillipsFilm
Keyman2002PopeyeFilm
Boomtown2002Carl BouchardTelevizní show
Everwood2002Carlův právníkTelevizní show
Alex v úžasu2001SebastianFilm
Nákaza2001Tom Brenner (jako Thomas Wright)Film
Mezipřistání2001Detective MillsFilm
Hon za štěstím2001ThomFilm
242001Admirál Kirkland, kontradmirál KirklandTelevizní show
Star Trek: Enterprise2001GhrathTelevizní show
Divize2001Televizní show
Velení2000Agent BurkeFilm
Prime Gig2000Brusky MarvinFilm
CSI: Crime Scene Investigation2000Jake Daniels, Robert HarrisTelevizní show
Okres2000Zástupce starostyTelevizní show
Legrační valentinky1999Dr. Thomas HolderFilm
Dumbartonský most1999John ShedFilm
Palmetto1998John RenickFilm
Války Pentagonu1998Major William SayersTV film
Každý den1998Reggie WilliamsTelevizní show
Stanné právo1998Kapitán Benjamin WinshipTelevizní show
Gridlock'd1997KoolaidFilm
Mennova mysl1997Jor Norwell, Execuited Rebel (uncredited)Film
Vražda v 16001997BednářFilm
Zbraně hromadného rozptýlení1997Marvel SearsTV film
Pistole1997MickeyTelevizní show
Zásah do soukromídevatenáctset devadesát šestDevereux - Theresin právníkFilm
Moji kolegové Američanédevatenáctset devadesát šestJimFilm
Lazarův muždevatenáctset devadesát šestIsam DartTelevizní show
Hra Dangerous 2devatenáctset devadesát šestAlton koštěFilm
Excesive Force II: Force on Forcedevatenáct devadesát pětUdělte ThompsonaFilm
Zapomeňte na Paříždevatenáct devadesát pětTommyFilm
Tales from the Hooddevatenáct devadesát pětMartin MoorehouseFilm
Břemeno bílého mužedevatenáct devadesát pětLionelFilm
Extrémnídevatenáct devadesát pětFarley PottsTelevizní show
devatenáct devadesát pětVelitel Simon HarrimanTelevizní show
Star Trek: Voyagerdevatenáct devadesát pětTuvixTelevizní show
Muži války1994JamaalFilm
Chicago Hope1994Charlie BarrettTelevizní show
JE1994WhartoneTelevizní show
Zmije1994Travis ParkerTelevizní show
Víkend u Bernieho II1993CharlesiFilm
Působení na impuls1993Dave ByersTV film
NYPD modrá1993Kwasi, Kwasi OlusholaTelevizní show
Passion Fish1992LutherFilm
Město naděje1991MalikFilm
Po půlnoci1991Lee SamuelsFilm
Mrtvý ve vodě1991Hotel ClerkTV film
Roc1991DavideTelevizní show
Královská rodina1991Ignáce FavershamaTelevizní show
Označeno pro smrt1990CharlesiFilm
Zvrat štěstí1990ZvedákFilm
Street Hunter1990RileyFilm
Vražda v černé a bílé1990Walt PayneTV film
Srdce Dixie1989Černoch na koncertěFilm
Vojsko Beverly Hills1989James ShakarFilm
Vietnam War Story: The Last Days1989Captain Berry (segment 'The Last Outpost')Film
Muž jménem Hawk1989Osm. Tom WilsonTelevizní show
Život jde dál1989Dr. JeffriesTelevizní show
Mancuso, FBI1989Televizní show
Seinfeld1989MorganTelevizní show
Příběhy z krypty1989MitchTelevizní show
Já ti dám Goku Sucko1988NevěstinecFilm
China Beach1988Robert, štáb Sgt. Chris MorganTelevizní show
Roseanne1988Phil GreenTelevizní show
Creepshow 21987Stopař (segment „Stopař“)Film
Matewan1987TomFilm
21 Jump Street1987A.D.A. Lamar, Judy's Date, ClairmanTelevizní show
Jiný svět1987John HoltworthTelevizní show
CBS Summer Playhouse1987PhilTelevizní show
Johnny býk1986PaulieTV film
Zákon L.A.1986D.A. Prentiss ScottTelevizní show
Streetwalkin '1985Stoupenec # 1Film
2271985Dr. HoltTelevizní show
Abecední město1984ŘidičFilm
Delta Pi1984Party HecklerFilm
Deratizátor 21984MládíFilm
Bratr z jiné planety1984SamFilm
Svatá Barbara1984Victor BoswellTelevizní show
Kennedy1983Mladý černochTelevizní show
Měl bych být v obrazech1982Baseball fanoušekFilm
Voják1982PodnikatelFilm
Jezdci metradevatenáct osmdesát jednaNa nábřežíFilm
Dej si pauzu!devatenáct osmdesát jednaStavební dělníkTelevizní show
Underground USA1980UpřímnýFilm
Červená Itálie1979Film
Deadbeat1976Starý mužFilm
Všechny mé děti1970Eugene HubbardTelevizní show
Hledat zítra1951John Carver Colton mlTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
28. května 2021 ... Zprávy Edgara Allana Poea, drby, fotky Edgara Allana Poea, životopis, seznam přítelkyní Edgara Allana Poea 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Edgara Allana Poea. Seznamovací historie Edgara Allana Poea, 2021, 2020, seznam vztahů Edgara Allana Poea.
Nejlepší děje Colossus pro poznání postavy
Nejlepší děje Colossus pro poznání postavy
Nejlépe známý jako Mutant Colossus ve světě komiksů Marvel, Piotr 'Peter' Nikolayevich Rasputin byl oblíbenou postavou ...
Anime Words - Jak mluvit Anime
Anime Words - Jak mluvit Anime
Slova anime a jazyk Manga - Tento seznam slov Manga a slangu anime vám pomůže lépe porozumět anime, dokonce i anime v angličtině. Přeložit Manga ...
Dane Witherspoon a Robin Wright Penn
Dane Witherspoon a Robin Wright Penn
28. května 2021 ... Dane Witherspoon a Robin Wright Penn fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Tuvana Türkay
Tuvana Türkay
28. května 2021 ... Tuvana Türkay novinky, drby, fotky Tuvana Türkay, životopis, seznam přátel Tuvana Türkay 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Tuvana Türkay. Tuvana Türkay seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Tuvana Türkay.
Oxana Malajsko
Oxana Malajsko
28. května 2021 ... Zprávy Oxana Malaya, drby, fotky Oxana Malaya, biografie, seznam přátel Oxana Malaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů se společností Oxana Malaya. Historie datování Oxana Malaya, 2021, 2020, seznam vztahů Oxana Malaya.
Nejlepší herci, kteří ve filmu hráli darebáky Batmana
Nejlepší herci, kteří ve filmu hráli darebáky Batmana
Batman mohl mít jedny z nejlepších darebáků díky otočným dveřím Arkham Asylum. Seznam herců, kteří ve filmech hráli darebáky Batmana, je jen ...